Įkraunama...
Įkraunama...

Decupažas

QUOTE(pavonija @ 2008 03 21, 19:33)
Gabii, galėtum ir detaliau  4u.gif , pvz. -pavadinimą  smile.gif , įdomu ką kitos naudoją. Aš naudoju šį laką:
http://www2.senukai....id=000050574208
Vandens pagrindu irgi negeltonuoja, labai greitai džiūsta, nelipnus, o kai reikia tvirčiau vaitspirito pagrindu lakuoju, bet šis jau duoda gelsvą atspalvį. Ką naudojate kitos? smile.gif

drinks_cheers.gif aš irgi šitą naudoju
ir kai reikia irgi šios firmos ne vandeninį naudoju drinks_cheers.gif
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 03 21, 20:08)
bet sitas ant stamperios dvifazio kaip suprantu netiks? unsure.gif

va gabbii jau pasakė biggrin.gif ant sottile po įtrinimo reikia purkšti aerozoliniu laku (aš net kelis kartus purškiu), o tik po to vandeniniu laku galima lakuot. Kažkas sakė, kad ir taip lakuoja ir viskas čiki, na bet man košė gaunasi, jei nepapurškiu gerai
Atsakyti
Dar ant Sotille galima iš karto lakuoti laką vaitspirito pagrindu, viskas tada gerai, nei sutraukia, ir tvirtai, tik parą palaukti reikia jei toks lakas, kaip rašiau. ax.gif . O purškiamą buvau puseplus nusipirkus, bet brangus jis viršs 20 lt. mažas flakonėlis, ir džiūsta irgi pakankamai ilgai, tai neapsimoka mirksiukas.gif . Kokius purškiamus jūs naudojate, gal ką pigiau radote( tik ne automobilinį laką schmoll.gif ) ?
Atsakyti
o ne vandenini, tai koki???kaip atrodo???ir kuo skiriasi???
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 03 21, 20:48)
purškiamą buvau puseplus nusipirkus, bet brangus jis viršs 20 lt. mažas flakonėlis, ir džiūsta irgi pakankamai ilgai, tai neapsimoka mirksiukas.gif . Kokius purškiamus jūs naudojate, gal ką pigiau  radote( tik ne automobilinį laką schmoll.gif ) ?

aš irgi tą purškiamą iš puseplius turėjau, labai greit baigėsi lotuliukas.gif
o dabar perku už 10lt didelį flakoną senukuose, ne automobilinis schmoll.gif buvau foto įdėjus, kažkur mūsų albume turėtų būt g.gif einu paieškosiu

Gabii, ne vandeninis, tai tas, po kurio teptuką ne vandeniu reikia plaut, o vaitspiritu lotuliukas.gif skiriasi tuo, kad sluoksnis storesnis, nereikia 10 kartų lakuot, pakaks ir kokių 3 ir tas pats efektas bus. Džiūsta vienas sluoksnis ilgai, maniškis apie 12 val. Ir smirda. Nors turiu ir tokį kuris visai nesmirda, kambary lakuoju tik baisiai geltonuoja doh.gif
Atsakyti
o gal kokia nuotraukyte gali imesti to lako tikurilos???nesseniuose ten ju tiek prideta, o uzklausus konsultantu, tai ten jie zali dazniausiai... schmoll.gif
Atsakyti
va čia purškiamas kurį naudoju, prieš porą dienų dar pirkau, tai man atrodo ir 10 lt nesumokėjau g.gif
user posted image

Gabii_ aš tikurillos nenaudoju g.gif tu čia apie kurį klausi ? apie nevandeninį ? tuoj įdėsiu ką naudoju
Atsakyti
aha, as apie nebandenini, nes kuriuos pati bandziau man nelabai patiko... schmoll.gif
Atsakyti
šitą naudoju kartais, bet čia baldams pagrinde, labai geltonuoja, sluoksnis labai storas gaunasi, tirštas, nesmirda, lakuoja kambary, bet dėžučių su juo nelakuoju schmoll.gif
user posted image

o pagriindiniai šitie du naudojami. "Polyuretahane varnish" tai tas nevandeninis, atsparus trinčiai, sluoksnis džiūsta 2-4 valandas, teptuką plauti vaitspiritu. Man jis smirda doh.gif "Quick dry Polyurethane varnish" greitai džiūstantis vandeninis lakas. Reikia labai žiūrėt į etiketes, nes bonkutės panašios, kartą jau supainiojau, nupirkau ne to kurio reikėjo, tai turiu atsargų dabar ilgam lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
o toj kur 2 nuotraukoj tai ir nemaciau net....reikes pabandyti dabar situs nsipirkti....ziuresim kuris geresnis... g.gif
Atsakyti
kokia kaina to nevandeninio?
Atsakyti
mijaka ""Polyuretahane varnish" tai tas nevandeninis, atsparus trinčiai, sluoksnis džiūsta 2-4 valandas,..."
ar tas nepastebejei negeltonuoja smile.gif aga ir kiek kaimnuoja, ir pirkai senukuose ar nea smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 21 kovo 2008 - 21:26
o siaip kuo skiriasi aplamai vandeninis nuo nevandeninio...ju patvarumas skiriasi, ar kas??? g.gif
Atsakyti