Arminux, štai mano veidrodis sendintas su tuo pačiu laku
Lakuota ant akriliniių dažų . Užtepus pirmą sluoksnį reikia laukti apie valandą ar mažiau, nedėti arti šilumos šaltinio, kai lakas dar lipnus tepi antrą sluoksnį ir maždaug už 40 min- 1 val atsiranda įtrūkimai, jei lauksi ilgiau jie susmulkės. Įtrini patina aliejiniu pagrindu, kokia pas tave patina neaišku . Pabaigai lakuoji pirma lako dalimi arba kokiu nors kitu laku kuris yra vaitspirito pagrindu, vandeniniai nelabai tinka, atsiranda " voratinklis'
pavonija grazus su tuo itrukimai
Oho pavonija , tai gal be reikalo išmečiau
labai gražūs suskilimai
labai gražūs suskilimai
Na moteros ir prišnekėjote, dabar jau net neatsirenku per tą postų gausą kas kokius darbus rodė į akį krito white tea dekupažinti kiaušiniai spalva
Arminux sudėtingas lakas jam reikia įgūdžių, teks treniruotis negi išmesi. Nelabai matau kokia tavo patina, šitam lakui kaip jau ir Pavonija rašė geriausiai tinka tos pačios prancūzų firmos patina (aliejinė). Tą patiną labai mėgstu, visur naudoju Tiesa dar minusas - sunkiai atsidaro pirmojo komponento dangtelis (man po kurio laiko ušždiūvo teko išmesti ). Visai neseniai apie šitą laką kalba buvo craftladies forume, skyrelyje "kokias priemones naudojate", yra naudingų patarimų
Arminux sudėtingas lakas jam reikia įgūdžių, teks treniruotis negi išmesi. Nelabai matau kokia tavo patina, šitam lakui kaip jau ir Pavonija rašė geriausiai tinka tos pačios prancūzų firmos patina (aliejinė). Tą patiną labai mėgstu, visur naudoju Tiesa dar minusas - sunkiai atsidaro pirmojo komponento dangtelis (man po kurio laiko ušždiūvo teko išmesti ). Visai neseniai apie šitą laką kalba buvo craftladies forume, skyrelyje "kokias priemones naudojate", yra naudingų patarimų
Ačiū tau labai Pavonija, pasirodo aš dariau labai daug klaidų, po pirmo lakavimo, net su fenų džiovinau, laukiau gal kokias 2 - 3 val. paskui vel su fenu......
o užlakuodavau su laku vandeniniu pagrindu........na tikrai nekaip atrodė....
Ir patina mano turbūt netinkama..........
Taigi dar nemesiu laik tų lakų.......dar kantrybės ir noro turiu...bandysiu vėl.........
cikcak ačiū ir tau, reikės pasiskaityti.............
o užlakuodavau su laku vandeniniu pagrindu........na tikrai nekaip atrodė....
Ir patina mano turbūt netinkama..........
Taigi dar nemesiu laik tų lakų.......dar kantrybės ir noro turiu...bandysiu vėl.........
cikcak ačiū ir tau, reikės pasiskaityti.............
aga arminux ir pas tave bus tokie patys grazus suskilinejimai tas puslapiukas kur sake pasiskaityti tai tikrai geras
Arminux, nėra už ką, bil tik mačytų , žinok pradžiai man tas lakas irgi nepasidavė, bandžiau irgi šildyti, tai sutrauka gaudavosi o ne sutrūkimai , o dabar jau" įsimylėjau' šitą laką. Jei pirksi tos pačios firmos patiną tai geriau rinkis juodą, nes ruda labai prastai matosi, nebent ant balto paviršiaus. Tik neišsigąsk kai užtepsi nes toks vaizdas, kad nebe nusivalys tas juodulys, gerai sausu skudurėliu nutrini ir lieka tik ten turi likti. Sėkmės.
Ačiū , Aurelia, Oaze.
Ačiū , Aurelia, Oaze.
QUOTE(Arminux @ 2008 03 20, 10:22)
nu bandau kelti foto
dvokomponentis lakas aliejiniu pagrindu
ir patina. Ją parsivežiau iš Švedijos, tik nelabai man su ja pavyksta dirbt, ji man visiškai nusivalo, gal reikia su kuom maišyti???
ir patina. Ją parsivežiau iš Švedijos, tik nelabai man su ja pavyksta dirbt, ji man visiškai nusivalo, gal reikia su kuom maišyti???
ir aš būtent su tuo dariau ,bet aš tryniau su aliejiniais dažais ir viskas,gaila,kad nuotraukoje nesimato suskilimų,nes jie ant dugno tos dėžutės su plunksnom
gal tik vienas dalykas nepatiko,kad reikia padengti visą plotą tuo suskilimu,nes kai mėginua tik gabaliuką,tai man išsitpė kraštai su dažais ir liko dėmės . Pirmą sluoksnį nutepiau plačiau ,o antrą siauriau ir tas tarpas išsimozojo
QUOTE(Arminux @ 2008 03 20, 10:22)
nu bandau kelti foto
as tai pirma sluoksni tepu ant kelis kart lakuoto pavirsiaus-itrukimai po ilgu bandymu gaunasi, bet antra kart nepirkciau jau vien del tos baisios smarves
QUOTE(white tea @ 2008 03 20, 14:30)
niu rodei juk kiausinukus, cia kiti, bet atsakymo nesulakiau o gal praziopsojau , cia pirktiniai apdekoruoti, ar tikrus kiausinukus panaudojei
Kiaušiniai tikri, kaip ir artėjančios šventės.