Įkraunama...
Įkraunama...

Decupažas

kaip idomiai.... g.gif wub.gif o tai cia tokia medziaga jau buvo ar kaip???? g.gif
Atsakyti
sėdžiu ir galvoju,na pamiršau tos medžiagos pavadinimą doh.gif blush2.gif tokia labai plona būna spalvotos,Vilniuje aš perku shetelig parduotuvėje,dar būna užuolaidų parduotuvėse,Klaipėdoje pirkau žalią ,prie senojo turgaus.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 26, 20:36)
sėdžiu ir galvoju,na pamiršau tos medžiagos pavadinimą  doh.gif  blush2.gif  tokia labai plona būna spalvotos,Vilniuje aš perku shetelig parduotuvėje,dar būna užuolaidų parduotuvėse,Klaipėdoje pirkau žalią ,prie senojo turgaus.

organza? šifonas? g.gif O kokiais klijais klijuota? ax.gif
Atsakyti
cia gal ta kur plonesne uz silka g.gif irgi pamirsau pavadinima g.gif niu tei pasakok daba kaip cia ir t.t. jau begsim daryti ir medziagu ieskoti biggrin.gif , idomu butu toki darbeli paciupineti
Papildyta:
ai va as apie organza galvojau, o tai ja priklijuoji ar dar kaip ir lakuoji g.gif
Atsakyti
ai tai, kaip supratau, pirma dedi paveiksliuka, o paskui uzdengi ta medziagyte??? g.gif
Atsakyti
va čia su organza,klijuota su lipalu ir po to lakuota su medienos laku sadolin, 4-5 kartus

user posted image

o ta medžiaga nei viena iš išvardintų,mėginu prisiminti,galima klijuoti su lipalu arba su daiktu trys viename iš senonaujo turiu,geras ,kuris yra ir finish ir mediumas ,tai tada lakuoti nereikia.

Taip pirma, viską padarom su paveiksliuku,o medžiaga po to .
Atsakyti
ale gera ideja...gal kada reiktu ismeginti... g.gif biggrin.gif aisku autore gal nesupyks, jei tik pacia ideja truputi panaudosim...? biggrin.gif
Atsakyti
Tai tam ir parodžiau,kad naudotumėt smile.gif
Atsakyti
nu saunu tiesiog...jau dabar suku galva kur cia kokia grazesne medziagle nusipirkti, jau ideju kilo...dabar miegot ramiai negalesiu...kol ryt iki parduotuves kokios nenusliausiu...ir vel prisipirksiu... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 26, 18:19)
Heart,jeigu kada norėsi,yra rengiami kursai,tikrai išmoksi,kaip šešėliuoti. Ir šiaip visokių fokusų parodau smile.gif

Labai norėčiau, bet laiko pas mane tokiem dalykam kol kas nerasta verysad.gif

Beje, mane irgi suintrigavo tas sendinimas audiniu ax.gif Tai kas ten per stebuklingas audinys?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 26, 20:49)
o ta medžiaga nei viena iš išvardintų,mėginu prisiminti,galima klijuoti su lipalu arba su daiktu trys viename iš senonaujo turiu,geras  ,kuris yra ir finish ir mediumas ,tai tada lakuoti nereikia.

Mama priminė, kad dar yra toks kapronas g.gif Bandau padėti prisiminti blush2.gif Gal čia kažkas panašaus į kaspinus, kur rišdavo mums, mažoms mergaitėms, į kasas?
Atsakyti
nekreipkit ka parsiau, susimaisiau... doh.gif doh.gif doh.gif
o kaip klijuojasi, labai sunkiai medziaga...ji turbut tokia slidi vos vos... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 26 kovo 2008 - 21:43