Įkraunama...
Įkraunama...

Decupažas

http://picasaweb.goo...682760325013538

va cia gal truputi ryskiau..., bet irgi taip... schmoll.gif
Papildyta:
http://picasaweb.goo...683267131154482 ir dar cia blush2.gif
Atsakyti
o ko niekas nekomentuoja ???

dėl juodo lakavimo,tai gal tu įdėk čia mums tą staliuką ir bus lengviau nutarti,ką ten daryti. Gal galima jį pašveisti juodai nudažius,kad prasišviestų ,o gal kaip tik aklinai juodai uždažyti.
Atsakyti
Nesinori i lankas nukomentuot, nes taip jau buna kai grazu o reik ieskot prie ko prikibt biggrin.gif zodziu, man grazu mirksiukas.gif patiko tikrai ir nezinau prie ko prikibt mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš turiu klausimą ? ką manot,kuo reikėtų klijuoti ant gumos? kokiu mediumu ,ar kokiu laku po to dengti ?

Heart dėžutė atrodo nebaigta,tiesiog nudažyta ir užklijuota,gal reikia pašešėliuoti arba pasendinti neper daug, o tik vietomis.

Rėmas viskas jam gerai,tik koks vonios interjeras? ,jau tokį rėmą kabinant reikai labai savotiško interjero,įdomu būtų pakabinus kad nufotografuotum. Dar kas dėl rėmo ,ar nepasidarė panašu į parduotuvinį ? ta prasme ar manoti,kad rankų darbo,nuotraukos neatskleidžia nieko,ar yra patamsintų kampų,ar kokių kitokių žymių,kad čia rankų dabas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 25 kovo 2008 - 18:28
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 25, 20:25)

Rėmas viskas jam gerai,tik koks vonios interjeras? ,jau tokį rėmą kabinant reikai labai savotiško interjero,įdomu būtų pakabinus kad nufotografuotum. Dar kas dėl rėmo ,ar nepasidarė panašu į parduotuvinį ? ta prasme ar manoti,kad rankų  darbo,nuotraukos neatskleidžia nieko,ar yra patamsintų kampų,ar kokių kitokių žymių,kad čia rankų dabas.

na patalpoj graziai ziurisi, kai tik pakabinsiu, nufotografuosiu...bet va galvoju, kad ten pat dar pastatysiu ir kokia spintute, kazkaip panasiai padaryta...kadangi pas mane namai visi mirga marga nuo spalvu ir gana rysku..., tai man patinka...o del ar neparduotuvinis...nu net kazkaip nesusimasciau...nu nepanasus man i toki...kazkaip labai sunku spresti, kai pats ji darei, gal pamatyciau puirma karta pas kita, tai tada kiltu klausimas... biggrin.gif
o siaip tai labai aciukas uz komentara...labai smagu toks issamus atsakymas, nei grazu, arba negrazu...kas nelabai ka pasako.... biggrin.gif
Atsakyti
Heart ,dar norėjau pasakuti,kad labai gražiai priklijavai ir tikrai gražiai pradėjai,bet nepabaigei,tiesiog tokia mano nuomonė.

Gabii_, lauksime nuotraukos vonioje smile.gif man porą kartų taip nutiko,kad nuotraukoje darbai atrodė tarsi parduotuviniai,o tai kažkaip suprastina darbą iš esmės. Kalbu būtent apie šią dėžutę

user posted image

atrodo kaip made in china ir spalvos ir motyvas,o realybėje,kai nupirko viena moteris negalėjo atsižavėti. Čia Gojos paveikslas ,beje smile.gif

Atsakyti
butinai idesiu nuotraukyte...bet abejoju ar labai tikroviskai atrodys...nes galimybe nufotografuoti tik dirbtinej sviesoj.... biggrin.gif siaip tai greiciau organizuokites kursus panevezy, tai ir savom akim galesit pamatyti.... biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
as pati kai vertinu kito darba, visada bandau ji isivaizduoti kiek kitaip.pati is savo nuotrauku matau, kaip daznai neatitinka realybes...na is kitos puses reiktu ismokti fotografuoti, bet...iki to dar neprisiruosiau... smile.gif
Papildyta:
o dezute man tai labai grazi...bet man patinka tokius darbus labiau pasiziuret, pasizavet...savo namuose as labiau megstu tiesiog kazkokius rastus...ir man paciai maloniau daryti tokius darbus..na tiesiog pasamone kazkaip taip veikia.... biggrin.gif
Atsakyti
O man Gabi rėmas tikrai tikrai tikrai labai patiko thumbup.gif Tik va iš nuotraukos sprendžiant nelabai jis man dera prie tų plytelių, sory 4u.gif

Pritariu, kad Heart dėžutė atrodo neužbaigta. Kaip minimum reikėtų bent dar gėlyčių apačioje, kad susišauktų kompoziciškai, jei jau sendint nesinori. O beje, ar nevėlu dabar jai bus sendinti, jei ne tai kokiu būdu?

Ačiū Lachese už išsamų atsakymą, tikrai pasidarė aiškiau. Ir labai jau mieli tavo margučiai. Aš vis nepasiryžau šįkart kiaušinių dekupažinti, bet aš juos vaikiškais vitražiniais dažais nudažiau ir jau išdovanojau. Pasilikau tik tuos, kurie nelabai pavyko.

Atsakyti
[quote=Glamour,2008 03 25, 20:57]
O man Gabi rėmas tikrai tikrai tikrai labai patiko thumbup.gif Tik va iš nuotraukos sprendžiant nelabai jis man dera prie tų plytelių, sory 4u.gif
o apie kokias cia tu plyteles sneki...kad ju cia nera lyg... g.gif jei apie tas zalias...tai cia netoj patalpoj... blink.gif ar as kazka praleidau...?
Atsakyti
na va Glamour,aš tavęs paklausiu,tai kokiu dabar jai būdu reikėtų sendinti ? čia toks mini egzaminas,jeigu supratai apie sendinimus ,tai turėtum atsakyti teisingai smile.gif

margučiai ne mano ,o mano mokinių wub.gif šaunuolės visos mano mokinės ,didžiuojuosi kiekviena.

Aš ir uždaviau klausimą dėl interjero,nes turėjau įtarimą dėl plytelių,bet iš detalės negalima spręsti,kokia visa vonia,nors nuojauta kažkokia atsirado.

va ta įtartina plytelių nuotrauka http://picasaweb.goo...682760325013538
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 25 kovo 2008 - 19:03
va va padariau jau smile.gif laukiu kas aip ir t.t.

Dezute [Kodel] ir ne tik..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 25 kovo 2008 - 19:40
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 25, 21:02)

va ta įtartina plytelių nuotrauka http://picasaweb.goo...682760325013538

nu baikit juokus.... lotuliukas.gif truputi dar sugebu spalvas derinti.... biggrin.gif ne patalpa rudu...i raudonuma ayspalviu....
Atsakyti