Įkraunama...
Įkraunama...

Decupažas

na gal kam kils minčių kaip ta medžiaga vadinasi,esu mačiusi prie dovanų pakavimo ,ir shetelig yra floristinės prekės,tai kaip vadinasi floristinės medžiagos ką ? na nebeprisimenu doh.gif doh.gif doh.gif beje buvo laikas,čia kalbu apie sovietinius metus,kia baldai buvo dekoruojami audiniais ir labai daug kartų lakuojami. Gal paklausiu akademijoje pavyzdžių kokių turės.
Atsakyti
Kaip organza?
Atsakyti
Radau Flizelinas va va ,dabar galite visos ramiai miegoti smile.gif o flizelinas visai neslidus,tačiau organza ,tai galima ir orgazmo sulaukti kol ją sutvarkai dideliam plote,....... kaip ant tos siuvimo mašinos. O kiti audiniai jau spalvoti gali būti ir naudojami tiesiog dekoravimui,o ne kaip sendinamasis sluoksnis. Beje kažkas grindis taip pasidarė,kažkur nugirdau,turėtų būti super wub.gif
Papildyta:
user posted image

naudoju antrą ir trečią nuo viršaus,auksinis pažaliuoja klijuojant,tad nieko nesigauna....
Atsakyti
Mano mama laisvalaikiu siuvėja, tai teks kada nors nugvelbti gabaliuką, nes pas ją to gėrio yra biggrin.gif Kai perskaičiau pavadinimą, tai man iškart iškilo klausimas - juk flizelinas nepermatomas? Turbūt sušlapęs per klijus paskaidrėja, kad taip gražiai nuotraukos persimato?
Atsakyti
aaaa....kazkada bandziau u juo dovana pakuot kaip su paprastu popierium...na uzklijuot su lipnia juostele...nieko nesigavo... lotuliukas.gif ale ziuriu kiek as jos turiu...na va bus kur panaudot.... biggrin.gif
Atsakyti
pamėgink sušlapinti ir pamatysi ,koks permatomumas,yra siuvimo flizelino,tai jis storesnis,o tas iš floristinių prekių plonesnis ,tad siūlau pasimėginti prieš dedant smile.gif
Atsakyti
ooo...reikes pabandyti...na savaitgalis sis jau suplanuotas, reikes visas sias isejas isbandyti... biggrin.gif
Atsakyti
Lachesė, gera mintis su tuo flizelinu thumbup.gif:
Atsakyti
sena mintis smile.gif bet gera,nesiginčysiu,turiu dar daug paslapčių smile.gif bet su laiku ,negalima visų iš karto atskleisti.
Atsakyti
reiktu kada tave kur pasikviesti...pavaisinti skaniais alkoholiniais gerimais...gal tada ispestumem daug geru minciu... biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif lotuliukas.gif aš iš karto užmiegu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 26, 22:22)
...pavaisinti skaniais alkoholiniais gerimais...gal tada ispestumem daug geru minciu... biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 26, 22:30)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  aš iš karto užmiegu smile.gif

miegančiai palaikysim už kojos didžiojo piršto ir viską išpasakosi irnesakyk.gif ir neprisiminsi irnesakyk.gif
Atsakyti