kaune decupažo prekių galima įsigyti keliose vietose senamiestyje,tai vėjų fėja,pusė plius ir meno mūza,tai kažin kas dar naujo ????
O pakvietimo į artmanijos atidarymą būtinia lauksime
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 27, 18:43)
siaip yra dekupazo temos pirmam puslapiuke artmanijos nuoroda ir ten tikrai jie skelbia kas ir kaip, ir dar buvo apie tai kalbeta sioje dekupazo temoje 21 psl.
sitai as tai zinau, bet kovo pabaiga yra labai jau apstraktus dalykas :ax:plius buvo mineta, kad pradzioje atsidarys ir bus be iskabos tai del to ir klausiau
jau siandien puslapyje ikelta konkreti data
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 28, 00:19)
kaune decupažo prekių galima įsigyti keliose vietose senamiestyje,tai vėjų fėja,pusė plius ir meno mūza,tai kažin kas dar naujo ????
Tai kad anksčiau Vėjų fėja tik kursus vesdavo. Pardavimui jos nieko neturėdavo, todėl ir rekomanduodavo Pusė Plius, bei Meno mūzą. O tai gal dabar ką turi....
QUOTE(white tea @ 2008 03 28, 08:29)
Tai kad anksčiau Vėjų fėja tik kursus vesdavo. Pardavimui jos nieko neturėdavo, todėl ir rekomanduodavo Pusė Plius, bei Meno mūzą. O tai gal dabar ką turi....
man sesuo sake,kad prekiauja decupazais,tai gal kartais darbais prekiauja ? gal aš ne taip supratau
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 28, 11:26)
man sesuo sake,kad prekiauja decupazais,tai gal kartais darbais prekiauja ? gal aš ne taip supratau
kiek mačiau, tai ten tik darbais prekiauja...
jau senokai rodziausi cia darbelius tai pasirodau jusu teismui:
laiptai pries dekoravima
ir po:
laiptai pries dekoravima
ir po:
QUOTE(ziogelis2 @ 2008 03 28, 13:24)
jau senokai rodziausi cia darbelius tai pasirodau jusu teismui:
laiptai pries dekoravima
ir po:
laiptai pries dekoravima
ir po:
kaip žaisminga... o kur tie laiptai veda?
dar nedidele dovana teciui gimtadienio proga:
ir pagrazintas buteliukas draugei, simboliskai. kazkaip nedasilo grazinti, kol butelis buvo pilnas kita syk pasitaisysiu. rodau , nes noriu patarimo: ten, kur juosteles krasteliai sueina - gal kas turit patirties - kaip graziau daryt? dabar tie sudurimai matosi nebjauriai, bet vistiek kazkaip noretusi juos uzmaskuoti
Papildyta:
gal nereiketu cituoti su visom tom milziniskom nuotraukom
laiptai veda i antra auksta, t.y. i mansarda, kur yra musu miegamieji ir vaiku kambarys tiesa, del spalvines gamos, turbut reikejo parodyti koridoriu, is kurio jie praasideda bet nlb yra kaip nufotkinti, nes siaura erdve, laiptai ir sienos netelpa i viena zodziu, koridoriaus siena 1 ir lubos yra kaltos lentomis, kurios dazytos dryziukais geltonais-oranziniais koridorius atrodo tikrai lb zaismingai
ir pagrazintas buteliukas draugei, simboliskai. kazkaip nedasilo grazinti, kol butelis buvo pilnas kita syk pasitaisysiu. rodau , nes noriu patarimo: ten, kur juosteles krasteliai sueina - gal kas turit patirties - kaip graziau daryt? dabar tie sudurimai matosi nebjauriai, bet vistiek kazkaip noretusi juos uzmaskuoti
Papildyta:
QUOTE(oaze @ 2008 03 28, 13:26)
kaip žaisminga... o kur tie laiptai veda?
gal nereiketu cituoti su visom tom milziniskom nuotraukom
laiptai veda i antra auksta, t.y. i mansarda, kur yra musu miegamieji ir vaiku kambarys tiesa, del spalvines gamos, turbut reikejo parodyti koridoriu, is kurio jie praasideda bet nlb yra kaip nufotkinti, nes siaura erdve, laiptai ir sienos netelpa i viena zodziu, koridoriaus siena 1 ir lubos yra kaltos lentomis, kurios dazytos dryziukais geltonais-oranziniais koridorius atrodo tikrai lb zaismingai
Ziogelis2, dovana tėveliui tikrai šauni, tik užrašas galėtų dailesnis būti, gal net mažesnis, arba šriftas kitas. Ir kodėl įdomu "jaunystė" iš didžiosios raidės. Beje, tą moteriškę spaudeisi turbūt su printeriu?
