Įkraunama...
Įkraunama...

Jūrmala

QUOTE(abiga @ 2011 07 13, 12:15)
Tai kas jus privercia atostogaut Jurmaloj, jei ten taip nepatinka? g.gif

Na, man vienintelis minusas aukstos kainos, o siaip ten labai grazu, nors daug apleistu namu ir pan.

vyras dirba latvijoje, tai nuomojasi buta jurmaloje, kad seimyna prie juros galetu pabuti.
nesakau, kad ne uz ka ten nevaziuokit, sakau nesuprantu, kas taip zavi smile.gif bet juk kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasulka: 13 liepos 2011 - 10:51
QUOTE(Rutyte:) @ 2011 07 11, 14:06)
Šį savaitgalį buvau Nemo kempinge ir galiu pasakyti tik viena - -KATASTROFA! Niekam nerekomenduoju tos vietos, nebent kas su palapinėm nusiteikę važiuoti..Moki didelę kainą už namelius o gauni tik lovą, nameliuose nėra nei šaldytuvo, nei indų, nei apskritai bendros virtuvės visam kempinge, langai neatsidaro, namukai būna nepravėdinti, juose dušna ir karšta, už šašlykinę mokėti papildomai reikia, už elektrą taip pat..Dar po dušu teko praustis su lediniu vandeniu, nes nebuvo karšto vandens.. Internetiniame puslapyje viskas taip gražiai aprašyta, nuotraukos įdėtos gražios, o realybė baisi tenai.. Šiaip pats namukas nėra labai mažas (buvau 4vietyje), yra namuke staliukas ir kėdes, tačiau kai naktį visiem reikia miegoti o langai neatsidaro, tai gryno oro trūkumas tikrai pasijaučia..Šviesa yra namuke, tačiau kieme ne, tad isidėkit žvakių kad galėtumete vakare kieme prie namuko pasedėti, arba iš jų pirksit šviesą, kažkokią lempą duoda ar kažkas panašaus.. Taip pat ten nebeveikia ir parduotuvė, tad atvažiuojant reikia viskuo apsirūpinti.. Gerai kas važiuoja vienai nakčiai, tai galima ištverti ir be šaldytuvo, tačiau kas ilgesniam laikui tai neįsivaizduoju kur maistą dėti..Arba reikia atsivešti vien sausiukus, visokias barankytes ir t.t. Vandens pramogos taip pat neveikia, pirčių irgi nėra.. Man asmeniškai labai ten nepatiko, ir tikrai niekam nerekomenduoju..kaina yra didelė o patogumų nulis..Beje, visam kempingui pastatyti tik 4 toletai ir 3 dušai, tai turbūt jau galite įsivaizduoti kokios eilės būna vakare ir ryte, kai visi valosi dantis ir t.t.. Man ten buvo tragedija!

Papildyta:
Lovos normalaus dydžio, su vaiku tikrai tilpsite, tik tiek kad ten lova susideda iš dviejų čiužinių tai per vidurį bus labai nepatogu miegoti.. geriau pasimkite kažką po apačia pasitiesti kad taip nesijaustų skylė..Ir taip, už papildomą žmogų reikia mokėti po 5 latus..Taip pat jei norite automobilį palikti šalia namuko irgi mokate 5 latus, jei paliekate stovėjimo aikštelėje - 3 latus.
Papildyta:
dar pamiršau pasakyti apie paplūdimį. Šiaip tikrai jisai nėra sausakimšas, erdvės gana daug, privatumas pasijaučia, tačiau labai daug skruzdėlių..ir smėliuke pilna šapeliu tokių, bet tik tiek kad vietomis..Paplūdimys tikrai arti nuo kempingo, vos kelios minutės.. Paplūdimyje yra padarytos karstynės vaikams, taip pat tinklinį galima pažaisti.. Kas vat ištikrųjų patiko, kad paplūdimyje pristatyta daug šiukšledėžių, nėra problemos kur šiukšlių dėti..ir tikrai kaip viena narė jau minėjo, niekas nerėkia "Karšti čeburėkai, šaltas alus" smile.gif

Vat ką aš ir rašiau prieš 2 metus kitame forume Latvija. Ten tikrai siaubinga palyginus su kaina. Jie ko gero, kai supratau, per 2 metus nepatobulėjo. Už tokią vietą maximum 15 Lt žmogui mokėčiau ir tai kažin..Nevykčiau kitą kartą ir už dyką :)Tuo labiau kai Latvijos pajūryje apstu nuostabių kempingų už tokią ar dar mažesnę kainą smile.gif ax.gif
Mano brolis sušeimyna šią savaitę ilsisi mūsų mylimame Abragciems kempinge, tai pasakojo, kad viskas ten užimta ir beveik vieni lietuviai su šeimomis.
Atsakyti
Mano brolis sušeimyna šią savaitę ilsisi mūsų mylimame Abragciems kempinge, tai pasakojo, kad viskas ten užimta ir beveik vieni lietuviai su šeimomis.

