Įkraunama...
Įkraunama...

Decupažas

Nuostabi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai labai pavykusi. Ir kas man labiausiai patinka,kad ant jos tu gerai sukomponavai viršų,neatsimenu,kažkas daro,kad ant tokių dėžučių paveiksliukas žiūrisi šonu ,man tada ta spynelė viska trukdo,o čia labai gerai susišaukia. Gal pačią spynelę būtų galima padažyti tamsiau,kad visai nesireikštų taip aktyviai ,pas tave motyvas kitokio stiliaus nei spynelė. kažin kaip be spynos atrodytų ? g.gif

tik pasakysiu kitą pastabėlę dėl pateikimo,jau nuotrauką vieną suvartei veidrodiškai,suprantu,kad taip geriau žiūrisi,bet tokią melagystę mums čia nori prakišti tongue.gif nepavyks smile.gif
Atsakyti
idedu nuotraukyte kur kabes veidrodis:) cia mano tuoletas - sokiu sale... biggrin.gif
http://picasaweb.goo...728944108347474

tai va galvoju dar kokia spintute isdekoruota pastatyti, irgi ryskia, nes labai daug nepanaudotos vietos...
Papildyta:
aurelija_ma...man tai labai grazu...o jei Lachese...nebutu isdavus apie nuotrauka...tai net pro akis butu ir praslyde...bet visvien labai grazu biggrin.gif
Atsakyti
ai buvau ismetusi ta foto, sakau perdarysiu, niu bet ziuriu nebeiseis, niu tei imetu atgal blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2008 03 25, 15:25)

visai nieko dėžutė, tik kelių smulkmenų sakyčiau trūksta. Kad ir paprastučio šešėliavomo vos vos aplink gėlytes, ir stalčiuko rankena nudažyti violetine spalva, kaip gėlytės, ir jau visai kitas vaizdas būtų thumbup.gif nebutina sendint spec. priemonėm, galima šiaip pašveist kampus, kad išlįstų apatinė spalva ir vualia, superinė dėžutė būtų bigsmile.gif
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 25, 15:47)
..cia reminsiu veidrodi...
Veidrodžio rėmas

man labai superinis thumbup.gif
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 25, 17:44)
o ko niekas nekomentuoja ???

pas mus vis dar velykos laugh.gif alc.gif: lotuliukas.gif
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 25, 17:47)
ar taip ar taip as ji kabinsiu, nes man tai prie sirdies...

auksiniai žodžiai
QUOTE(Kristinakristina @ 2008 03 25, 17:56)
kai grazu o reik ieskot prie ko prikibt  biggrin.gif 

va va drinks_cheers.gif prikibt visada galima prie ko, kai to prašoma biggrin.gif kad ir koks gražus darbas atrodo. Svarbiausia manau pirmas įspūdis, gražu ar negražu, patinka ar ne, o jei vadovautis taisyklėm, tai kiekvienam darbe yra prie ko prikibt irnesakyk.gif
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 25, 18:41)
nuotraukoje darbai atrodė tarsi parduotuviniai

galėčiau pasakyt, kad absoliučiai kiekvienos tada atrodo darbai parduotuviniai laugh.gif tik nelygu kokioje parduotuvėjė pirkti : viskas už 1Eurą ar AlanDeco biggrin.gif
aš irgi pradžioje sakydavau, kai visi aikčiojo nuo mano darbų, kad pati tokio nepirkčiau, gi nuėjus į parduotuvę tokia kinietišką dėžutę galima už 10 lt nusipirkt doh.gif vis dar neatsikratau to jausmo, todėl labiau mėgstu daryt darbus su nuotrauka wub.gif tada niekas nepaneigs, kad tai vienetinis darbas
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 25, 19:03)
va va padariau jau  smile.gif  laukiu kas aip ir t.t.

Dezute [Kodel] ir ne tik..

