QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 03 21, 21:23)
kokia kaina to nevandeninio?
jei Johnstones tai apie 24 lt
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 21, 21:25)
mijaka ""Polyuretahane varnish" tai tas nevandeninis, atsparus trinčiai, sluoksnis džiūsta 2-4 valandas,..."
ar tas nepastebejei negeltonuoja aga ir kiek kaimnuoja, ir pirkai senukuose ar nea
ar tas nepastebejei negeltonuoja aga ir kiek kaimnuoja, ir pirkai senukuose ar nea
žinok apie geltonumą tai pagalvojau ką esu lakavus su juo, tai geltono atspalvio darbus, todėl nelabai ir atsakysiu į klausymą ar geltonuoja, nepastebėjau bet įtariu kad geltonuoja kaina apie 24 lt
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 21, 21:27)
o siaip kuo skiriasi aplamai vandeninis nuo nevandeninio...ju patvarumas skiriasi, ar kas???
nevandeninis patvaresnis, aš baldus dekupažavau, tai juo lakavau, ir stalviršį vieną, laiko jau pusę metų, naudojamas pagal paskirtį su visais karštais puodukais ir .t.t. atsparus trinčiai. Vandeninis, turbūt pastebėjai, kad jei lupt, tai lupasi kaip plėvelė, o nevandeninis manau, kad ne, bent jau nepastebėjau aš ne specė, negaliu tiksliai atsakyt. Lakuoju juo baldus, vazonus ir kartais pavekslus, kai tingiu 20 sluoksnių vandeninio dėt