Taip,tai ant stiklines lekstes.
http://img138.images.../img8503sm8.jpg
Niekaip nesuprantu,kas cia pasidare.Kai tik noriu per IMG ikelti nuotrauka,raso
"Error,privalote ivesti nuoroda"
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 17, 21:06)
ne tau vienai, man siandien viskas net is ranku krinta
matyt tikrai diena užburta
vyras sakė irgi viskas blogai, iš pirmo karto nieko nepavykdavo padaryt šiandien
Dacor, dabar gerai superinė lekštė
Mijaka,jeigu tu jau seniai užsiimi,tai gal žinai,kas pradėjo decupažą lietuvoje ir kokias maždaug metais,labai norėčiau susipažinti su pradininkėm LT decupažistėm
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 17, 22:59)
Mijaka,jeigu tu jau seniai užsiimi,tai gal žinai,kas pradėjo decupažą lietuvoje ir kokias maždaug metais,labai norėčiau susipažinti su pradininkėm LT decupažistėm
neįsivaizduoju ir man būtų įdomu sužinot
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 17, 23:59)
Atsiverti 1-aja dekupazo tema ir matai:
MARDZE
BRIEDZIUKE
ELSE
Uups
AKVILYTE ir t.t
taip pat apsilankai CIA !!!
Pradzia 2006 m
Sveikos, gal zinot, kur vilniuje isigyti sendinancio lako? noreciau to, kur reikia tepti 2 sluoksnius? aciu
QUOTE(IF... @ 2008 03 18, 02:33)
Atsiverti 1-aja dekupazo tema ir matai:
MARDZE
BRIEDZIUKE
ELSE
Uups
AKVILYTE ir t.t
Pradzia 2006 m
MARDZE
BRIEDZIUKE
ELSE
Uups
AKVILYTE ir t.t
Pradzia 2006 m
Taip neseniai, net nesitiki.
I kai kuriu darbelius paziurejus, tai toks vaizdas, kad kokius 8 metus, tai kaipniekur uzsiima.
Kad ir Veju fejos mergaites, jos ten tokiu techniku zino, kad cia tikrai neskaitinejau apie jas ir nemaciau kad iskutuotumete. Bet isduoti kaip supratau nelinkusios.
Ir kiek pamenu, tai pirma karta apie dekupaza Lietuvoje isgirdau, tik bijau pameluoti, pries kokius 4 metus jei ne seniau. per Stiliaus laida rode kazkoki politikelei su zmona, kad neva cia ju abieu pomegis, ir jie taip kartu atsipalaiduoja. Bet darbu grozis, kaip profu...
Pirmoje temoje niekas neaišku,kas pradininkės,nes kitos jau girdėją ir juo labaiu SM tai nėra visa Lietuva,kai kurie menininkai iš viso nežino šito forumo
O kada buvo įkurta Artmanija Klaipėdoje ?
O kada buvo įkurta Artmanija Klaipėdoje ?
QUOTE(drugelis123 @ 2008 03 18, 09:04)
Sveikos, gal zinot, kur vilniuje isigyti sendinancio lako? noreciau to, kur reikia tepti 2 sluoksnius? aciu
senasnaujas galima pačiai Vilniuje atsiimt
QUOTE(Domė @ 2008 03 18, 09:20)
kad cia tikrai neskaitinejau apie jas ir nemaciau kad iskutuotumete
nagi nagi
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 18, 09:37)
SM tai nėra visa Lietuva
va va, aš SM seniausiai prisijungus, bet niekada į rankdarbius neužsukdavau. Visko mokiausi iš rūsų forumų, ir kaip buvau nustebus, kai čia šią temą radau jau po daug laiko...
QUOTE(Domė @ 2008 03 18, 09:20)
Kad ir Veju fejos mergaites, jos ten tokiu techniku zino, kad cia tikrai neskaitinejau apie jas ir nemaciau kad iskutuotumete. Bet isduoti kaip supratau nelinkusios.
Aš irgi labai susidomėjau,na duokite mums kokį pavyzduką,su tom stebuklingom technikom,bemat išnarstysime
Acha labai įdomu ir man Dome ką ten matei nes jų tinklalapyje nesimato, o kas matosi tai labai šiap sau tavo pačios darbus nėra ką lyginti su jų , nebent jos ten besimokančių darbelius pademonstravusios ir tai ne pačius geriausius . Pasakok ką ten gero matei..... kaip Lachesė rašė, narstysime bendrom jėgom
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 17, 23:59)
kas pradėjo decupažą lietuvoje ir kokias maždaug metais,labai norėčiau susipažinti su pradininkėm LT decupažistėm
Kaip be atrodytų keista tačiau Lietuvoje dekupažas įsirutulioti pradėjo dėka šių 2 forumų ir juose rašančių ir informaciją teikiančių mergaičių - jos ir yra tos pradininkės, paskleidusios šį virusą
O kad informaciją apie tokį dekoravimo būdą žinojome ir anksčiau, ar tai pradžia? Ar koks menininkas pabandė ir galiausiai numetė?..
O kas konkrečiai pirmas išbandė šią techniką tikrai neatkasi