Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (2)

QUOTE(vasara00 @ 2008 10 23, 09:00)
per tiek metu nepasitaike kad butu alergija.o kaip pasireiskia?gal tai ne pacios sauskelnes,o kur nors spaudzia,,ar issunta nuo oro trukumo,bandykit valyti pakeiciant su tenos ar kitos firmos skystu valikliu,issutusiom vietom labai gerai specialus tepalas (irgi tos firmos),jei nepadeda-palaikykit kiek laiko per diena atvira.arba pakeiskit i kitos firmos,jos pralaidesnes orui,tik minusas,kad daug maziau sugeria slapimo,bet jei esat nemie tai nera didele problema. smile.gif

Deja, tai mums labai didelė problema. Nes pakeisti sauskelnes didžiausias psichologinis darbas per dieną. Ligonis to nepakenčia ir priešinasi. verysad.gif
Gaila, visa, kas siūloma, mums netinka dėl įvairių priežasčių - arba jau tai daroma arba nėra galimybių ko nors daryti. sad.gif
Bet dėkui už norą padėti. 4u.gif
Kitos sauskelnės beria dar labiau, o su šiomis bent jau turime pusantrų metų negyjantį odos lopinį, kurio nepajėgė išgydyti nei privačiuose slaugos namuose, nei aš kelis mėnesius jau namie. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simense: 23 spalio 2008 - 17:02
ar nebandet patikrinti,gal tai odos grybelis,atitaikius vaistus,praeina,zaizda turetu uzgydyti alijosius.alijosiaus ir ramuneliu ekstrakto galima gauti herbalife.bandykit liaudiskas priemones,kartais tai daug efektyviau...
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2008 10 23, 17:55)
Kitos sauskelnės beria dar labiau, o su šiomis bent jau turime pusantrų metų negyjantį odos lopinį, kurio nepajėgė išgydyti nei privačiuose slaugos namuose, nei aš kelis mėnesius jau namie.  verysad.gif

Mūsų močiutei pastoviai šusdavo oda po pilvo raukšle blush2.gif Nežinau, kaip čia kitaip išsireikšt. g.gif Tai mes tepdavom žaizdų balzamu ir dėdavom lininio audinio skiautes. Na kad tiesiogiai nesiliestų su sauskelne. Padėdavo.

O dermatologui gal tikrai neblogai būtų parodyt g.gif Nes gi odos problemų visokių yra - gali net ir elementariausia diatezė būti dėl maisto netoleravimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara00 @ 2008 10 23, 17:23)
ar nebandet patikrinti,gal tai odos grybelis,atitaikius vaistus,praeina,zaizda turetu uzgydyti alijosius.alijosiaus ir ramuneliu ekstrakto galima gauti herbalife.bandykit liaudiskas priemones,kartais tai daug efektyviau...

Ačiū. 4u.gif Ketinu pabandyti su natūraliu alijošiumi. Nežinojau, kad jis ir dėl grybelio. g.gif Bet pasitikrinau internete – iš tiesų. blink.gif Šiaip aš jo gydomosiomis savybėmis tikiu. Tik ar padės būtent šiuo atveju, tik išbandę sužinosim. Dar kartą ačiū! wub.gif
Pastaruoju metu tepiau prednizolonu. Gal tai „pro šalį“ (rekomendavo vaistininkė), bet gydytojo paskirtas cinkas visai buvo „ne į temą“, džiovino odą iki žievių. Žodžiu, kapsčiausi, kaip galėjau. sad.gif Dabar bent oda aplink sveika, bet kartais vienur kitur paklaidžioja žaizdelės, prieš tai išsikelia, paskui atsiveria. Mamai labai niežti, nusikaso iki kraujų. Jei ne tas niežėjimas, tai gal taip baisiai ir nepasidarytų. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Radvyle @ 2008 10 23, 21:35)
Mūsų močiutei pastoviai šusdavo oda po pilvo raukšle  blush2.gif  Nežinau, kaip čia kitaip išsireikšt.  g.gif Tai mes tepdavom žaizdų balzamu ir dėdavom lininio audinio skiautes. Na kad tiesiogiai nesiliestų su sauskelne. Padėdavo.

O dermatologui gal tikrai neblogai būtų parodyt  g.gif  Nes gi odos problemų visokių yra - gali net ir elementariausia diatezė būti dėl maisto netoleravimo  4u.gif

