Įkraunama...
Įkraunama...

Decupažas

QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 25, 12:28)
aaa biggrin.gif dabar jau aisku...as ir tokios uzsimaniau biggrin.gif o kas cia per arbata???? g.gif

Gabii, vaikiškos tirpios arbatos tokiose būna. Aurelijos_ma darbeliuose visa tokių dėželių kolekcija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 25 kovo 2008 - 12:36
labas. gal aš čia ne į temą, bet vis tiek paklausiu smile.gif . Gal būtų norinčių gegužės mėn., dalyvauti dviejų dienų kūrybinėse dirbtuvėse dekupažo, sagių darymo arba piešimo ant šilko. Seminaras vyktų Juodkrantėje.
Atsakyti
eik tu sau kaip smagu,o kokia kaina?
Atsakyti
kaina maždaug būtų apie 60 -70 lt. už dvi dienas. visa tai vyktų savaitgalį. Dėl datos galėtumėm susitarti (jei būtu norinčių).
Papildyta:
dailininkė turėtų visų reikiamų medžiagų tikslui pasiekti, o jūs atsivežtumėt tik tą daiktą, kūrį norėtumėt išdekoruoti arba šilko gabalą, kurį norėtumėt paversti paveikslu arba skara smile.gif .
Atsakyti
jei antroje menesio puseje tai labai noreciau ir turbut galeciau, bet pirmoje nekaip verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Galima daryti ir gegužės mėnesio antroje pusėje. Ir oras būtų geresnis. biggrin.gif
Atsakyti
Tai abi dienas butu daromas tas pats daiktas? rolleyes.gif
Ir siaip kur cia, kokioj vietoj, patalpoj viskas vyktu? Gamtoj ar kokioj salej? rolleyes.gif
Atsakyti
o kur gyventi jau patiems reikėtų rasti ? ar maistas būtų ? kaip su tom kainom,na vienu žodžiu,kiek viskam reikėtų ?
Atsakyti
Mano dėžutė blush2.gif
Atsakyti
rodau savo rema...bet nuotrauka nekokia, krastai susilieje...nu niekaip man neiseina nufotkinti normaliai...istikro visos linijos labai ryskios...nu zodziu, jusu teismui...cia reminsiu veidrodi...
Veidrodžio rėmas
Atsakyti
Oho ir darbų užderėjo smile.gif

norėčiau pakomentuoti,bet patylėsiu,palaukime ,ką kitos pasakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 24, 12:43)
...Dėl pačio decupažo,tai nežinau,ar visas menas yra lygiai priklijuoti...... tai kažkas tarp tapybos ir koliažo. Kartais raukšlės yra raiškos priemonė,kitais kartais jos trugdo ir mirk griūk turi būti lygu.

Taip, raukšlės irgi gražu. Tik norėjau pasakyt, akd dauguma mano, jog tai lengvas pažaidimas su tom servetėlėm, poto nusivylia, akd nesigauna, plyšta, raukšlėjas..

QUOTE(Aga @ 2008 03 24, 20:08)
Iš esmės tai laukia darbelis, ryt sustato naujus baldus ir netinka staliuko spalva. Tik va mąstau ar būna pirkt lako juodo? Ar reiks juodai dažyt ir lakuot g.gif

Juodo lako gali pasidaryt, įpylus jodų dažų į laką smile.gif Vienu kartu nusidažo ir nusilakuoja.
Atsakyti