sveikos mergaites , patarimo noriu dabar bandau nudazyti vaza stikline..su kempinele..bet ta kempinele is prekybos centro, na turbut zinot, buityje naudojat...kur kitoj pusej sveistukas...kazkaip nelabai graziai gainasi...itariu, kad netokia kempinele naudoju gal galetumt patarti kur normalia nusipirkti, ir kokia ji turi buti???
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 20, 22:18)
štai dar kiaušinių iš šiandienos kursų O kunigunda ,ten juk ne dvikomponentis ??? ane ???
ne , ten kiausinio lukstas
Paskutiniai tie trys kiaušiniai - simpatiški. O tuos, kur daug, vaikučiai tikriausiai darė?
aš naudoju būtent tokią kempinėlę,bet dažai turi būti tirštoki.
Oho, kokių čia gražuoliukų užderėjo Velykas sutiksiu čia, su jumis, į ekraną spoksodama, nes žinau, kad tokių margučių ant stalo nebus JUOKAUJU
Šiaip man norą toliau praktikuoti dekupažą - kaip bebūtų gaila - atmušė artimiausi draugai, kurių nuomonė man svarbi, pareikšdami, kad tame jokio grožio nemato
Va ir rytoj laukia gimtadienis ir buvau pasiryžusi dekoruoti papuošalinę - viskas sudėliota, paveiksliukai atspausdinti - bet..... rankos taip ir nekyla
Na nieko, susikaupsiu ir bent jau jums pasirodysiu
Šiaip man norą toliau praktikuoti dekupažą - kaip bebūtų gaila - atmušė artimiausi draugai, kurių nuomonė man svarbi, pareikšdami, kad tame jokio grožio nemato
Va ir rytoj laukia gimtadienis ir buvau pasiryžusi dekoruoti papuošalinę - viskas sudėliota, paveiksliukai atspausdinti - bet..... rankos taip ir nekyla
Na nieko, susikaupsiu ir bent jau jums pasirodysiu
rainiaake
tu gal juokaiji????? atmuse nora????abejoju ar tie draugai nuosirdziai snekejo...is praktikos zinau...net ir geriausi draugai kartais pavydi!!!!!
va ir pati turiu drauge kuri matosi net snypscia ir matosi, kad pati nemoka, tai reikia kazka pasakyti...
tik nebamdai taip galvoti, absurdas...net susinervinau...
tu gal juokaiji????? atmuse nora????abejoju ar tie draugai nuosirdziai snekejo...is praktikos zinau...net ir geriausi draugai kartais pavydi!!!!!
va ir pati turiu drauge kuri matosi net snypscia ir matosi, kad pati nemoka, tai reikia kazka pasakyti...
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 21, 00:31)
aš naudoju būtent tokią kempinėlę,bet dažai turi būti tirštoki.
nu bandysiu toliau kantriai tepliot, gal ir normaliai gausis...
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 20, 23:40)
rainiaake
nejuokauju, o draugai iš tų, su kuriais be galo artimi
Nesinervink, atleisk, jei nuotaika pabjuro - tokį antausį jau prieš dvi savaites gavau, tai jau susitaikiau, kad nebesidemonstruosiu darbelių jiems
Bėgu kažką meistravot vyro sesei, o tai ryt nueisim be dovanų
QUOTE(rainiaake @ 2008 03 20, 22:32)
negali būti viskas 100proc. visiems garzu. turiu pazistamu, kuriems graziausi auksiniai papuosalai - vadinamos fabrikinės štampofkės. O vienetiniai meno kūriniai neverti dėmesio, nes ne auksiniai dar daug LT žmonių, kurie paprasčiausiai nedaaugo iki meninio supratimo - 50metų mokinti būti "štampofkėmis", bet koks orginalumas neleistinas. Ir aplamai meną suprasti reikia mokėti
O ir mūsų darbeliai ne visi 100proc. tobulai grazus iseina, buna, kad ir pati ziuri, nu nelabai skoningas daiktas isejo, nelabai galima kam parodyti - kūryba yra kūryba.
svarbiausia idėja, svarbiausia būti orginaliu
joooo rainiaakei uzuojauta
niu tei kiausinuku koks rojus, nors cia akis paganysiu , siemet tikrai neiseina ju daryti, vaikis tuoj padarytu tvarka
kunigunda78 kiasinukai "krakeliurinti" niu man tai vien del krakeliuro
niu tei kiausinuku koks rojus, nors cia akis paganysiu , siemet tikrai neiseina ju daryti, vaikis tuoj padarytu tvarka
kunigunda78 kiasinukai "krakeliurinti" niu man tai vien del krakeliuro
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 20, 22:35)
as tai jau cikava, vis darbeliu mazai prisiziuriu, bet kur tavieji, patark kur ieskoti
Jokios paslapties nėra, pastabesnės seniai atkniso nepastabioms žiūrėti čia: čia
QUOTE(agente009 @ 2008 03 21, 09:46)
Nuostabu
Jei ne paslaptis su kuria priemone padaromi būtent tokie skilimai?
CIA