Kitas
tesiu toliau
Papildyta:
Reikia trupucio kantrybes, visko galima ismokti.
Atlasines juosteles reikia pirkti dvipuses ( kad abi puses butu gerosios). Perku jas Gariunuose ( 14 spalvu po 10m rinkinukas 10Lt), medziagos, kurias siuvineju, turi buti retos ( tinka ir linas) ar slidzios ( silkines, pamusalines), kad lengviau lystu adata su juostele.
Papildyta:
QUOTE(Coccinela @ 2008 04 05, 19:25)
Aš pabandžiau ir apsivyliau - labai jau sunku su atlasinėm juostelėm ir nepadarysi tiek daug viskos su jom. Su organza dar nebandžiau, bet kaži kas ten su ja gautųs
O šilkinių juostelių pirma reik rast kur gaut, o paskui galvot iš kur tiek pinigų joms iškrapštyt
O šilkinių juostelių pirma reik rast kur gaut, o paskui galvot iš kur tiek pinigų joms iškrapštyt
Reikia trupucio kantrybes, visko galima ismokti.
Atlasines juosteles reikia pirkti dvipuses ( kad abi puses butu gerosios). Perku jas Gariunuose ( 14 spalvu po 10m rinkinukas 10Lt), medziagos, kurias siuvineju, turi buti retos ( tinka ir linas) ar slidzios ( silkines, pamusalines), kad lengviau lystu adata su juostele.
Sekmes kuryboje!
Dar lininiu tasyciu, siuvinetu juostelemis
QUOTE(Coccinela @ 2008 04 05, 20:42)
Vaje vaje, kai kurios kokios gražios
Bet aš pusantrų metukų mergytei - bus daug kuklesnė
Bet aš pusantrų metukų mergytei - bus daug kuklesnė
Bet gal mano pavyzdeliai pades isirinkti, galima panaudoti koki fragmentuka, gelyte ar lapeli. Paprastai as irgi nesiuvineju visko kaip pavyzdyje, panaudoju idejas.
QUOTE(Coccinela @ 2008 04 05, 20:45)
Gal kad ant veltos vilnos siuvinėjau... bet aš kalbu ir apie tai, kad iš tų atlasinių vis vien ne viską padarysi pvz., kur juostelę reik suraukt, kokioms aguonoms ir pan..
Žadu greitu metu siūt lininį krepšiuką mažiukei - pabandysiu ant jo pasiuvinėt, gal paprasčiau bus
Žadu greitu metu siūt lininį krepšiuką mažiukei - pabandysiu ant jo pasiuvinėt, gal paprasčiau bus
..man irgi mintis sukosi apie pagrindą iš veltinio nuveltą imti Rusaitės ant gobeleno su piešiniu siuvinėja.Va pavyzdys:
O dabar sudėsiu pagrindinius dygsnius siuvinėjimo