Įkraunama...
Įkraunama...

Decupažas

QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 03 21, 21:23)
kokia kaina to nevandeninio?

jei Johnstones tai apie 24 lt
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 21, 21:25)
mijaka ""Polyuretahane varnish" tai tas nevandeninis, atsparus trinčiai, sluoksnis džiūsta 2-4 valandas,..."
ar tas nepastebejei negeltonuoja  smile.gif aga ir kiek kaimnuoja, ir pirkai senukuose ar nea  smile.gif

žinok apie geltonumą tai pagalvojau ką esu lakavus su juo, tai geltono atspalvio darbus, todėl nelabai ir atsakysiu į klausymą ar geltonuoja, nepastebėjau biggrin.gif bet įtariu kad geltonuoja doh.gif kaina apie 24 lt
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 21, 21:27)
o siaip kuo skiriasi aplamai vandeninis nuo nevandeninio...ju patvarumas skiriasi, ar kas??? g.gif

nevandeninis patvaresnis, aš baldus dekupažavau, tai juo lakavau, ir stalviršį vieną, laiko jau pusę metų, naudojamas pagal paskirtį su visais karštais puodukais ir .t.t. biggrin.gif atsparus trinčiai. Vandeninis, turbūt pastebėjai, kad jei lupt, tai lupasi kaip plėvelė, o nevandeninis manau, kad ne, bent jau nepastebėjau g.gif aš ne specė, negaliu tiksliai atsakyt. Lakuoju juo baldus, vazonus ir kartais pavekslus, kai tingiu 20 sluoksnių vandeninio dėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 21 kovo 2008 - 22:02
o dabar zinosiu...bent jau bus aisku kur koki geriau naudoti... biggrin.gif
Atsakyti
Lakų nuotraukas sukėliau į dekupažo albumą prie "Priemonių dekupažui". Jei kas turit dar kokių komentarų apie juos, tai parašykit prie nuotraukų 4u.gif
Atsakyti
pasirodysiu ka si vakara surezgiau
user posted image
Pakaba saulegraza ir ne tik...
Atsakyti
aš šį užsisakiau iš senasnaujas

user posted image

o čia parašymas

Outdoor Brush On Sealers

Surfaces: All Surfaces
Indoor/ Outdoor: Both - outdoor sheltered area only. Not meant for continuous, direct contact with elements.
Durability: Polyurethane-based, gives maximum durability for outdoor projects
Sheens: Available in Gloss, Satin, and Matte
Application: Brush On

These brush on polyurethane-based sealers are great for outdoor projects that are sheltered and do not come into continuous, direct contact with the weather.

taip pat naudoju ir šį irgi iš senonaujo man žiauriai patinka wub.gif wub.gif wub.gif

FolkArt Artists' Varnish

Surfaces: All surfaces - especially good on wood and other porous surfaces
Indoor/ Outdoor: Indoor only
Durability: Polyurethane-based. Dries clear, non yellowing
Sheens: Available in gloss, satin or matte sheen
Application: Brush on
A protective coating is essential over your decorative painting on wood. FolkArt Artists' Varnishes will enhance and protect your designs. It's best to use a synthetic bristle brush to apply them. A sponge brush will cause air bubbles to form and not give a smooth finish.

user posted image

Pakaba tikrai gražiai pradėta,bet man užbaitumo trūksta,gal pačius apatinius pakabos kampus reikėtų patamsinti,o gal saulėgražoms kontūro... na bet nekreipk dėmesio į mano nuomonę,jeigu tau pačiai pakaba patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 22 kovo 2008 - 00:12
aciukas mirksiukas.gif gal ir ka dar padaryciau, bet cia ant ekstros, niu tei teks palikti tokia kokia yra,nes jau isvaziuoja jinai rolleyes.gif cia dovanu, taip ir gaunasi kad suzinai paskutine minute, kita pakaba darydama butinai pasistengsiu pagal tavo Lachesė pastebejimus thumbup.gif aciukas, zinosiu kur ka reiketu pataisyti mirksiukas.gif bet cia pirmasis darbelis kuri ir vyras pagyre, kad ir jam patinka, tipo geriausia pakaba is manuju bigsmile.gif
P.S. o su kokia spalvyte siulytum tamsinti tuos kampiukus, as jau vakar norejau deti juodos, bet pabijojau kad netiks ir bijojau sugadinti, nes perdarymui laiko nera, tai uztai ir palikau tokia...
idomu nuomones ir kitu smile.gif
Atsakyti
aurelija_ma, pakaba thumbup.gif: čia tuos dryžius su švytriniu darei ? man tai nieko joje netrūsta, bet jei nori ką pakeist, tai galuose dar po gėlytę pasodinčiau biggrin.gif
Atsakyti
Norejau pasiteirauti del kiausuniu dekupazinimo, ar naudojate iprastas priemones?
NA pvz pas akriliniai dazai, laikai ir t.t?

