Įkraunama...
Įkraunama...

Decupažas

QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 29, 22:34)
o is kur tokia grazia servetele gavai, jei nepaslaptis??? ax.gif

Atsisiunčiau iš Anglijos biggrin.gif, iš privačios kolekcijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 29 kovo 2008 - 22:49
QUOTE(white tea @ 2008 03 29, 23:48)
Atsisiunčiau iš Anglijos biggrin.gif, iš privačios kolekcijos.

a kodel nerodai pietukines visoms mirksiukas.gif labai graziai suskeldejusi thumbup.gif
Atsakyti
nu super... thumbup.gif dar vien tai suteikia didelio zavesio, kad motyvas nematytas...nes atsispausdinus visvien kitoks vaizdelis... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 29, 22:49)
a kodel nerodai pietukines visoms  mirksiukas.gif  labai graziai suskeldejusi  thumbup.gif

Manau, kad rodžiau...pundelyje su kitais darbais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 03 29, 23:59)
Manau, kad rodžiau...pundelyje su kitais darbais  mirksiukas.gif

nu kai dabar pasakei gal tada ir rodeisi, bet ten taip ryskiai tikrai nesimate, as tai galvojau kad cia tavo naujas, nes ten prisimenu remelius indeli ir dar kazka doh.gif reikia bilobiliaus lotuliukas.gif
Atsakyti
tikiuosi nenusvilpsite blush2.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 03 30, 00:07)
tikiuosi nenusvilpsite  blush2.gif  ax.gif

norim is arciau paziureti, lyg ir suskilinejimu yra nedaziuriu lens.gif daugiau foto foto foto bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!

Gal zinot kur internete butu galima rasti paveiksliuku su specialiais senoviskais uzrasais? Kur pradzioj temos idetos nuorodos tai tik su caffe daug radau, arbatai neradau.. Paskui maciau cia kitos dekupazino tekilos ir pan receptai senoviskai surasyti, gal irgi internete kur nors yra. nezinau kaip vadinasi tokie senoviski uzrasymai, nepavyksta man rasti... blush2.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 03 29, 23:07)
tikiuosi nenusvilpsite  blush2.gif  ax.gif

thumbup.gif labai švelnu wub.gif bet dar foto tikrai norisi iš arčiau, lauksim ax.gif
QUOTE(Rhealife @ 2008 03 30, 00:05)
Paskui maciau cia kitos dekupazino tekilos ir pan receptai senoviskai surasyti, gal irgi internete kur nors yra. nezinau kaip vadinasi tokie senoviski uzrasymai, nepavyksta man rasti...  blush2.gif

čia apie mano tekilos dėžutę g.gif aš beveik viską imu iš www.allposters.com ir per google vaizdus, tik dabar galvoju apie kokį tu rašą šneki mastau.gif kur a la su plunksna parašyta, turbūt apie tokį tequila ?
Papildyta:
va tokį puslapį radau galima ir padidint iki dideliųųųų paveiksliukų, iškirpt po kiekvieną raidę ir užrašyt bet ką bigsmile.gif pasendint...su photoshopu ar pan.
Atsakyti
dabar spalvos tikresnes, nors ir tamsiau viskas atrodo g.gif user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 30 kovo 2008 - 10:19
ItaBita grazu thumbup.gif man tie suskilinejimai tai thumbup.gif su kokiu cia darei tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 30 kovo 2008 - 10:20
na va cia jau visai is arti po laseli viska apziureti galite ir isbrokuoti, arba ne tongue.gif ax.gif mirksiukas.gif ax.gif ax.gif
cia krakle sollite

user posted image
Atsakyti