Ačiū, kad įvertinote. Jūs teisios, reikėjo pašešėliuoti, bet aš nemoku
QUOTE(Heart @ 2008 03 26, 12:06)
tai nulakuota darbeli gali bandyti seseliuoti, tada jei kas neiseis nuplausi ir nieko neatsitiks darbeliui, nezinau kazkas taip rekomendavo
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 26, 12:29)
tai nulakuota darbeli gali bandyti seseliuoti, tada jei kas neiseis nuplausi ir nieko neatsitiks darbeliui, nezinau kazkas taip rekomendavo
Gal pabandysiu kitą kartą, nes šį jau atidaviau mamai. Jai labai patiko Be to, ten vidus jau išklotas veltiniu, nenoriu apterlioti.
Gabii_,
mano vonia ir tualetas geltonai salotiniai,forume kažkur dėjau nuotraukas prie mažų erdvių,o tavo man irgi labai patinka ,nerealus ir tas veidrodis ten taip tiks mmmm
malonu,kad pasitike mano kompetencija. Heart,jeigu kada norėsi,yra rengiami kursai,tikrai išmoksi,kaip šešėliuoti. Ir šiaip visokių fokusų parodau
mano vonia ir tualetas geltonai salotiniai,forume kažkur dėjau nuotraukas prie mažų erdvių,o tavo man irgi labai patinka ,nerealus ir tas veidrodis ten taip tiks mmmm
malonu,kad pasitike mano kompetencija. Heart,jeigu kada norėsi,yra rengiami kursai,tikrai išmoksi,kaip šešėliuoti. Ir šiaip visokių fokusų parodau
[quote=Lachesė,2008 03 26, 19:19]
Gabii_,
malonu,kad pasitike mano kompetencija.
aciu o kaip nepasitikesi, jei jau i kursus uzsirasem, tai , tai kur cia nepasitikesi...
Papildyta:
o del spalvu...tai nezinau ar cia pas mane toks gyvenimo tarpsnis ir emocine bukle...bet pries tai buvusiam bute buvo tokios pastelines spalvos visur, tai isvis namo netrauke...dabar kai persikraustem sugalvojau kad reikia pabandyti...tai griztu namo, ir jei buvo bloga savijauta...isnyksta kaip rukas...o toks kaip tuoletas ar vonia tai isvis bent mano akim, tai kuo ryskiau, spalvingiau...tuo maloniau ten koja ikelti...ir netik...
Gabii_,
malonu,kad pasitike mano kompetencija.
aciu o kaip nepasitikesi, jei jau i kursus uzsirasem, tai , tai kur cia nepasitikesi...
Papildyta:
o del spalvu...tai nezinau ar cia pas mane toks gyvenimo tarpsnis ir emocine bukle...bet pries tai buvusiam bute buvo tokios pastelines spalvos visur, tai isvis namo netrauke...dabar kai persikraustem sugalvojau kad reikia pabandyti...tai griztu namo, ir jei buvo bloga savijauta...isnyksta kaip rukas...o toks kaip tuoletas ar vonia tai isvis bent mano akim, tai kuo ryskiau, spalvingiau...tuo maloniau ten koja ikelti...ir netik...
įdėsiu ,parosysiu savo vieną išradimą,man labai patina tokie netradiciniai dalykai ,tai noriu parodyti sendinimą su audiniu.Tuoj rasiu.
Panos, reikia pagalbos:
Kaip taisyklingai naudoti Sadolin effect antique laką? Būtų gerai kad naudojusios jau papasakotų smulkiai. Ir kokie dažai su juo tinka?
Dėkui
Kaip taisyklingai naudoti Sadolin effect antique laką? Būtų gerai kad naudojusios jau papasakotų smulkiai. Ir kokie dažai su juo tinka?
Dėkui
nieko ten ipatingo...padengi viena spalva norima daikta...(kazkas minejo , kad geriau pirma sluoksni daryti tamsu..), kai isdziuna tada tepi viena kryptimi ta laka...praejus tam tikram laikui...kiek pamenu lyg 40 min...na mazdaug, kol nudziuna...tepi kita sluoksni dazu, tik priesinga kryptim, nei tepei laka.....dazus naudoti akrilinius, o jei lakuosi, tai lakas turi buti vandens pagrindu....
na is manes aiskintoja..
na is manes aiskintoja..
QUOTE(Simulcika @ 2008 03 26, 19:40)
Panos, reikia pagalbos:
Dėkui
Dėkui
Iki šiol perskaičiau tik 7 SM dekupažo temas Tai čia pacituosiu iš pasidaryto konspekto:
Su sadolinu galima įvairių raštų išgauti. Eiliškumas. Dažai (ta spalva, kuri bus trūkiuose) sadolinas pagrindinė spalva. Dažai tik akriliniai. Kai tepsi sadoliną, tepti tempiančiai, nu nemoku paaiškint, pamirkai lako, dedi ant paviršiaus ir ištempi teptuku juos, kiek tik įmanoma. Atsimink, į kurią pusę tepi, nes dažus reiks tepti priešinga kryptimi. nors tepant ta pačia kryptim, raštelis taip pat gaunasi.
Nuo lako ir paskutinių dažų sluoksnių storio priklauso trūkio dydžiai. Lakas turi apdžiūti būti ne visai šlapias ir ne visai išdžiūvęs. O antrą dažų sluoksnį tepti reiktų, negailint dažų.
O tempera netinka? Šiaip tempera irgi vandens pagrindu, ir šiaip. Nu aš albumą pasidariau su tempera, tai gavosi, bet ne toks raštukas kokio norėjau. Tai dėl to turbūt, kad tepiau ta pačia kryptimi, kaip ir laką.
abi dėžutės su nuotraukom,abi sendintos ant viršaus užklijavus audinį. Man labai gražus efektas gaunasi ,toks permatomas senovės sluoksnis atsiranda.
oooo lachese suintrigavai , o cia pasirodo audinys a tai koks audinys