Įkraunama...
Įkraunama...

Decupažas

man tos servetėlės reikėjo,dabar jau nebereikia,pašto dėžutę norėjau daryti.

O tu ant stiklo klijuoji iškarto su stiklo mediumu ? na niekada niekas man nebuvo atsitikę netikėto.
Atsakyti
aha su stiklo mediumu...tai va ir man taip nera buve...todel, dabar galvoju su stiklui skirtais dazais pirma nutepti... g.gif
Atsakyti
Jau tiek temelių prikalbėjot dekupažistės. Susipainiojau beskaitydama.

Turiu sadolin antique laką. Kaip man reikia padaryti taip, kad atsirastų sutrūkinėjimai ir kad paveiksliukas matytųsi. Aš sutrukinėjimo efektą išgavau, bet paveiksliukas liko pasislėpęs po dažais blush2.gif . Beje, jei noriu kad paviršius būtų atsparus drėgmei ir karščiui( pvz.stalas) tai turbūt po to man teks dar nulakuoti laku pirtims? unsure.gif
Atsakyti
sadolin yra vienkomponentis kraklius,kuris skaldo dažus, jeigu nori matyti paveiksliuką,jį turėtum dėti ant antro šviesaus dažų sluoksnio ,o suktūkinai būtų po paveiksliuku.

user posted image

kaip geltonai žaliam kiaušinyje,arba kaip su angelu arba pirmoje nuotraukoje viršuje pats pirmasis,bet pirma vienkomponenčio sendinimo spalva turi būti tamsi,tada tepi sadolin,tada šviesią spalvą ir ant viršaus paveiksliuką. O jeigu reiki suskaldyti paveiksliuką,reikės dvikomponenčio lako.

Dėl lakavimo,tai reikės lakuoti kokiu nors ne akriliniu laku ,manau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 25 kovo 2008 - 00:55
Likutis darbelių, kurie per Velykas nesurado naujų namų
user posted image
Atsakyti
white tea mirksiukas.gif
mergaites reikia patarimo, kaip jus apdirbate dezutes krastus, nu ta vieta kur uzsiveria, nes bijau kad jei nulakuosiu tuos krasciukus tai kai uzdarysiu, nebeatidarysiu, sulips, kaip jus darote gal tik nudazote g.gif neapsisprendziu kaip daryti rolleyes.gif
Atsakyti
na as tai lakuoju...tik paskui aiksu isdziovinu pries uzdarydama mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(white tea @ 2008 03 25, 14:05)
Likutis darbelių, kurie per Velykas nesurado naujų namų
user posted image

o kam skirtas tas daiktas su raudonu dangteliu??? g.gif
Atsakyti
Gabii, tą su angelu iš uups berods gavau ax.gif
Lachese, o 73 iš zuikiniauskienės ax.gif
O vienodų turiu kelias 5, 7, 9, 32, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, šitas galiu mainyti.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 25, 12:19)
o kam skirtas tas daiktas su raudonu dangteliu??? g.gif

biggrin.gif Tas daiktas su raudonu dangteliu - pieštukinė; Bet kadangi vaikiškos arbatos turi dangtelius, tai esant reikalui pieštukinė gali virsti dėžele mirksiukas.gif
Atsakyti
aaa biggrin.gif dabar jau aisku...as ir tokios uzsimaniau biggrin.gif o kas cia per arbata???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 25, 13:09)
white tea  mirksiukas.gif
mergaites reikia patarimo, kaip jus apdirbate dezutes krastus, nu ta vieta kur uzsiveria, nes bijau kad jei nulakuosiu tuos krasciukus tai kai uzdarysiu, nebeatidarysiu, sulips, kaip jus darote gal tik nudazote  g.gif neapsisprendziu kaip daryti  rolleyes.gif

Na mano dezute kadangi buvo medine tai paslifavau su svitriniu truputi... Kad nesiliestu kai uzsidaro, tai kai nudaziau ir nulakavau visai normaliai, tik vos vos susiliecia... O pries tai sugalvojant tai ir turejau problema...padariau visa dezute, nudaziau, nulakavau, uzdariau ir ryte atidarius visas sluoksnis perejo ant vienos dezutes puses...tai teko viska grandyt ir is naujo daryt... doh.gif
Atsakyti
taigi vaikiska arbata Hipp, Mazas ir t.t.
Atsakyti