eina sau.... bet jau tos pirmos kedes koks grozis... na tikiuosi is Lacheses , kad ir is manes tokia decupazininke padarys... viskas ...jeigu tik kokie kursai...(na tik Vulniuje problema...), bet i kitus isanksto uzsirasau...metam i prieki....
Papildyta:
ai atsiprasau...ten dezute
ten ta pati kėdė tik kitu kampu na ašgi sakau,kad visos gali būti kūrėjos Gabii,o tu kaune užsirašiusi ? juk kitą savaitę į kauną važiuojam.
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 28, 21:18)
nesuprantu su sadolinu, kazkaip labai lengvai gaunasi as darau su kempinele virsutini dazu sluoksni tapsnoju ir viskas gaunasi
o man permaži įtrūkimai norisi didesnių
dar galvoju...pas mane ta sadolino bonkutė jau turbūt prieš gerus du metus nupirkta, iš pradžių viskas čiki gaudavosi, o dabar, kuo daugiau moku dekupažą, tuo prasčiau man gaunasi su sadolinu arba lakas jau pasenęs
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 28, 21:32)
kėdutės autorė pirmą kartą prisilietė prie decupažo
nu nieko sau
darbai o dėžutė kuo sendinta ?
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 28, 23:51)
ten ta pati kėdė tik kitu kampu na ašgi sakau,kad visos gali būti kūrėjos Gabii,o tu kaune užsirašiusi ? juk kitą savaitę į kauną važiuojam.
tai aisku uzsirasius.... tikiuosi neisbrauket manes is sarasu....
Papildyta:
[quote=mijaka,2008 03 28, 23:55]
o man permaži įtrūkimai norisi didesnių
dar galvoju...pas mane ta sadolino bonkutė jau turbūt prieš gerus du metus nupirkta, iš pradžių viskas čiki gaudavosi, o dabar, kuo daugiau moku dekupažą, tuo prasčiau man gaunasi su sadolinu arba lakas jau pasenęs
na ant bankes bent parasyta, kad 2 metus galima laikyti neatidarius, tai manyciau atidarius iki metu kokiu....tiktai... gal tu nevark ir nusipirk nauja banke....
tai kad ne tokie ir mazi tie itrukimai sakyciau, niu nebent kiekvienas dyduma ivairiai supranta, o pvz cia tau butu mazi ar dideli
http://public.fotki....i/dscn1685.html
nes man tai jau cia tikrai nera mazi
http://public.fotki....i/dscn1685.html
nes man tai jau cia tikrai nera mazi
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 28, 22:03)
gal tu nevark ir nusipirk nauja banke....
tada pažiūrėsiu ar tikrai su laiku jis praranda savo savybes bet kur dėt pusę indelio to lako
Papildyta:
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 28, 22:04)
tai kad ne tokie ir mazi tie itrukimai sakyciau
vsio, rytoj keliauju į senukus naujo sadolino
o kodėl tu šito butelio nerodei pilnas ? čia prie pakabos į komplektą
vien del laiko savo brangaus, tai as to lako nepagaileciau ir ismesciau... aisku gaila, bet...ka cia beprigailesi...
ta pačia dvikomponente priemone sendinta ir kėdutė ir dėžutė
tik kėdutė šešėliuota
Papildyta:
aš turiu atidarytą sadoliną metus ir man jis dirba kaip dirbo,tik šiek tiek sutirštėjo ...
tik kėdutė šešėliuota
Papildyta:
aš turiu atidarytą sadoliną metus ir man jis dirba kaip dirbo,tik šiek tiek sutirštėjo ...
Lachese, a kur sitas parduoda priemones?
http://public.fotki....nosaulegra.html mijaka va cia is arciau matosi tie suskilinejimai, atrodo rodziau nors nepamenu aga pilnas buvo ir kiek zinau vis dar pilnas
Lachese o tai ta priemone suskilinejimu galima rasti pirkti....?
Lachese o tai ta priemone suskilinejimu galima rasti pirkti....?
aš dirbu su senonaujo priemonėm,viską galite rasti ten.
Ziogelis2, bet uztat tavo laiptai su istorija, tiek sirdies ideta bedarant