Įkraunama...
Įkraunama...

Decupažas

sveikos mergaites , patarimo noriu rolleyes.gif dabar bandau nudazyti vaza stikline..su kempinele..bet ta kempinele is prekybos centro, na turbut zinot, buityje naudojat...kur kitoj pusej sveistukas...kazkaip nelabai graziai gainasi...itariu, kad netokia kempinele naudoju doh.gif gal galetumt patarti kur normalia nusipirkti, ir kokia ji turi buti??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 20, 22:18)
štai dar kiaušinių iš šiandienos kursų smile.gif  O kunigunda ,ten juk ne dvikomponentis ??? ane ???

ne biggrin.gif , ten kiausinio lukstas ax.gif
Atsakyti
Paskutiniai tie trys kiaušiniai - simpatiški. O tuos, kur daug, vaikučiai tikriausiai darė?
Atsakyti
aš naudoju būtent tokią kempinėlę,bet dažai turi būti tirštoki.
Atsakyti
Oho, kokių čia gražuoliukų užderėjo wub.gif Velykas sutiksiu čia, su jumis, į ekraną spoksodama, nes žinau, kad tokių margučių ant stalo nebus schmoll.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif JUOKAUJU biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Šiaip man norą toliau praktikuoti dekupažą - kaip bebūtų gaila verysad.gif - atmušė artimiausi draugai, kurių nuomonė man svarbi, pareikšdami, kad tame jokio grožio nemato verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Va ir rytoj laukia gimtadienis ir buvau pasiryžusi dekoruoti papuošalinę - viskas sudėliota, paveiksliukai atspausdinti - bet..... rankos taip ir nekyla verysad.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Na nieko, susikaupsiu ir bent jau jums pasirodysiu ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
rainiaake
tu gal juokaiji????? g.gif atmuse nora????abejoju ar tie draugai nuosirdziai snekejo...is praktikos zinau...net ir geriausi draugai kartais pavydi!!!!!
va ir pati turiu drauge kuri matosi net snypscia ir matosi, kad pati nemoka, tai reikia kazka pasakyti... biggrin.gif
tik nebamdai taip galvoti, absurdas...net susinervinau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 21, 00:31)
aš naudoju būtent tokią kempinėlę,bet dažai turi būti tirštoki.

nu bandysiu toliau kantriai tepliot, gal ir normaliai gausis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 20, 23:40)
rainiaake
tu gal juokaiji????? g.gif atmuse nora????abejoju ar tie draugai nuosirdziai snekejo...is praktikos zinau...net ir geriausi draugai kartais pavydi!!!!!
va ir pati turiu drauge kuri matosi net snypscia ir matosi, kad pati nemoka, tai reikia kazka pasakyti... biggrin.gif
tik nebamdai taip galvoti, absurdas...net susinervinau... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nejuokauju, o draugai iš tų, su kuriais be galo artimi mirksiukas.gif
Nesinervink, atleisk, jei nuotaika pabjuro doh.gif - tokį antausį jau prieš dvi savaites gavau, tai jau susitaikiau, kad nebesidemonstruosiu darbelių jiems mirksiukas.gif
Bėgu kažką meistravot vyro sesei, o tai ryt nueisim be dovanų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiaake @ 2008 03 20, 22:32)

pareikšdami, kad tame jokio grožio nemato  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

negali būti viskas 100proc. visiems garzu. turiu pazistamu, kuriems graziausi auksiniai papuosalai - vadinamos fabrikinės štampofkės. O vienetiniai meno kūriniai neverti dėmesio, nes ne auksiniai doh.gif dar daug LT žmonių, kurie paprasčiausiai nedaaugo iki meninio supratimo - 50metų mokinti būti "štampofkėmis", bet koks orginalumas neleistinas. Ir aplamai meną suprasti reikia mokėti ax.gif

O ir mūsų darbeliai ne visi 100proc. tobulai grazus iseina, buna, kad ir pati ziuri, nu nelabai skoningas daiktas isejo, nelabai galima kam parodyti blush2.gif - kūryba yra kūryba.

svarbiausia idėja, svarbiausia būti orginaliu 4u.gif
Atsakyti
joooo rainiaakei uzuojauta blink.gif

niu tei kiausinuku koks rojus, nors cia akis paganysiu smile.gif , siemet tikrai neiseina ju daryti, vaikis tuoj padarytu tvarka doh.gif

kunigunda78 kiasinukai "krakeliurinti" niu man tai thumbup.gif vien del krakeliuro thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 20, 22:35)
as tai jau cikava, vis darbeliu mazai prisiziuriu, bet kur tavieji, patark kur ieskoti  mirksiukas.gif

Jokios paslapties nėra, pastabesnės seniai atkniso smile.gif nepastabioms žiūrėti čia: čia
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 03 21, 09:46)
Jokios paslapties nėra, pastabesnės seniai atkniso smile.gif nepastabioms žiūrėti čia: čia

Nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Jei ne paslaptis blush2.gif su kuria priemone padaromi būtent tokie skilimai?
CIA
Atsakyti