lygtais aiškiai parašiau.. aš tik papasakojau savo senąjį variantą.. plono flizelino neteko sutikt..
na tai gal jus skirtingai darot.... o graziai prisiklijuoja paveiksliukas ant fizelino...gal koki darbeli turi parodyti???
aš galvoju,kad flyzelinas yra siuvėjų medžiaga,o čia tik taip pat vadinama floristine medžiaga,atsinešiu parodyti,nes su Gabii_ tai tikrai susitiksime O apie derinimą su decupažu ,manau,kad galima ir čia kalbėti,juk negaliu pusės aprašymo čia įdėti,o kitos kitur,jeigu aš klijuoju paveiksliuką ir šešėliuoju ir po to audinį,tai kurią dalį reikia man perkelti į kitą temą ?
Aš šešėliavimo išmokau besimokydama dailės. O visai nieko bendro neturintiems su daile patarčiau bent pasiskaityti kokią knygą kaip mokomęs piešti ar kažką iš tos serijos ir mėginti ,mėginti,principai yra ,o jau ar ranka klauso,priklauso,ką dievas į ją įdėjo.
Aš šešėliavimo išmokau besimokydama dailės. O visai nieko bendro neturintiems su daile patarčiau bent pasiskaityti kokią knygą kaip mokomęs piešti ar kažką iš tos serijos ir mėginti ,mėginti,principai yra ,o jau ar ranka klauso,priklauso,ką dievas į ją įdėjo.
Dekoravimas naudojant įvairias popieriaus rūšis (servetėles, popierių, iškarpas - laikraščių, žurnalų ir t.t.) yra dekupažas, o dekoravimas su įvairiomis medžiagomis - audiniais, karoliukais, medžiu, kriauklėmis ir t.t. - yra aplikacija
Man tikrai įdomi ir kitų patirtis šešėliavime, nes man tai - pats sudėtingiausias dalykas dekupaže.
Ką naudojate? kempinėles, teptukus...?
Man patinka dekupažas.
Ką naudojate? kempinėles, teptukus...?
Man patinka dekupažas.
QUOTE(IF... @ 2008 03 27, 12:28)
Dekoravimas naudojant įvairias popieriaus rūšis (servetėles, popierių, iškarpas - laikraščių, žurnalų ir t.t.) yra dekupažas, o dekoravimas su įvairiomis medžiagomis - audiniais, karoliukais, medžiu, kriauklėmis ir t.t. - yra aplikacija
o jei viskas vienoj krūvoj tai kaip pavadint ?
Dekoravimas
Tik snd atradau dekupaza Tai gal galetumet patart kaip pigiausiai apsieiti ir ko reik?Domina dekupazas ant medienos(pvz spinteles).Aciu uz ats
QUOTE(Klajokle @ 2008 03 27, 14:27)
Tik snd atradau dekupaza Tai gal galetumet patart kaip pigiausiai apsieiti ir ko reik?Domina dekupazas ant medienos(pvz spinteles).Aciu uz ats
viskas čia
Sveikutes.Norejau paklausti gal kas yra is Panevezio? Labai noreciau pabandyti dirbti su sadolin sendinimo laku ,bet va beda ta kad niekur negaun u .Gal kas zinot kur galeciau nusipirkt?
QUOTE(inguse @ 2008 03 27, 15:38)
Sveikutes.Norejau paklausti gal kas yra is Panevezio? Labai noreciau pabandyti dirbti su sadolin sendinimo laku ,bet va beda ta kad niekur negaun u .Gal kas zinot kur galeciau nusipirkt?
tai juk senukuose yra, ieik i senuku puslapi ten yra adresai, nueisi ten ir prie laku klausk konsltanto, jei nezinos ar netures primygtinai klausk, ir juk pas juos galima uzsisakyti, ir senuku puslapyje raso apie ta preke, tai ten net kodai yra, tai siulyciau dar einant nusinesti ta pavyzdi ar atsispausdinus ar kodus nusirasius
Perziurejau visa senuku prekiu kataloga,nu nerandu Ieskojau prie laku Kaip jis tiksliai vadinasi?