QUOTE(Simense @ 2008 11 30, 23:48)
Nemanau, kad psichikos ligonis atsparus gyvenimo negandoms.
Visi ligoniai atsparūs negandom daug labiau, nei tą gali įtarti sveikieji. Tik ligoniai yra (arba ne) sveikiesiems našta. Tikrai sunku slaugyt ligonius. Man to neteko daryt labai ilgai. Meldžiu, kad mano artimiesiems netektų.
QUOTE(Simense @ 2008 11 30, 23:48)
Pastebėjau, kad kalbi būtuoju laiku. Čia daug kas kalba esamuoju. Aš beveik nesapnuoju, neužtenka laiko sapnui. O kai pabundu, tai pirma mintis: ,,O kaip miegojo? Ar rasiu viską, kaip vakar palikau?''
Ar rasi rytą kaniules, ar jos bus nusmukusios ir niekas to neprižiūrės... Yra kaip yra.
Papildyta:
QUOTE(Una Li @ 2008 12 01, 00:35)
Čia tikrai nereikia kovoti . Gal mes tave neteisingai supratom, užtenka paaiškinti. Žmonės, kurie ilgą laiką slaugo sunkius ligonius tampa jautrūs teoriniams išvedžiojimams. Sėkmės jums. (Beje, dėl diagnozės reikėtų pakovoti, nes kartais tie pinigėliai labai reikalingi, kai savom jėgom nebesusidoroji).
Una Li Negaliu kovoti. Šiaip - nenoriu eikvot energijos beprasmei kovai (na, kuri dėl pinigų). Kita vertus - ta kova nėra mano.
Šiaip su postu labai sutinku. Bet yra kaip yra, supranti... kovoju - kai jaučiu, kad turiu kovot.
Mielosios. Daug daug balionų Jums . Daug daug. Labai smagu prikabint prie baliono svajonę ir paleist į dangų. Kartą tai dariau. Patiko ir man ir sūnui. Nors svajonė buvo jo