na gal kam kils minčių kaip ta medžiaga vadinasi,esu mačiusi prie dovanų pakavimo ,ir shetelig yra floristinės prekės,tai kaip vadinasi floristinės medžiagos ką ? na nebeprisimenu beje buvo laikas,čia kalbu apie sovietinius metus,kia baldai buvo dekoruojami audiniais ir labai daug kartų lakuojami. Gal paklausiu akademijoje pavyzdžių kokių turės.
Kaip organza?
Radau Flizelinas va va ,dabar galite visos ramiai miegoti o flizelinas visai neslidus,tačiau organza ,tai galima ir orgazmo sulaukti kol ją sutvarkai dideliam plote,....... kaip ant tos siuvimo mašinos. O kiti audiniai jau spalvoti gali būti ir naudojami tiesiog dekoravimui,o ne kaip sendinamasis sluoksnis. Beje kažkas grindis taip pasidarė,kažkur nugirdau,turėtų būti super
Papildyta:
naudoju antrą ir trečią nuo viršaus,auksinis pažaliuoja klijuojant,tad nieko nesigauna....
Papildyta:
naudoju antrą ir trečią nuo viršaus,auksinis pažaliuoja klijuojant,tad nieko nesigauna....
aaaa....kazkada bandziau u juo dovana pakuot kaip su paprastu popierium...na uzklijuot su lipnia juostele...nieko nesigavo... ale ziuriu kiek as jos turiu...na va bus kur panaudot....
pamėgink sušlapinti ir pamatysi ,koks permatomumas,yra siuvimo flizelino,tai jis storesnis,o tas iš floristinių prekių plonesnis ,tad siūlau pasimėginti prieš dedant
ooo...reikes pabandyti...na savaitgalis sis jau suplanuotas, reikes visas sias isejas isbandyti...
Lachesė, gera mintis su tuo flizelinu :
sena mintis bet gera,nesiginčysiu,turiu dar daug paslapčių bet su laiku ,negalima visų iš karto atskleisti.
reiktu kada tave kur pasikviesti...pavaisinti skaniais alkoholiniais gerimais...gal tada ispestumem daug geru minciu...
aš iš karto užmiegu
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 26, 22:22)
...pavaisinti skaniais alkoholiniais gerimais...gal tada ispestumem daug geru minciu...
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 26, 22:30)
aš iš karto užmiegu
miegančiai palaikysim už kojos didžiojo piršto ir viską išpasakosi ir neprisiminsi