Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas juostelėmis

QUOTE(111dalia @ 2009 06 11, 17:57)
labai patiko siuvinėt rankinę štai kas gavosi ax.gif

Grozis nerealnas user posted image. Vat as kaip tik ir galvoju kaip man prisest savaja issiuvinet- vis kitokie rankdarbiai pirmiau lenda biggrin.gif
Atsakyti
Aš žinojau, kad man negalima net pabandyti siuvinėti juostelėmis, nes gali žiauriai patikti, taip ir nutiko... Kosmetinė
user posted image
Atsakyti
Sveikos, gal galite padeti ir imesti kokia nuoroda kaip is juosteles padaryti stai tokio tipo roze? Dekoju uz pagalba smile.gif

http://www.crystalri...ribbon_rose.jpg
Atsakyti
Bianca kompjuteryje neturiuchemos kaip daryt,bet kaip tik ruošiuos tokias rožytes daryt ,tai nufotkinsiu ir įdėsiu nuotraukas
Atsakyti
QUOTE(111dalia @ 2009 06 11, 18:57)
labai patiko siuvinėt rankinę štai kas gavosi ax.gif

user posted image

Rankine nereali. Cia tai bent!!!! Super. Ir tema nereali. Man kaip tik truko tokio dalyko. Turiu nusinerusi rankine, bet ko tik neisbandziau papuosimui ( gelytes nertas, dirbtines , siuvinetas) viskas "negulejo" prie dusios. Na cia tai variantas super. Dziaugiuosi sia informacija. Dekui visoms .
Atsakyti
Rasiau referata apie siuvinejima juostelemis, ka sudomins rasykit i az galesiu atsiust paskaityt laisvalaiki. Ten pagrinde isversta is rusisku knygu
Atsakyti
SVEIKOS IESKAU KAS SIUVINEJA NE TIK KRYZELIU.REIKTU APIE 1O DARBELIU 15*15 DYDIS.

JEI GALIT PADETI PARASYKIT MAN I PASTA,PAAISKINSIU SMULKIAU.AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif

liubsig@gmail.com......
Atsakyti
QUOTE(.Gugute. @ 2009 09 05, 20:00)
SVEIKOS IESKAU KAS SIUVINEJA NE TIK KRYZELIU.REIKTU APIE 1O DARBELIU 15*15 DYDIS.

JEI GALIT PADETI PARASYKIT MAN I PASTA,PAAISKINSIU SMULKIAU.AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif

liubsig@gmail.com......

Prasom placiau apie tai-labai jau smalsu pasidare blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif as ir noriu ismokt siuvinet juostelem bigsmile.gif sakykit,kur yra pirkt tu priemoniu t.y.adatu kaip jos atrodo,kur juosteliu yra? gal kokioj internetinej parduotuvej unsure.gif

man fantastiski darbai visi wub.gif tik gaila daug nuorodu neatidaro ir jusu foto ankstesniu neberodo verysad.gif
Atsakyti
Ale tikrai nei vienos mano nuotraukos neberodo g.gif

Inesiuuu as tai siuvineju su paprastom adatom tik su didesnem skylutem ,kad juostele eitu perverti,o storesnems juostelems kur kojinems vilnonems adyti.I storesni audini ,kad adata geriau lystu skyles pasidarau su yla.O juosteles perku kur yra siuvimo reikmenys atlasines ir organzos juosteles nuo 0,5cm iki2,5cm pocio.

Turiu naujai kelias pasiuvusi rankines meginsiu kokiadiena idet nuotraukas.
Atsakyti
user posted image

Cia mano mamos vienas is darbu,man laaabai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti