Įkraunama...
Įkraunama...

Decupažas

eina sau.... unsure.gif unsure.gif unsure.gif bet jau tos pirmos kedes koks grozis... wub.gif na tikiuosi is Lacheses , kad ir is manes tokia decupazininke padarys... lotuliukas.gif viskas ...jeigu tik kokie kursai...(na tik Vulniuje problema...), bet i kitus isanksto uzsirasau...metam i prieki.... blink.gif biggrin.gif
Papildyta:
ai atsiprasau...ten dezute biggrin.gif
Atsakyti
ten ta pati kėdė tik kitu kampu lotuliukas.gif na ašgi sakau,kad visos gali būti kūrėjos smile.gif Gabii,o tu kaune užsirašiusi ? juk kitą savaitę į kauną važiuojam.
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 28, 21:18)
nesuprantu su sadolinu, kazkaip labai lengvai gaunasi  rolleyes.gif as darau su kempinele virsutini dazu sluoksni tapsnoju ir viskas gaunasi  thumbup.gif

o man permaži įtrūkimai g.gif norisi didesnių biggrin.gif
dar galvoju...pas mane ta sadolino bonkutė jau turbūt prieš gerus du metus nupirkta, iš pradžių viskas čiki gaudavosi, o dabar, kuo daugiau moku dekupažą, tuo prasčiau man gaunasi su sadolinu laugh.gif arba lakas jau pasenęs mastau.gif
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 28, 21:32)
kėdutės autorė pirmą kartą prisilietė prie decupažo

nu nieko sau blink.gif
darbai thumbup.gif thumbup.gif wub.gif o dėžutė kuo sendinta ?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 28, 23:51)
ten ta pati kėdė tik kitu kampu  lotuliukas.gif  na ašgi sakau,kad visos gali būti kūrėjos smile.gif Gabii,o tu kaune užsirašiusi ? juk kitą savaitę į kauną važiuojam.

tai aisku uzsirasius.... biggrin.gif tikiuosi neisbrauket manes is sarasu.... blink.gif biggrin.gif
Papildyta:
[quote=mijaka,2008 03 28, 23:55]
o man permaži įtrūkimai g.gif norisi didesnių biggrin.gif
dar galvoju...pas mane ta sadolino bonkutė jau turbūt prieš gerus du metus nupirkta, iš pradžių viskas čiki gaudavosi, o dabar, kuo daugiau moku dekupažą, tuo prasčiau man gaunasi su sadolinu laugh.gif arba lakas jau pasenęs mastau.gif

na ant bankes bent parasyta, kad 2 metus galima laikyti neatidarius, tai manyciau atidarius iki metu kokiu....tiktai... biggrin.gif gal tu nevark ir nusipirk nauja banke.... rolleyes.gif
Atsakyti
tai kad ne tokie ir mazi tie itrukimai sakyciau, niu nebent kiekvienas dyduma ivairiai supranta, o pvz cia tau butu mazi ar dideli
http://public.fotki....i/dscn1685.html
nes man tai jau cia tikrai nera mazi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 28, 22:03)
gal tu nevark ir nusipirk nauja banke.... rolleyes.gif

drinks_cheers.gif tada pažiūrėsiu ar tikrai su laiku jis praranda savo savybes g.gif bet kur dėt pusę indelio to lako doh.gif
Papildyta:
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 28, 22:04)
tai kad ne tokie ir mazi tie itrukimai sakyciau

vsio, rytoj keliauju į senukus naujo sadolino blink.gif biggrin.gif
o kodėl tu šito butelio nerodei bigsmile.gif pilnas ? čia prie pakabos į komplektą thumbup.gif
Atsakyti
vien del laiko savo brangaus, tai as to lako nepagaileciau ir ismesciau... g.gif rolleyes.gif aisku gaila, bet...ka cia beprigailesi... biggrin.gif
Atsakyti
ta pačia dvikomponente priemone sendinta ir kėdutė ir dėžutė

user posted image

tik kėdutė šešėliuota smile.gif
Papildyta:
aš turiu atidarytą sadoliną metus ir man jis dirba kaip dirbo,tik šiek tiek sutirštėjo ...
Atsakyti
Lachese, a kur sitas parduoda priemones?
Atsakyti
http://public.fotki....nosaulegra.html mijaka va cia is arciau matosi tie suskilinejimai, atrodo rodziau g.gif nors nepamenu smile.gif aga pilnas buvo ir kiek zinau vis dar pilnas doh.gif
Lachese o tai ta priemone suskilinejimu galima rasti pirkti....?
Atsakyti
aš dirbu su senonaujo priemonėm,viską galite rasti ten.
Atsakyti
Ziogelis2, bet uztat tavo laiptai su istorija, tiek sirdies ideta bedarant mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 28 kovo 2008 - 22:46