Įkraunama...
Įkraunama...

Decupažas

Aš klijuoju ne su lipalu .... o su spec. klijais ,tiesa pradėjau su lipalu ir aš jo tiek neskiesdavau,kiek čia merginos rekomenduoja.
Atsakyti
as ispradziu klijavau lipalu, pakui spec klijais...dabar kadangi pabaigiau, tai siandien bedarydama viena darbeli lipala issitraukiau...bet va pagalvojau, kad jei maziau praskiesiu gausis bent panasaus tirstumo kaip tie spec...tai visai patiko...vandens vos vos pyliau...man patiko...galvoju kol ju vel nenusipirksiu, bus labai gerai toks misinukas.... rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi labai mažai teskiesdvau,tą ir turėjau omenyje,kad merginos rekomenduoja daugiau skiest.
Atsakyti
štai ir mano darbeliai. Dėžutė metalinė ,nedažyta ,tik servetėlė ir sendinta. Įtrinta su juodais aliejiniais dažais.

user posted image

Pakaba iš abiejų pusių. Visa nudažyta ir šešėliuota ,po porą angelų iš abiejų pusių,sendinta ir įtrinta rudais aliejiniais dažais

user posted image
Atsakyti
Lachese eina sau koks grozis thumbup.gif pasijutau kaip per pamoka kai viska paaiskinai, niu bet tikrai aciu uz patarimus drinks_cheers.gif va cia tai man patinka kad normaliai kas kaip ir t.t. aciu uz virtualia pamokele mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Negavau spec.kliju tai bandu su lipalu.Ir neskiestu ir skiestu ,rezultatas vis vien nekoks.Jus istepate pairsiu klijuojamo daikto ir dedate servetele ar uzdeje servetele tepate klijais?
Atsakyti
Jei klijuoji servetėlę, tai reik tept mediumą arba lipalą ant servetėlės. Tame ir sunkumas, akd servetėlę reik lygiai priklijuot, be raukšlių. O dauguma mano, padėsiu servetėlę, patepsiu lipalu ir bus gražu.. smile.gif
Atsakyti
Aš gi ir esu mokytoja ,vedu decupažo kursus. Dėl pačio decupažo,tai nežinau,ar visas menas yra lygiai priklijuoti...... tai kažkas tarp tapybos ir koliažo. Kartais raukšlės yra raiškos priemonė,kitais kartais jos trugdo ir mirk griūk turi būti lygu.
Atsakyti
Lachesė labai gražiai pakabos spalvų perėjimus padarei wub.gif

aš tai negreit išmokau servetėlės klijuot gražiai biggrin.gif čia tiek daug nuo ko priklauso - ir nuo teptuko ir kaip lipalą skiedi ir nuo pačios rankos. Aš lipalą skiedžiu 1:1 ir visai nedaug jo ant teptuko imu (teptukas būna pusiau sausas) nes kai sušlampa servetėlė labai - tada man ir susigaranksčiuoja. O paskui kai priklijuota - tepu riebiau. Bet čia kiekviena savo taisykles turi, manau daugiausia ir priklauso nuo to kaip ranka atidirbta
Atsakyti
nežinau,ar kas taip darot,bet aš kartais didelius plotus pirma vandeniu "priklijuoju" tada labai gražiai išsilygina ir jau apdžiūvus tik pertepu klijais.

Atsisėdau prie kito kompiuterio,tai per šį pusės nesimato,kažin,ką jūs matot,žiūrėdamos daugelį darbų.
Atsakyti
Aiū už atsakymus.Reikės ir man įvairiau pabandyti smile.gif
Atsakyti
Kažkas klausėt, kada ARTmanija atsidarė. Atsakau: Prieš 4metus. Kai pradėjome prekiauti priemonėmis, to niekam nereikėjo, visi žiūrėjo į mus kaip į durniukus lotuliukas.gif Bandėm pasakoti, šviesti kas tai yra, nes ir mums tai buvo didelė naujiena. Pagaliau viskas įsivažiavo. Džiaugiuosi, kad atsiranda vis daugiau užsiimančių rankdarbiais, atsiranda naujų parduotuvių, tada atsiranda noras tobulėti, iškoti naujienų, būti geriausiems.
Matau, kad dauguma iš jūsų esate senasnaujas fanės, bet kai jie pritrūks priemonių, nepamirškite, kad ir mes esame, visų jūsų labai lauksime Vilniuje : 4u.gif ax.gif
Atsakyti