Ar kazkokias specialas?
NEs vis tik gal dazai gali kenkti sveikatai ir panashiai
Atsakyti
[quote=Lachesė,2008 03 22, 01:08]

gal galėtum smulkiau paaiškinti, kas čia per daiktas ir su kuo "valgomas" nes angliškai nei bum bum tai iš viso neaiškus kas čia per priemonės, gal ir man jo labai reikia doh.gif lotuliukas.gif
Mijaka, aiškus kas dėl purškiamo, reiks Senukuose paieškoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 22 kovo 2008 - 11:59
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 22, 09:09)
P.S. o su kokia spalvyte siulytum tamsinti tuos kampiukus, as jau vakar norejau deti juodos, bet pabijojau kad netiks ir bijojau sugadinti, nes perdarymui laiko nera, tai uztai ir palikau tokia...
idomu nuomones ir kitu  smile.gif

jeigu ten švitrinta ,tai dar labaiu pašveisčiau,o jeigu ten taip padažyta tai ta pačia spalva patapyčiau. Dėl mano nuomuonės prašau nepykti,aš tiesiog taip noriu išugdyti decupažininkes atviriau reikšti konstruktyvią kritiką ir pagirti ten žmones,kur verta pagirti. Tai pagakaba tikrai super ,bet man kompoziciškai neužbaigta.

Kompoziciją mokausi jau keturis metus be pertraukos ..... prie visų kitų kitų dalykų akademijoje.

QUOTE(mijaka @ 2008 03 22, 09:30)
aurelija_ma, pakaba thumbup.gif: čia tuos dryžius su švytriniu darei ? man tai nieko joje netrūsta, bet jei nori ką pakeist, tai galuose dar po gėlytę pasodinčiau biggrin.gif

vat ir tavo nuomonė apie galus išlindo tokia ,gal gėlytę ,gal kažką bet kampai per lengvi tiesiog.

QUOTE(Tsile @ 2008 03 22, 10:43)
Norejau pasiteirauti del kiausuniu dekupazinimo, ar naudojate iprastas priemones?
NA pvz pas akriliniai dazai, laikai ir t.t?

Ar kazkokias specialas?
NEs vis tik gal dazai gali kenkti sveikatai ir panashiai

aš dcupažinu tik išpūstus kiaušinius. Ir mano šeimoje priimta valgyti tik svogunais dažytus kiaušinius,o visus kitus mes kaip puošybą laikom ,ir jie buna tuščiaviduriai.

QUOTE(pavonija @ 2008 03 22, 11:59)
[B]

gal galėtum smulkiau paaiškinti, kas čia per daiktas ir su kuo "valgomas" nes angliškai nei bum bum tai iš viso neaiškus kas čia per priemonės, gal ir man jo labai reikia doh.gif  lotuliukas.gif
Mijaka, aiškus kas dėl purškiamo, reiks Senukuose paieškoti  4u.gif
[/B]

čia yra lakai,poliuretaniniai, visiškai negeltonina,labai gražiai dengiasi, pirmasis lauko daiktams,puikiai atlaiko oro sąlygas taip rašo ... dar laukiu išmėginsiu ant pašto dėžutės.
antrasis vidaus darbams ir daugiausiai porėtiem paviršiams,tai medžiui ,kartonui ... sakyčiau ,kad ir tau reikia,jeigu dirbi ant balto paviršiaus.
Tiesa jie plaunami vandeniu,bet ant bonkutės rašo poliuretaninis,tai čia man tokia techninė naujiena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 22 kovo 2008 - 12:14
nerealiai grazu

Deginti ir dekupazinti daiktai
Atsakyti
kažkuoks nelaimių ruožas pas mane doh.gif
kas dirbat su Stamperia Crackle Classik ? ar būna, kad pasišiaušia viskas ? g.gif
prieš tai nežinia kiek buteliukų esu sunaudojus, viskas nuostabiai pavykdavo, na bet paskutinia pirkti tai šiaušiasi ir šiaušiasi doh.gif turbūt pusę kiekio veltui sunaudojau, pirmą kartą gyvenime darbus ploviau, ir ne po vieną kartą.
Bandžiau ir dažus keist...ir vistiek, po step2 viskas suskilinėja, bet tie skilę dažų gabaliukai ima ir pasišiaušia. O jei bandau dar vandeniniu laku ant viršaus lakuot tai išvis tragedija - viskas kas pasišaušė - tas susigaranksčiuoja ir nukrente gun_bandana.gif:
Jau vos ne iki ašarų man, darbą padaryt reikia, ir sumanyti butent šie skilinėjimai cray.gif dabar jau neploviau - patepiau tą pasišiaušusį paviršių nevandeniniu laku ir "prispaudžiau" su voleliu doh.gif kas bus nežinau....

ar buvo kam nors taip ? gal galima tą step2 skiest kuo nors, nes šį kartą žiūriu, kad jis tirštesnis nei anksčiau, gal dėl to taip išeina....

Atsakyti