Kad nereikėtų moteriškės dar ir dėl waitspirito po visą Panevėžį vaikyt, puikiai galima pavalyti ir su acetonu - jau nagų valiklio tai visos namie turim
aš neturiu ir net nežinojau,kad su juo valosi na bet jeigu tu žinai,tai patikėsiu
QUOTE(agente009 @ 2008 03 17, 17:20)
Kad nereikėtų moteriškės dar ir dėl waitspirito po visą Panevėžį vaikyt, puikiai galima pavalyti ir su acetonu - jau nagų valiklio tai visos namie turim
Oj, geras bėgu bandyt, ačiū
Ir Lachesei ačiū, bandau kelt nuotraukytę
http://img502.images.../img4093jd4.jpg
kažko nemokėjau
niu ką, nebelįsiu prie vazono, pasivalė su acetonu, bet viršus lengvai, o patys tarpai beveik be šansų išvalyt, gal ir dėl to, kad ilgokai pastovėjo, žodžiu, palieku, kaip yra, sekantis gal geriau išeis
ačiū už patarimus
draugė viena užsikabliavus, kaip ir aš, kita dar įsivažinėja į procesą
ačiū už patarimus
draugė viena užsikabliavus, kaip ir aš, kita dar įsivažinėja į procesą
o man gerai atrodo kaip marmūras koks
QUOTE(mijaka @ 2008 03 17, 18:25)
o man gerai atrodo kaip marmūras koks
ačiū Ir Lachesei ačiū, kad įkėlė, nesugebėjau pati
gal nuotraukoj nelabai gerai matosi, ta ruda spalva, ten kur dėjau tašką, gavosi beveik juoda ir nebepasiskirstė gerai, bet nuvaliau acetonu, šiek tiek sušvelnėjo, vėl tepiau iš naujo šviesesnę rudą, šiek tiek gražiau dabar. Ryt dienos šviesoj nufotografuosiu, jei pavyks dar ką nors nudekupažint. Jei nebūtų mažiukų pašonėj, matyt, nebeatsitraukčiau, o dabar turiu saugotis, kad mano priemonių nepatvarkytų Jau turiu kitą vazonėlį eilėj laukiantį
Linkiu kūrybinės sėkmės jeigu nesi garantuota,kaip elgtis su priemone,pasimėgink ant lentutės su drugeliu
kokia cia kitika, labai grazu , tik gaila, kad maza nuotraukyte
o jei cia pirmas blynas, tai tada isvisa sake, kaip grazu
o jei cia pirmas blynas, tai tada isvisa sake, kaip grazu
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 17, 18:48)
Linkiu kūrybinės sėkmės jeigu nesi garantuota,kaip elgtis su priemone,pasimėgink ant lentutės su drugeliu
kad norisi tiesiu taikymu, kad greičiau būtų ir iš karto gražiai
QUOTE(Dacor @ 2008 03 17, 20:06)
Mano pirmas blynas.Laukiu kritikos
oho gražu o čia ant stiklinės lėkštės?
QUOTE(Dacor @ 2008 03 17, 20:06)
kiek įžiūriu tai gražu
kažkaip nuorodą neteisingai nukopinai, reikėjo ją į IMG langelį įdėt
QUOTE(Buckiukas @ 2008 03 17, 20:31)
kad norisi tiesiu taikymu, kad greičiau būtų ir iš karto gražiai
taikliai pasakyta
jau daugiau metų intensyviai dekupažuužsiimu, bet jau šiandien diena kiek darbelių dariau, tiek teko plaut, ir ne po vieną kartą net tokie lengvi darbai, kuriuos dariu 50 kartų, ir tie nepavyko....žodžiu darbai stovi pradiniame variante, tokie kokie ir buvo ryte, o man visa diena intensyvaus darbo šuniui ant uodegos...turbūt užburta diena
QUOTE(mijaka @ 2008 03 17, 21:51)
jau daugiau metų intensyviai dekupažuužsiimu, bet jau šiandien diena kiek darbelių dariau, tiek teko plaut, ir ne po vieną kartą net tokie lengvi darbai, kuriuos dariu 50 kartų, ir tie nepavyko....žodžiu darbai stovi pradiniame variante, tokie kokie ir buvo ryte, o man visa diena intensyvaus darbo šuniui ant uodegos...turbūt užburta diena
ne tau vienai, man siandien viskas net is ranku krinta tai net nieko nedarau, jau ant koju pora melyniu niu kol eisiu miegoti gal neuzsimusiu ar sprando gal nenusisuksiu
Dacor niu kiek imanoma iziureti tai lyg ir grazu
Buckiukas niu grazu, bent jau foto tai visai nieko vaizdelis