Įkraunama...
Įkraunama...

Decupažas

aš galvoju,kad uždengs,bet ,pasimėgink kažkur, jeigu aš kažko nežinau,visada išmėginu juodraštyje, net turiu tokias fanerines plokšeles visokiems eksperimentams.
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2008 03 24, 22:33)
Man tai labiau gėda buvo, kai bankete tokiam prabangiam darbiniam viso pasaulio virtuvių tema, servetėles rinkaus blush2.gif

dieve,kad aš tokion vieton papulčiau rolleyes.gif parodyk,kokių pririnkai,baisiai įdomu,kuo puošia stalus tokie banketai...
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 24, 22:30)
o paskui man uzdengs matinis blizgu??? g.gif

tikrai uždengs smile.gif
Atsakyti
Gabii__ aga uzdengs, nu bent jau man uzdenge mirksiukas.gif tei greitai rodai savo remus, o kaip su vazos dazymu tau baigesi, ar uzbaigei cool.gif
Atsakyti
ai pagalvojau, kad netepsiu blizgiu...bijau blink.gif kazkaip nusinesiau vieta kur kabinsiu...visai neblogai atrodo...o rema ryt parodysiu, kai vvisai uzbaigsiu sutuo lakavimu biggrin.gif
o del vazos tai nu nesiseka man ...jau nuploviau 4 kartus dazus...ir vaza buvau nusvitrinus, net iki baltumo...bet tiesiog pirstu gerai berbraukus lupasi, tai galvoju paskui man atsokines...tai susiradau dabar akriliniu dazu skirtu stiklui, ta va galvoju su jais nutepti pirma...tie turetu laikyti...ir tada ant ju desiu viska... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 24, 22:36)
aš galvoju,kad uždengs,bet ,pasimėgink kažkur, jeigu aš kažko nežinau,visada išmėginu juodraštyje, net turiu tokias fanerines plokšeles visokiems eksperimentams.
Papildyta:
dieve,kad aš tokion vieton papulčiau  rolleyes.gif  parodyk,kokių pririnkai,baisiai įdomu,kuo puošia stalus tokie banketai...

http://public.fotki....eliu-kolekcija/
Numeriai: 1,2,3,4
Čia tema buvo Pasaulio virtuvės, ir maistas visų virtuvių ax.gif Ale ne visų gavau blush2.gif
Nėra jos prabangios ax.gif
Atsakyti
ta su jūriniais motyvais nereali wub.gif wub.gif wub.gif tikrai verta buvo smile.gif

o tu žinok,tiek aš klausinėjau,tiek man reikėjo servetėlės Picture 073 ,o kur tu ją pirkai,jeigu ateityje reikės,žinosiu. Beje,gal mainai kažką ?jau man kelių reikėtų blush2.gif
O tavo šokoladukai galerijoje irgi mane prives prie priepuolio,taip užsimaniau,o namie nieko saldaus nėra ... doh.gif

Gabii_,kai perskaičiau,kad vazą švitrinai,taip šiurpai perėjo wacko.gif negaliu nustoti kratytis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 24 kovo 2008 - 23:25
o gal pameni kur pirkai ta servetele su angeliuku besisypsanciu??? g.gif 22 nr.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 25, 01:15)

Gabii_,kai perskaičiau,kad vazą švitrinai,taip šiurpai perėjo  wacko.gif  negaliu nustoti kratytis....

o man zinok koks malonumas...man toks malonus garsas... biggrin.gif tik kiti is kambario visi iseina.... rolleyes.gif
as isvis viska pirma praeinu su svitriniu...man vien tas garsas ko vertas... lotuliukas.gif
Atsakyti
aga as irgi pamaciau ta servetele , ziuriu o servetele kur Lachese ieskojo ir iskarto o idomu ar rado, o kam ju tiek daug reikia, koki cia darbeli darai dideli ax.gif rolleyes.gif
jo sunkus variantas pas tave Gabii__ niu net nusvitrinus lupasi doh.gif tai tada dek ko ten glaisto ar kokio tai bieso, nu tada jau turetu tikrai laikyti g.gif ir dar P.S. kiek sykiu nulakuoji darbeli rolleyes.gif
Papildyta:
as tokia servetele su angeliuku Nr22 esu macius vilniuje akropoli , o gal klaipedoj akropoli niu nezinau daba tiksliai tik zinau kad akropoli lotuliukas.gif kazkokioj ale interjero ar dar kazkokioj parduotuveje
Papildyta:
ai siaubas ne glaista, o grunta reikia deti, niugi visai as cia doh.gif
Atsakyti
na dabar rema kur darau veidrodziui, tai jau keturis kart nutepiau, sakiau dar pora tepsiu...nes virs kriaukles kabinsiu...nors ten nera labai dregna, bet..kad tikrai laikytu biggrin.gif tepu su tuo laku pirtim skirtu...va praeita karta tik tris kartus tepiau tai kuo puikiausiai laiko...
Papildyta:
tai kad buvau nugruntavus...bet as taip itariu, kad cia stiklas kazkoks ne toks...nes esu anksciau darius...ant stiklo, nors ir nedideli plota, bet kuo puikiausiai viskas gavosi, net nenusveitus.... g.gif
Atsakyti
inoringas stiklas pasitaike blink.gif niu nieko kaip nors iveiksi mirksiukas.gif
Atsakyti
tai teks iveikti....nes vaza nusveista siaip jau nelabai graziai atrodo...o kazkaip ja ismesti...tai ranka nekiltu.... unsure.gif
Atsakyti