Įkraunama...
Įkraunama...

Jūrmala

QUOTE(Ifa @ 2011 07 25, 11:29)
Gal  kas  zinot  kaip  Jurmaloj  su  privaciu  sektorium? Ar  galima  issinuomoti  pas  zmones, ne  viesbutyje? Ar  yra  siulanciu  nakvyne pakelej  kaip  Palangoj? Gal  zinot  koki  puslapiuka,  kur  galima  rasti  info  apie  privacius  nuomotojus?
Labai  buciau  dekinga

pakelese tikrai niekas nesiulo.. ir siaip cia truputeli kitaip nei musu pajuryje, cia daugiausia issinuomoja visam sezonui. jus gal pasiskambinkit turizmo centra ir pasiteiraukite smile.gif yra sveciu namai, tai ten gal imanoma uz normalesne kaina gauti kambari.
Atsakyti
QUOTE(rasulka @ 2011 07 25, 09:35)
pakelese tikrai niekas nesiulo.. ir siaip cia truputeli kitaip nei musu pajuryje, cia daugiausia issinuomoja visam sezonui. jus gal pasiskambinkit turizmo centra ir pasiteiraukite smile.gif yra sveciu namai, tai ten gal imanoma uz normalesne kaina gauti kambari.

Rekomenduoju ieskotis Rygoje mirksiukas.gif Iki Jurmalos ne taip ir toli,ivaziavimas tik 1 latas thumbup.gif Mes savaitgali gryzome is Latvijos.Aplankeme daugybe vietu,pasikaitinome Jurmalos sauluteje,o gyvenome Rygoje.Susiradome svaru hosteli uz labai nedidele kaina.Manau 4 asmenu seimai panasiai kainuotu kempingas.O cia ir dusas,ir virtuve.Aisku atskirai nuo kambario,bet mums tai netrugde schmoll.gif Gryzau su geriausiais ispudziais ir liko is mano norimu dar aplankyti Kuldyga ir Venspili.Daugiau praktiskai visur isnarseme thumbup.gif
Atsakyti
kiek pamenu, iš jūrmalos į Rygą važiuoja traukinys. jis važiuoja į centrinę stotį ar galima išlipti ir priemiestyje? nenoriu važiuoti į Rygą mašina...
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2011 07 30, 14:21)
kiek pamenu, iš jūrmalos į Rygą važiuoja traukinys. jis važiuoja į centrinę stotį ar galima išlipti ir priemiestyje? nenoriu važiuoti į Rygą mašina...

traukiniai dar ir dabar kas pusvalandi kazkur tai vaziuoja. ( Kaina - 0.95 Ls ) Ir pakankamai daug sustojimu daro, tad su priemiesciu neturetu but problemu. Maciau gausiai zmones ir dviraciais vaziuoja, nes palei gelezinkeli patogus dviraciu takas yra. Ir dar mikroautobusiukai vaziuoja. Tad ir be automobilio greitai ir patogiai nusigaut iki juros galima.
Atsakyti
man ne iki jūros, man iš Jūrmalos iki Rygos. po Rygą su mašina - man biški per daug biggrin.gif
Atsakyti
na neidemiai paskaiciau, bet esme tame, kad traukinys is jurmalos i ryga yra ir daug sustojimu daro smile.gif O savo marsruta pradeda atrodo is pat jurmalos galo, ta stotele matyt sloka vadinas jei neklystu, nes ten nelipau tai tiksliai ir nezinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akra: 30 liepos 2011 - 19:53
Gal butu daugiau info apie Jurmalos kempingus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2011 07 12, 12:59)
šiaip visai patiko pavažinėti po apylinkes, ypač Kemeri miestukas,  l.daug info gavom informacijos centre ir l.daug lankstinukų su žemėlapiais net LT kalba.

Gal kam teko visuomeniniu transportu nusigauti ir parsigauti is Jurmalos i Kemeri nacionalini parka? Ar tai imanoma?
Sudomino pats Kemeri miestukas ir pasivaiksciojimas po nacionalini parka.
Iki Kemeri ziurejau, kad kazkas vaziuoja. O kaip parkas, dar toli nuo miestuko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 02 rugpjūčio 2011 - 14:34
Gal kas buvote Jurmalos kempinge DUBULTU 54 ?
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2011 07 13, 17:24)
Čia daug aprašyta apie Abragciems ir foto mano kelios temoje kažkur yra
http://www.supermama...?...9015&st=528
http://www.supermama...?...9015&st=480

Gal galit pasakyti kiek daugmaz km nuo Vilniaus iki Abragciemio? blush2.gif
Atsakyti
Papasakokite daugiau apie Abragciems kas buve... kas ir kaip?
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2011 08 09, 09:41)
Papasakokite daugiau apie Abragciems kas buve... kas ir kaip?

Maciau, apie tai daug kalbeta Latvijos temoje. 4u.gif

Stai cia, pvz.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 09 rugpjūčio 2011 - 10:49