Įkraunama...
Įkraunama...

Decupažas

user posted image

apie laiptus ,tai man visą išbyrėjusi vaizdą padėtų surinkti šiek tiek tonalinių perėjimų,šėšėlių ir tada neatrodytų kaip lipdukai ,gal kur su teptuku kotelius pratęstum . Prašom neįsižesti už mūsų nuomonę.
user posted image

o rėmukui geriau reikėtų uždėti juodą užrašą ir nedaryti tokių šabloniškų kampų dvigubų,galima pašėšėliuoti tamsiau ,bet mergaitės ovalas pjaunasi su ta aštria forma,tad geriau pašešėliuotum su kempinėle tą ovalą aplinkui ir privestum prie rėmelio stačiakampiškumo švelniai pilka spalva,kaip pats fonas,o auksas čia viską nupigina .....
Atsakyti
Ar esate kuri dekupažu dekoravusi lakuotą daiktą? Tarkim tik kai kur būtų paveiksliukų, tai ar reikia pašveisti bent tą vietą, kur klijuosis paveiksliukas, o paskui ant paveiksliuko užlakuoti g.gif .
Dar mano skalbimo masina apsibraižiusi, o stovi virtuvėj. Dabar magnetukų uždėjusi esu tose vietose, bet galvoju gal gražu būtų ir padekupažinti. Tai ar man reikės kokio specialaus mediumo? Lako turbūt reikės baldinio arba lakuoti vandeniu skiedžiamu laku, bet tik ant dekoro. Bet ten kažkiu būdu vis aptaškom , nes juk virtuvėj stovi mūsų skalbimo mašina. Tai neapsisprendžiu, kokio lako reikės.
Atsakyti
aš siūlyčiau dekoruoti audiniu rolleyes.gif ir gerai prilakuoti laku tinkančiu lauko sąlygom smile.gif o šiaip nedekoruočiau visai jokių buitinių prietaisų ....

norint dekoruoti medinį lakuotą daiktą pirma jį būtinai nušveičiam su švitriniu.
Atsakyti
Glamour man atrodo, gal geriau butu deti paveiksliuka ir ji su stiklo mediumu priklijuoti, jei neklystu pasidengia tiesiog is karto su juo ir lakuoti nebereikia,
arba kaip as daryciau paprastai deciau paveiksliuka koki, rinkciaus servetele ja priklijuociau ir per kelis sykius puksciau su laku akriliniu bespalviu ir neblizgiu, bet per kelis sykius ir nedaug, kad nesigautu nebegimu, as taip esu dariusi ant vaikiskos kedutes, bet dar biski pasveitusi esu po apacia paveiksliuko, naudojame kasdien ir laiko thumbup.gif juk vaikai tai nepasakyciau, kad saugo, kad neaptaskytu ir valau po kiekvieno valgymo mirksiukas.gif
http://public.fotki....i/dscn1710.html
Papildyta:
ai dar puksta buvo po kelis sykius tik ant paveiksliuko ir kiekviena syki isdziovindavau gerai, ir tik paskutini syki jau uzpurskiau per visa kad nesimatytu kur lakas purkstas kur ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 28 kovo 2008 - 23:07
ir man reikia mazycio patarimo...noriu pagrazinti lagamina toki sena...jis is...na pavirius, kaip popierius toks....kuo paskui ji istepti..?ar lakuoti kokiu laku???nesiruosiu as jo ten labai kelionem naudoti...bet siaip va daiktams kokiems susideti...ir kad siaip graziai atrodytu... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 28, 23:15)
ir man reikia mazycio patarimo...noriu pagrazinti lagamina toki sena...jis is...na pavirius, kaip popierius toks....kuo paskui ji istepti..?ar lakuoti kokiu laku???nesiruosiu as jo ten labai kelionem naudoti...bet siaip va daiktams kokiems susideti...ir kad siaip graziai atrodytu... g.gif  biggrin.gif

Jei toks lagaminas kaip mūsų seneliai kad turėdavo, nu toks senutėlis kartoninis, tai siūau paryškinti jo esamą spalvą arba jei tinka prie interjero dažyti mėlynai žaliai bet tamsia spalva ir duot sendinimo efektą krakliumi arba gerai aptrinti kampus.
Ir nudekupažint kokių senoviinių nuotraukų.

Atsakyti
aha butent toks lagaminas...tai pati dekora tai sugalvosiu...vietoj nuo nuotaikos kokia itis kils...bet paskui kuo ji padengti...laku??? g.gif
Atsakyti
aišku,kad parastu arba purškiamu laku smile.gif
Atsakyti
Braškinis rėmelis. Nebūtinai nuotraukoms, tinka ir gyvenimo taisykles įsirėminti...smile.gif

user posted image...user posted image
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 03 30, 00:50)
Braškinis rėmelis. Nebūtinai nuotraukoms, tinka ir gyvenimo taisykles įsirėminti...smile.gif

Labai gražus rėmelis thumbup.gif , iškart vasara pakvipo lotuliukas.gif
Atsakyti
ačiū už patarimus 4u.gif

aurelija_ma, kaip tik turiu nusipirkusi purškiamo lako. Ir kaip pati apie jį nepagalvojau doh.gif rolleyes.gif

Dabar tik reikia norimą motyvą atrasti. turiu kelias servietkas, bet jos ne tai ko man reikia. O gališvis neklijuosiu servietkų, gal bandysiu linoliaumo motyvą atkartoti su akriliniais dazais ir sendinsiu su sadolinu. Linoleumas pas mus toks rombiukais ir lyg ir suskilinejimo ar marmuro efektas matosi. Va jei padarysiu taip kaip įsivaizduoju, tai labai savim didžiuosiuosi. Dar pasitreniruosiu ant kokių smulkmenyčių ir manau imsiuosi bigsmile.gif savo idėjos įgyvendinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 29 kovo 2008 - 18:24
QUOTE(Glamour @ 2008 03 29, 19:20)
ačiū už patarimus  4u.gif

aurelija_ma, kaip tik turiu nusipirkusi purškiamo lako. Ir kaip pati apie jį nepagalvojau  doh.gif  rolleyes.gif

Dabar tik reikia norimą motyvą atrasti. turiu kelias servietkas, bet jos ne tai ko man reikia. O gališvis neklijuosiu servietkų, gal bandysiu linoliaumo motyvą atkartoti su akriliniais dazais ir sendinsiu su sadolinu. Linoleumas pas mus toks rombiukais ir lyg ir suskilinejimo ar marmuro efektas matosi. Va jei padarysiu taip kaip įsivaizduoju, tai labai savim didžiuosiuosi. Dar pasitreniruosiu ant kokių smulkmenyčių ir manau imsiuosi  bigsmile.gif savo idėjos įgyvendinimo.

aga geriau pasitreniruoti ir dar spalvas norimas isgauti mirksiukas.gif niu as savim irgi didziuociaus jeigu tokio dydzio daikta padaryciau ir dar tenkintu rezultatas, rolleyes.gif jo tik idomu kaip butu su akrilu ant skalbiankes ar ne per labai matytusi, niu nebent visa visa pagrazinti bigsmile.gif niu tei lauksim foto sesijos su vaizdais thumbup.gif as tai muset nedrysciau sendinti su sadolinu ir akrilu ant metalo ax.gif ir dar tokio ploto ax.gif
Papildyta:
white tea saldus toks mirksiukas.gif
Atsakyti