Nuostabūs darbai
QUOTE(111dalia @ 2010 05 04, 14:03)
kaip dailiai padaryta
Kokių tik įdomių rankdarbių galima čia rasti Tiek daug visko norisi padaryti, tik visiškai nėra laiko, viską suryja mokslai Laukiu vasaros, tada jau laisvą laiką skirsiu mielam užsiėmimui
QUOTE(111dalia @ 2010 05 04, 15:03)
Kazkodel man neatidaro Niekaip neiseina paziureti
Aš siuvinėju juostelėmis dažniausiai lėlių rūbelius, kartais paveiksliukus, bet niekur nerandu pirkti tikro šilko juostelių. Gal kuri esat matę Lietuvoje jų pirkti ar žinot internetines parduotuves ? Su šilkinėmis lengviau gauti vintažo ir sendinimo efektą, jos labiau gula prie siuvinio, prabangiau atrodo, bet kiek parduotuvių perėjau niekas neturėjo.
Sveikos merginos
esu naujoke, nemegstu dug diskutuoti, linkusi labiau stebeti, bet si karta netylesiu: kokia ziauri si tema... ir tikrai ne blogaja prasme.. net nemaniau, kad tokie sedevrai gaunasi is juosteliu... uzejau i sia tema, pamaciau ir pasigailejau is kur reiks tiek laiko gauti perzvelgti sumestas nuorodas ir dar pradeti siuvineti juostelem gaila, kad paroje tik 24 valandos
superine temele
saunuoles kas ja uzvede ir palaiko
esu naujoke, nemegstu dug diskutuoti, linkusi labiau stebeti, bet si karta netylesiu: kokia ziauri si tema... ir tikrai ne blogaja prasme.. net nemaniau, kad tokie sedevrai gaunasi is juosteliu... uzejau i sia tema, pamaciau ir pasigailejau is kur reiks tiek laiko gauti perzvelgti sumestas nuorodas ir dar pradeti siuvineti juostelem gaila, kad paroje tik 24 valandos
superine temele
saunuoles kas ja uzvede ir palaiko