Įkraunama...
Įkraunama...

Decupažas

kol kas vilnietėms yra patogiausia senasnaujas,o kai atsiras kažkas patogesnio,tai tikrai fanai pasiskirstys. Na nebent kainomis kažkurie bus pigesni,tai vėl įvyks pasirinkimas.
Atsakyti
visame pasaulyje internetine prekyba yra pigesnė,tad ir LT ne kitaip,o kas jau pasiryžta atidaryti parduotuves ,tas turi didesnius užmojus,matyt.....
Atsakyti
O aš iš tų žmonių, kurie ieško ir renkasi. Beveik visas dekupažo priemones susipirkau Kaune "pusėplius', nediduką užsakymą padariau iš "senasnaujas", kai ką man atvežė iš Klaipėdos. Esant didesniai pasirinkimo galimybei laimi pirkėjas. Aš būčiau nieko prieš, kad bent vieną normalią parduotuvikę kas Kaune atidarytų. Daug ir seniai perku internetu (knygas, gėles ir kt.), bet užeiti ir šnektelėti man labiau patinka biggrin.gif

P.S. ne į temą. Lachese, o tu iš tiesų mokytoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 24 kovo 2008 - 19:35
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 24, 19:00)
kol kas vilnietėms yra patogiausia senasnaujas,o kai atsiras kažkas patogesnio,tai tikrai fanai pasiskirstys. Na nebent kainomis  kažkurie bus pigesni,tai vėl įvyks pasirinkimas.

schmoll.gif o as nemegstu pirkti internete, ypac kai turiu problemu su pastu doh.gif
man patinka parduotuveje apziureti, paciupineti, paskaitineti, pasitarti ir tada pirkti, ypac kai reikia tik kokio vieno mazo daiktelio (o senasnaujas turi kainos riba ax.gif -todel retai perku, nes tenka prikaupti prekiu, kad gautusi tie 35 lt, o pirkti bet ka - g.gif )
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 03 24, 19:31)

P.S. ne į temą. Lachese, o tu iš tiesų mokytoja?

Tu klausi apie pedagoginį išsilavinimą ? mano išsilavinimas vda archichitektūra,bet pedagogika mano kraujyje,kelios vyresnės kartos mano giminėje vienoki,ar kitoki pedagogai, tėvai mokytojai,seneliai dėstytojai,proprosenelis buvo daraktorius....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 24 kovo 2008 - 19:56
Pamatytumėt kaip aš pas močiutę kaime vakar servetėles velykines į tašę kišau hihihi.gif blush2.gif jau liga, įdomu panaudosiu aš jas ar ne, ar ateis eilė dekupažui g.gif
Iš esmės tai laukia darbelis, ryt sustato naujus baldus ir netinka staliuko spalva. Tik va mąstau ar būna pirkt lako juodo? Ar reiks juodai dažyt ir lakuot g.gif
Atsakyti
bent aš niekada neatkreipiau dėmesio į spalvotus lakus.... nagų nelakuoju,tai ... doh.gif šiaip visai neblogai yra ir nudažyti juodai,o po to užlakuoti,kelis darbus esu taip darius,gražiai atrodo.
Atsakyti
Tai va ko gero reiks taip ir daryti, nes tik kraštai mediniai, viduryje stiklas, šonai metalas g.gif Tai nebus sunku tuos kraštus sutvarkyt.
Atsakyti
Aga... netu viena cia tokia....siandien buvau dideliam baliui...tai taip graziai viskas paserviruota....ir ziuriu lekstelese idetos tokios ciotkos serveteles...tai pro visus artimiausius zmones praejau, paprasiau, kad pasidetu salia , neispurvintu, o po to tyliai susrinkau...net paciai is saves juokinga buvo... lotuliukas.gif

prasau dar vieno patarimo...padariau rema veidrodziui...dabar nulakavau matiniu laku...bet jis taip visai neblizga...taip norisi tekstelt blizgaus...bet va ruosiuosi kabinti patalpoj kuri oje plyteles beveik matines...tai turbut geriau palikti rema matiniu laku nulakuota..blizgus turbut labai pjausis...kaip sakot??? g.gif
Atsakyti
žinai,ką pamėgink nulakuoti blizgiu,jeigu nepatiks,perlakuosi vėl matiniu,tikrai nepakenks smile.gif
Atsakyti
o paskui man uzdengs matinis blizgu??? g.gif
Atsakyti
Man tai labiau gėda buvo, kai bankete tokiam prabangiam darbiniam viso pasaulio virtuvių tema, servetėles rinkaus blush2.gif
Atsakyti