as kai seniuose klausiau sadolino, tai sake yra vienas ant medzio kitas ant metalo...cia gal koks kitoks..??? tiktu ir skalbiankei...???
ai dar pasireiksiu,
ziogelis2 nu ir grandioziniai darbai tik as buciau ant laiptu karpiusi visa bambuko kota, o lapelius jau pagal krypti paklijavusi kad neatrodytu kaip ant serveteles vienas i kita iauges bet siaip tai tik su taip metaliukais vistiek deti visai nieko man kaip kad buvo tik spalvyte kita ir viskas
kur gi visos dingusios, muset tuoj bus kruva nauju darbeliu
Papildyta:
Gabii__ koks cia sadolin antiq skirtingi, kazko nesupratau
ziogelis2 nu ir grandioziniai darbai tik as buciau ant laiptu karpiusi visa bambuko kota, o lapelius jau pagal krypti paklijavusi kad neatrodytu kaip ant serveteles vienas i kita iauges bet siaip tai tik su taip metaliukais vistiek deti visai nieko man kaip kad buvo tik spalvyte kita ir viskas
kur gi visos dingusios, muset tuoj bus kruva nauju darbeliu
Papildyta:
Gabii__ koks cia sadolin antiq skirtingi, kazko nesupratau
va man irgi idomu pasidare...bet kadangi jie sake dabar nei vieno neturi, tai nieko nezinau...arba pati konsultante ka sumaise...reikes dar pasidometi...
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 29, 22:54)
va man irgi idomu pasidare...bet kadangi jie sake dabar nei vieno neturi, tai nieko nezinau...arba pati konsultante ka sumaise...reikes dar pasidometi...
sakyciau konsultante sumaise , nes sadolin antiq vienintelis ir nepakartojamas tai jei neturi juk nuejus i seniu visada galima uzsisakyti buvo mijaka atrodo imetus tiesiai i sadolin senuku nuorodele ten yra kodai, nusirasai ar atsiprintini ir mauni pas juos va man reikia tokio ir tokio ir viska gauni jei ne is karto tai per kokia savaitele
tai galima...bet nevisi konsultantai ta moka padaryti...ir kiek nervu kartais reikia pagadinti...geriau nueinu kitur kur nusipirkti..be to kai pas mus yra ir sadolin parduotuve,...tai sakiau i ja reiks palekt pasiaiskinti...
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 29, 23:08)
tai galima...bet nevisi konsultantai ta moka padaryti...ir kiek nervu kartais reikia pagadinti...geriau nueinu kitur kur nusipirkti..be to kai pas mus yra ir sadolin parduotuve,...tai sakiau i ja reiks palekt pasiaiskinti...
tai senai laikas buvo nueiti, dar tuo labiau kad ne uz juru mariu as su sadolinu netgi paskutine dezute dariau tipo kaip kad dvikomponenti bandziau naudoti
ai tai, kad siandien nedirbo ta parduotuve, dabar teks laukti pirmadienio...ir kazkaip mane ikvepimas apleido pamacius darbelius mergaiciu po Lacheses kursu... dabar paziuriu i viena daikta i kita...taip nesinori daryti..sakau reikia gal palaukti, kol kursuose apsilankysiu, paskui geriau ir graziau gausis... taip ir prie nieko neprisedu...nu reikes susiimti...
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 29, 23:17)
ai tai, kad siandien nedirbo ta parduotuve, dabar teks laukti pirmadienio...ir kazkaip mane ikvepimas apleido pamacius darbelius mergaiciu po Lacheses kursu... dabar paziuriu i viena daikta i kita...taip nesinori daryti..sakau reikia gal palaukti, kol kursuose apsilankysiu, paskui geriau ir graziau gausis... taip ir prie nieko neprisedu...nu reikes susiimti...
o po kursu parodysi cia gerio tik i nauda iseis, isbandysi ko nebandzius ir dar kokiu nors gudrybiu
na labai tikiuosi... bet bijau, kad taip gaziai neiseis..kaip kaikuriom is cia dalyvavusiu
QUOTE(QWERTI @ 2008 03 29, 16:21)
Labai gražus rėmelis , iškart vasara pakvipo
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 29, 21:42)
white tea saldus toks
Ačiū , kad atkreipėte dėmesį.
QUOTE(white tea @ 2008 03 29, 23:32)
tai kur neatkreikpsi i tokias uogas, kai taip norisi vasaros
QUOTE(white tea @ 2008 03 30, 00:32)
o is kur tokia grazia servetele gavai, jei nepaslaptis???