vava ir tu žinai paslapčių na ką gi išbandykite pirmas šitas idėjas kitas idėjas atskleidžiu kursuose,kitas dovanoju kaip tą su flizelinu ,kitas kažkas miegant žada išpešti ir man nieko nebeliks,tik vėl galvoti kažką naujo
ai, jau cia turbut nori nusimuilinti... taip iskart neuzmigtum, manau spetumem nors kiek ispesti...o mums to ir uztektu...
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 26, 22:36)
vava ir tu žinai paslapčių
mano žinomos paslaptys senai išpasakotos o naujai eksperimentuot neturiu kada
vėl darau pakabas, paprašė...na bet ne man tas darbas skirtas taip nesiseka man su tom pakabom. Ir servetėlių nedaug turiu su smulkiais paveiksliukais gal bandėt kas klijuoti visą servetėlę ant pakabos ? kažkada bandžžiau, kaktusinę servetėlę klijuot, bet gavosi nelabai
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 26, 21:18)
abi dėžutės su nuotraukom,abi sendintos ant viršaus užklijavus audinį. Man labai gražus efektas gaunasi ,toks permatomas senovės sluoksnis atsiranda.
Tiesiog fantastiškos skrynelės Gerai, kad jau šį penktadienį laukia reabilitacija pas Lachesę, tai gal ramiau pradėsiu į jos darbelius žiūrėti
justė lygtais darė kažkada ,jeigu neklįstu su tokias suktais raštais.
Papildyta:
viskas daugiau nerodysiu nieko,nes dar susirgsi kokia baisia decupažo liga
Papildyta:
viskas daugiau nerodysiu nieko,nes dar susirgsi kokia baisia decupažo liga
Nebespeju aš paskui jumis, taip mikliai priplepat čia. Lachesė užduoti man davė pasiūlyti kokiu būdu sendinti Heart jos dėžutę, bet kad jai jau nebeaktualu, o man jau smegenys nebeveikia juolab dar tokių grožių prisižiūrėjau(aš apie Lachesės dėžutes). Na aš tubūt ant Heart dėžutės su tamsesniu dažu švelniai bandyčiau brūkšelėti atseit kaip apsitrynę kad atrodytų. Jei po apačia nedėta jokia tamsi spalva, tai nei pašveisi, nei (kaip suprantu) sadolinu nepasendinsi. Aš kol kas žaidžiu su dažydama tamsiai, po to šviesiai ir pašveisdama. Dar neatsibodo.
Šiandien Iki parduotuvėj nebrangių ir gražių servetėlių nusipirkau su sausainiukais, su pipirais. Tik kažkaip įdomiai, kai išsilanksto servetėlės, tai daug pavyzdžiui pipirų nukirstų arba veidrodinio atvaizdo. Na bet manau kažką vis tiek išpešiu iš jų gudraus.
O dabar einu miegot, nes galva visai nebeveikia.
P.S. : Gabi tame interjere, kur nesenai įdėta nuotrauka buvo, tavo rėmas idealiai turėtų tikti.
Šiandien Iki parduotuvėj nebrangių ir gražių servetėlių nusipirkau su sausainiukais, su pipirais. Tik kažkaip įdomiai, kai išsilanksto servetėlės, tai daug pavyzdžiui pipirų nukirstų arba veidrodinio atvaizdo. Na bet manau kažką vis tiek išpešiu iš jų gudraus.
O dabar einu miegot, nes galva visai nebeveikia.
P.S. : Gabi tame interjere, kur nesenai įdėta nuotrauka buvo, tavo rėmas idealiai turėtų tikti.
aciu Glamour... o tavo sendinimo ideja irgi patiko...kazkaip tik dabar uzstrigo...reiks ir sita pameginti....
nu as vel lacheses klausiu, o tai kaip tu ten ta flizelina klijuoji, taip pries tai mirkai (nes parasei kad suslapes skaidrus palieka) niu visai jau muset nusneku)
siaubas uzpavydesiu rainiaakei, kad i kursus eis pas lachese
siaubas uzpavydesiu rainiaakei, kad i kursus eis pas lachese
nea,aš patepu klijais paviršių,tada kloju flyzeliną ir po to dar tepu ant viršaus klijus,palaukiu pusdienį kol viskas išdžiūva ir įvyksta stebuklas - pasimato paveiksliukas o vandens testas jums padės nustatyti ,ar jis bus permatomas,ar ne priklijavus,dažnai per kursus rodau su vandeniu ,nes labai greitai pasimato rezultatas ,kas persimato,kas ne ir t.t.t....
Gal kas galite papasakoti apie šešėliaivimą plačiau. Ar tai yra išdirbama, išmokstama? O jei neturi sugebėjimų dailei? Žinau, kad Stamperijos Pitorikas padeda dažus sulieti. Ar naudojate kas?
Man įdomi ir kitų patirtis.
Man įdomi ir kitų patirtis.
Įdomiai čia su tuo flizelinu.. tokio plono nesu mačius, reikės pasidomėt o su šiek tiek storesniu irgi gražiai gaunas, net nežinau ar tai irgi flizelinu vadinama, bet yra tokio spalvoto audinių parduotuvėse. Užklijuoji, tarkim, ant dėžutės flizeliną,jis vietoj fono ir duoda faktūrą įdomią. Ant viršaus galima paveiksliuką klijuot..
P.S. dekupažas labai dera su kitom dekoravimo technikom, o jų yra begalę.. ir turbūt ne šioj temoj apie tai reiktų kalbėt
P.S. dekupažas labai dera su kitom dekoravimo technikom, o jų yra begalę.. ir turbūt ne šioj temoj apie tai reiktų kalbėt
kodel ant virsaus paveiksliuka????as kaip supratau is Lacheses, tai pirma paveiksliuka klijuoji, o paskui tik flizelina...ar as kazka maisau????