QUOTE(taniuta @ 2010 06 30, 15:34)
taip, gavau atsakyma, kad senasis nemo siais metais nedirbs. siais metais jie siulo tik toki varianta, be namuku.
As praeita savaite buvau NEMO kempinge. Tikrai, jei tik imanoma siulau apsigyvent viesbutyje. Kempingas persikele arciau centro, bet aplinka
Vidury kempingo kazkoks griozdas apleistas pastatas. Registratura, tai monolitinis kioskelis. Zodziu - pakraupau. Prie pat gatves. Triuksmas.
Namelius nuomoja, tik truputi pavaziavus toleliau apie 200 m. As buvau uzsisakius, maniau zmoniskai, miske nameliai., O cia. Kai pamaciau gavau soka. 5 namukai stovi ale teniso kortuose. 5 nameliams vienas WC ir dusas. Rytais
eilute nemaza... Kaina namelio 36 eur, tikrai nezinau uz ka tiek moket??? VIduj tik lovos , staliukas ir kedes. Na dar buvo mikrobange su virduliu (kas labai praverte man us mazu vaiku). Vienas pliusas uodu nebuvo. Taciau, is abieju pusiu gatves. O kur anskciau buvo NEMO kempingas, ta zeme pardave - neissilaike. Tai vat. Labai pamastykit. Jei negasdina tokios salygos - vaziuokit. Apskritai i Jurmala niekada negrizciau. Mes vien ten apsistojome, nes vaziavome i Tervetes parka, norejom pamatyt Ryga. Tai vien pernakvot dar dzin. Bet siaip gyvent ant tos gumines dangos. Fe
Na., dar pliusas buvo, salia stovejo batutas. Tai nors vyresneliui buvo pramoga
Apskritai man JUrmala - tai Palanga pries 20 metu. Jiems dar iki musu Palangos laaaabai toli. Man dra ten tarybiniais laikais kvepia...