QUOTE(Jurgitaite @ 2008 05 25, 17:46)
Del medaus net nezinau ka pasakyti. Tikras medus, kaimietiskas nesicukruoja gali ir metus stovet, nesikeicia "konsistencija". Bet kazkada buvom atsiveze to, su riesutais riestose bonkutese(grazu a le skonis ne tas, i dirbtini nesa), tai jis susicukravo. Gal cia priklauso nuo to kuom bites dar pamaitina. Plius tenykstis medus skystas, kiek teko susidurt, tokio kieto kaip LT net nemaciau.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kphth ine stin kardia mou...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kphth ine stin kardia mou...
as pirkausi medaus su riesutais.. tai jis susicukravo bet mazdaug po pusantru metu, nes as nesu medaus megeja ir ilgokai ji laikiau. Bet apie metus tikrai isliko skystas ir buvo geras, nes pirkau ne siuvenyrineje parduotuveje..
labai geras medus kastainiu, tamsus labai jei tik gausit. Jis labai maistingas, sveikas, ypac stiprina imunine sistema.
Kas nori gero viesbucio kokiai progai ir siek tiek daugiau komforto, galiu parekomenduoti stalidoje esanti Blue Sea Village Resort, 4***.