O kur šita vieta yra? gal kokį adresiuką galėtum pasakyti? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linosska @ 2011 07 11, 14:36)
O tas kedes ir staliuka galima issinesti i lauka prie namuko? ar reikia tam reikalui isideti savus baldus?

O rozete namelyje yra?

Mes išsinešėm ir visi taip daro..bet ne visur stalai yra.. kitame namelyje buvo tik kėdes.
Namelyje viena razetė yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutyte:): 13 liepos 2011 - 12:39
QUOTE(Rutyte:) @ 2011 07 13, 13:38)
O kur šita vieta yra? gal kokį adresiuką galėtum pasakyti? smile.gif

va http://www.abragciems.lv/pub/ mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia daug aprašyta apie Abragciems ir foto mano kelios temoje kažkur yra
http://www.supermama...?...9015&st=528
http://www.supermama...?...9015&st=480
Atsakyti
Ačiū 4u.gif smile.gif
Atsakyti
gal kas zino ar jurmalos vandens parkas sia savaite dirba? nes man ju puslapio niekaip neatidaro g.gif
Atsakyti
Sveikos, šį savaitgalį būvome čia su palapine http://beltes4.yolasite.com/
todėl galiu parašyti tik patirtus įspūdžius gyvenant palapinėje. Sodyboje yra pievelė, kurioje ir pasistatėme palapinę. Foto matyti pavėsinę, joje buvo stalas ir suolas. Jais ir naudojomės. Vietos sočiai, būvome keturi suaugę ir du vaikai. Kabo hamakas, tai vaikai ištisai ten pražaidė. Taip pat yra didelis batutas be apsauginio tinklo. Lipome pašokinėti visi. Pievelė buvo ką tik nupjauta. Teritorija dar vis tvarkoma. Yra atskiras pastatas, kurio antrame aukšte yra kambariai be patogumų. Pirmame aukšte yra mini virtuvėlė, kurioje yra plautuvė, mikrobanginė. Viryklės nėra. Yra šaldytuvas. vanduo iš krano nėra geriamas, reiktų atsivežti savo vandens. Toje pačioje patalpje yra dušo kabina. Ji pastatyta kampe prie plautuvės. Užsidengia slankiojančiomis dvejomis pertvaromis. Galėjo būti dar viena pertvara, nes reikia žaisti su tomis dvejomis, kad kas nors atėję plauti indų, nematytų tavo grožybių. Pertvaros pritvritintos tik viršujke, todėl nelabai stabilios. Pirmame aikšte yra du komplektai stalų ir kėdžių, tačiau jais naudojasi tie, kurie nuomojasi kambarius. Yra terasa, ten irgi du komplektai staliuko ir keturių kėdučių. Jais irgi naudojasi tie, kurie nuomojasi kambarius. Yra vienas viduje tualetas. Kitame pastate pirmame aukšte yra kambariai su patogumais ir antrame aukšte gyvena šeimininkė. trumpama sustoti su palapine tikrai pigu, tačiau ilgesniam laikui trūktų viryklės. Gal reiktų atskirų tualetų ir dušų moterims ir vyrams. Čia mano pamastymai. Truputį trūksta švaros. virtuvėje prie stalo kažkas numetė batono su uogiene, tai ta uogienė dar kitą dieną buvo neišvalyta. Tualetinis popierius irgi tebuvo vienas ruloniukas, o paskui reikėjo savo imti. Kitą dieną būvome jau tik iki vakaro, tai paėmė tik pusę kainos. Jei dar kas įdomu klauskite. Dar yra grilis, tačiau reiktų savo groteles nusivežti, nes anos apdegusios baisiai.
Netoli jūra. ten geras paplūdimys, nebuvo dumblių.
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2011 07 18, 11:33)
gal kas zino ar jurmalos vandens parkas sia savaite dirba? nes man ju puslapio niekaip neatidaro  g.gif

sian specialiai atkreipiau demesi, pro langus matesi, kad zmones maudosi, tai veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulka @ 2011 07 18, 22:19)
sian specialiai atkreipiau demesi,  pro langus matesi, kad zmones maudosi, tai veikia smile.gif

aciu labai kad nepatingejote zvilgterti 4u.gif

o gal kas zinote kiek kainuoja bilietai i vandens parka visai dienai?
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2011 07 18, 23:56)
aciu labai kad nepatingejote zvilgterti 4u.gif

o gal kas zinote kiek kainuoja bilietai i vandens parka visai dienai?

man ju puslapi atidaro, tai paskaiciau kad 45 Latai.... seimai, suaugusiam 18.50, vaikui nuo 6-14 - 12.95 LVL iki 5 - 1 LVL smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kaip Jurmaloj su privaciu sektorium? Ar galima issinuomoti pas zmones, ne viesbutyje? Ar yra siulanciu nakvyne pakelej kaip Palangoj? Gal zinot koki puslapiuka, kur galima rasti info apie privacius nuomotojus?
Labai buciau dekinga
Atsakyti