Laiptukai tavo man būtų visai gražūs, bet kažkaip tie patys šviesiausi laiptai su taškiukais ar kuom ( nesimato iš nuotraukos) kažkaip man nesiriša prie visumos. Spalvinis sprendimas gal ir neblogas, ypač, kad tu turbūt geriausiai žinai, kas tavo intjere tinka, kokia spalvine gama, bet... tie taškiukai man supaprastina viską. Žiūriu tau sekasi sutrūkinijėmo efektus išgauti. Labai dailiai gaunasi
Laiptukai tavo man būtų visai gražūs, bet kažkaip tie patys šviesiausi laiptai su taškiukais ar kuom ( nesimato iš nuotraukos) kažkaip man nesiriša prie visumos. Spalvinis sprendimas gal ir neblogas, ypač, kad tu turbūt geriausiai žinai, kas tavo intjere tinka, kokia spalvine gama, bet... tie taškiukai man supaprastina viską. Žiūriu tau sekasi sutrūkinijėmo efektus išgauti. Labai dailiai gaunasi
QUOTE(ziogelis2 @ 2008 03 28, 12:24)
tikrai atrodo daug šauniau nei prieš dekoravimą
tik man tie "nukirsti bambukai niekaip nesižiūri
QUOTE(ziogelis2 @ 2008 03 28, 12:35)
dabar tie sudurimai matosi nebjauriai, bet vistiek kazkaip noretusi juos uzmaskuoti
reikėjo ne kirpti servetėlę, o plėšyt, tada skirtumas sulieja. Esu su tokia pačia servetėle darius didelius plotus, tai plėšant kraštus gerai gaunasi o kaip dabar tau pataisyti nežinau
QUOTE(mijaka @ 2008 03 28, 15:35)
tikrai atrodo daug šauniau nei prieš dekoravimą
reikėjo ne kirpti servetėlę, o plėšyt, tada skirtumas sulieja. Esu su tokia pačia servetėle darius didelius plotus, tai plėšant kraštus gerai gaunasi o kaip dabar tau pataisyti nežinau
na, su bambukais yra taip: ketiname laiptu krastelius (kampus) dar kalti, nes vaikai vaiksto be slepeciu, ir slidu bet as nenoriu metaliniu kampu, ieskom kitu variantu kol kas taigi, krastelis priekinis bus uztengtas kitas dalykas, kad ta bambukine servetka kirpau pusiau, nes gi bambukai negali augt i abi puses na, zodziu, as taip sugalvojau, kad bus kirsti bambukai. is kitos laiptu puses nera vaiksciojama, nebuvo prasmes pvz uzleisti bambuka tipo i kita puse aciu uz nuomone
labai dekui, kita syki zinosiu nu visai nepagalvojau apie plesyma gyveni ir mokaisi. o kaip su tos atlasines juosteles sudurimu? taisyt tai jau netaisysiu kitas buteliukas bus grazesnis.
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2008 03 28, 15:24)
Ziogelis2, dovana tėveliui tikrai šauni, tik užrašas galėtų dailesnis būti, gal net mažesnis, arba šriftas kitas. Ir kodėl įdomu "jaunystė" iš didžiosios raidės. Beje, tą moteriškę spaudeisi turbūt su printeriu?
del uzraso - norejau, kad tai butu autentiska mano rasysena, o ne joks trafaretas ar pan o Jaunyste, nes man tame kontekste tas zodis turi didele prasme o tevelio vardas Jaunutis
moteriske su printeriu
tie taskiukai yra boruzeles tas kas trecias laiptukas turejo buti baltas, bet blogiausia, kad baltas akrilas, dengiant laku, sureagavo keistai - atsirado gelsvos demes tada turejau suktis is situacijos ir i laka pyliau gelsvos akvareles (skystos) broku yra ant tu laiptuku, zinau juos bet visa tai buvo daroma dvi savaites,nes laiptai yra kasdien naudojami
su sutrukinejimais atsiranda sekme labai is leto ir tik praktikuojant
QUOTE(ziogelis2 @ 2008 03 28, 14:54)
o kaip su tos atlasines juosteles sudurimu?
mažučius kaspinėlius padaryt