thumbup.gif veriantias žvilgsnis wub.gif
tik man ant šonų trūksta ko nors ax.gif gaila neturiu foto tokią pat dėžutę esu darius, tai irgi foto viršuje, o šonai liūdnoki atrodė, tai padariau taip kaip prasiūta...nežinau kaip paaiškint, einu paieškosiu, kažkur pvz turėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 25 kovo 2008 - 19:56
jo dabar dezute bus per kelis sykius doh.gif lotuliukas.gif
niu tei aciukas gabii__ dar tavo remas tai thumbup.gif o cia servetele raudona ar kaip ir kuo pati virsutini sluoksni padengei, su kokiu laku rolleyes.gif
aciukas lachese, niu jei jau tu sakai kad grazu, niu tada jau clap.gif o siaip ant gumos su epoksidiniais klijuociau, nors gal cia ir ne i tema, bet su jais tai jau laikyti turetu smile.gif
P.S. o mano vyras sake kad nejau eini i foruma visus siurpinti lotuliukas.gif
Atsakyti
aurelija_ma, va apie ką kalbėjau
user posted image
tuos brūkšnelius padaryt, aš taip padariau ir atgijo dėžutė iškart ax.gif dariau su auksiniu kontūru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 25 kovo 2008 - 20:08
mijaka aciukas, kaip fainiai kai profes pagiria sokiai.gif niu mijaka rodyk mirksiukas.gif , ten sendinimas detas, tokia zalvarine spalva, bet ziuriu foto cia ne labai matosi doh.gif teip ir gaunasi kai prie nenaturalios spalvos fotkini, ai dar Lachese siaip spynele sendinta, atidziau paziurejus tai matosi, nebera jinai auksine pasidarbuota lengvai ir su ja
o man Gabii__ tavo WC-skaitykla lotuliukas.gif tai ale morkavos spalvos doh.gif
Atsakyti
aciu labai visom mergaitem... 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif ir nuotaika pakilo...einu daryt kito darbelio tada.. biggrin.gif aurelija_ma taip cia su servetele...o ant galo lakavau su laku skirtu pirtims, kur anksciau pasakojau.... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 25, 22:13)
o man Gabii__ tavo WC-skaitykla  lotuliukas.gif  tai ale morkavos spalvos  doh.gif

taip...skaitykla...tai va pagalvojau, kad butu smagiau skaityti,tai reikia daugiau daiktu kokiu ryskesniu...tada ten ir gyvent bus galima... biggrin.gif
Atsakyti
man Gabii "tulikas" wub.gif wub.gif wub.gif spalvytės wub.gif

tiesa, pamiršau, white tea berods velykinius darbelius rodė bigsmile.gif thumbup.gif man rėmelis su meškiuku patiko, kaip šonuose lig juostelė tokia prasiūta eina bigsmile.gif jei dabar neklystu, einu pažiūrėt biggrin.gif

tiesa, kam ten reikėjo tos vaikiškos arbatos dėžučių biggrin.gif galiu kad ir 10 parūpint laugh.gif nes mani vaikas geria jas, o išmest kaip gaila doh.gif tai prisikaupė karsta.gif nes jei pirkt tik dėl dėžutės, neapsimoka 10 lt paklot schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 25, 20:18)
...tada ten ir gyvent bus galima... biggrin.gif

laugh.gif mes kai namą įsirenginėjom, tai aš irgi daugiausią dėmesio skiriau vonios kambariui, vyras sakė "gal gyvent jame ruošies" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 25 kovo 2008 - 20:27
Mijaka, tie dygsniukai tavo dėžutės, tiesiog superiniai thumbup.gif Atrodo labai gerai, pagyvina, suteikia prabangos. Atrodo geras, senas, bet lanbai patvarus daiktas.

Atsakyti
Heart, pašešeliuok ir bus puiku thumbup.gif
Gabii, be priekaištų ir pagal tavo buduarą tiks mirksiukas.gif smile.gif
aurelija_ma, o man visai patinka tavo dėžutė ir ta monochrominė spalva ir spynelė , žodžiu viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 03 25, 22:26)
man Gabii "tulikas"  wub.gif  wub.gif  wub.gif spalvytės  wub.gif

laugh.gif mes kai namą įsirenginėjom, tai aš irgi daugiausią dėmesio skiriau vonios kambariui, vyras sakė "gal gyvent jame ruošies" biggrin.gif

aciu aciu...:)cia mano vyras isrinko spalvas..issiderejo, kad nors viena kambari leisciau ir jam issirinkti...tai susitarem del tuoleto biggrin.gif
o tu dezuciu tai man reikejo...bet va dabar ir arbatos uzsimania paragaut..visi cia taip geria ja...bet va neveltui su rega truputi bedu yra...nu nemaciau niekur jos pirkti...siandien apejau maxima...bet nieko panasaus nemaciau... schmoll.gif biggrin.gif
Papildyta:
aciukas pavonija biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
iesa turiu toki gal ne i tema klausima, bet manau , kad zinosit...sesuo issitrauke, savo mazos piesta piesini...jis su flomasteriais piestas...ir va nori ireminti...tik kad graziau atrodytu noretu nulakuot,...va as galvoju dabar ar neissilies tie flomasteriai jai???? g.gif
Atsakyti