Dėl iššutimo aš žinau, kaip gydyt. Ačiū wub.gif Bet dermatologą man sunkoka į namus prisitaikyt atvežti, nes darbui laiko vos ištenku. Slaugė juk būna tik aštuonias valandas. 4u.gif
Mes dėl tų žaizdų irgi ant sauskelnių jau pora mėnesių bintą siuvam toj vietoj, kad nesiliestų su oda. Gal papildomų bėrimų nebėra, bet koncentruota vieta išliko.
Įdomu, kaip atrodo pragulos? g.gif
Atsakyti
pragula-is pradziu oda parausta,veliau oda nekruozuoja,pradeda juoduoti,gali iskristi audiniai,gydant nekrozavusios vietos iskrenta ir zaizda uzgyja.jei organizmas nenusilpes,galima uzgydyt labai gilias zaizdas.jei ir gydomos-negyja,reiskia organizmas nebekovoja-buna savaime atsiveriancios pragulos,kiek gerai bepriziuretum-tada nieko nebepadarysi,reiskia viskas truks nebeilgai....
Papildyta:
o dermatologui reiktu parodyt...gal kvailai patarsiu,bet blogiausiu atveju zaizda galima nufotografuot g.gif kartais uztenka tik pazvelgt...
Atsakyti
QUOTE(vasara00 @ 2008 10 24, 06:18)
pragula-is pradziu oda parausta,veliau oda nekruozuoja,pradeda juoduoti,gali iskristi audiniai
o dermatologui reiktu parodyt...gal kvailai patarsiu,bet blogiausiu atveju zaizda galima nufotografuot g.gif kartais uztenka tik pazvelgt...

Nepanašu, kad būtų kokių sukietėjimų. g.gif Gal tik oda toje vietoje patamsėjusi.
O dėl fotografavimo, ačiū – gera mintis. Nors nuotraukose viskas atrodo daug baisiau, negu realybėje. bijau.gif
Atsakyti
mes gydom pragulas su betadinu,gana efektyvu.uzsigydo netgi labai gilios zaizdos,kai ir kaulai matosi,bet procesas ilgokas.
Atsakyti
labutis visoms 4u.gif

Radvyle uzuojauciu nors ir paveluotai ,bet is sirdies.Kiekviena netekti dar isgivenu kaip savo.Stypribes tau ir artimiesiems.

Simense mums buvo panasei, pirma parausta po to iskila vandenine puslele.Nezinau kur kas dirba,bet slaugos namuose pirmoj eilej toki paraudima tepa zelionka.Mano atveju pasitvirtino kazkuri laika.Kaip aiskino man tai cia irgi pragulos,ju irgi buna visokiu.Labai gerai butu jei tas vietas kurios rausta masazuotumete,imantriu masazu nereik.Vienas paprasciausias papleusketi per ta vieta kur rausta biggrin.gif ,na tiesiog isjudint krauja.Na va kai zelionka nepadejo ir pradejo daritis zaizdeles tepem baneocino tepalu,jis su antibiotiku (uzgydavo be problemu).Siaip del daktaru tai seimos daktare privalo sunkius ligonius aplankiti namie ir jeigu yra nors viena menesi laiko neuzgijusi zaizda israsyti recepta specialiam pleistrui nuo pragulu.Plestrai kompensuojami nes brangus.Man rodos kazkada rasiau apie juos,bet galeciau pasikartot.
Simense o paraudimai kada dazniausia atsiranda?Gal nakti mamyte daug guli vienoj padeti ?Arba pavyzdziui ilgai sedi nejudedama?

Ramybes ir stiprybes jums ir jusu artimiesiems
Atsakyti
granuliopleistrai,bent mums,nepasiteisina,oda slapiuoja,bet negyja...
Atsakyti
QUOTE(vasara00 @ 2008 10 31, 17:56)
granuliopleistrai,bent mums,nepasiteisina,oda slapiuoja,bet negyja...

Bet gal kartais geriau pleistras nei siut binta ar dar kazka panasaus prie pamperso?Kiekvienas zmogus gyja savaip.As ne medike,bet gyvenimo patirtis siokia tokia yra.Kaip gyja su tuo pleistru suzinot nebeteko,nors girdejau ir teigiamu atsiliepimu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Apie pleistrus ir man teko girdėt įvairiai - vieniems labai padėjo, kitiems ne. Matyt, nuo organizmo priklauso. Jei įmanoma, siūlyčiau įsigyti specialų masažuojantį čiužinį - kone beviltiškam giminaičiui visos pragulos užgijo. Pripučiamas toks, oras nuolat cirkuliuoja, masažuoja mirksiukas.gif
Mes iš socialinių paslaugų centro gavom tokį karpyto porolono čiužinį nuo pragulų -irgi labai neblogai verčiamės. Ligonis net nesuprakaituoja, nors iki tol tų paraudimų jau netrūko.
Šiaip mano fronte nieko naujo. Silpnyn, bet ne katastrofiškai dar.
Sėkmės, stiprybės ir kantrybės visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alan: 31 spalio 2008 - 18:31
QUOTE(vasara00 @ 2008 10 25, 09:18)
mes gydom pragulas su betadinu,gana efektyvu.uzsigydo netgi labai gilios zaizdos,kai ir kaulai matosi,bet procesas ilgokas.

Jau stovėjau vaistinėj eilėj to betadino, kol sumąsčiau, kad reikia pabandyti su pataisų milteliais bent kelias dienas. Girdėjau, kad nuo pragulų kai kam neblogai padeda. Juo labiau, kad nežinau tikslios diagnozės. 4u.gif Rodos, neblogėja. g.gif
Atsakyti