http://www.jurmala.l...es/default.aspx
va čia pasidairyk
va čia pasidairyk
QUOTE(Monikutė @ 2008 03 16, 18:37)
jurmaloj buvau praejusia vasara.Tiesa sakant, taip ir likau nesupratusi, kokio velnio ten vaziuoti?:)Man ten ta..aip nepatiko! Antra Palanga (na, neskaitant kopu, kurios, visai neblogesnes, ir pas mus yra).su gyvenimu ten problematiska- pasirinkimas skurdus, kainos- dideles.Gyvenom pas tokia moteriske (kurios kontaktus, beje, ,,lyg tarp kitko" duoda Jurmalos TIC'e) jos namo antrame aukste (atskiras iejimas, vonia, WC, mini virtuvyte,du kambariai) - tai ten pas ja vakarais kazkokia neaiski cigonu- mafijozu kompanija rinkdavosi...
Zoziu, patarimas butu vienas: jokiu budu nepasirinkite varianto ,,ai, nuvaziuosim ir vietoj ka nors susirasim".Cia jis jokiu budu nepasiteisina.butinu butiniausiai is anksto susiraskite.
Apsistokit Jūrmaloj NEMO kempinge
Ten ir namukai yra, ir palapinėms vietos, o jei su kemperiu keliaujat, tai išvis super...
Ten ir namukai yra, ir palapinėms vietos, o jei su kemperiu keliaujat, tai išvis super...
o gal koki viesbuti gera galit parekomenduoti?
kad butu netoli juros, geras aptarbavimas:)
QUOTE(wioletine @ 2010 06 06, 12:27)
o gal koki viesbuti gera galit parekomenduoti?
Aš buvau šiame viešbutyje, jis stovi ant jūros kranto http://www.balticbeach.lv/
Erdvūs kambariai, pakankamai geras maistas, daug veiklos, užsiėmimų. Tik jų baseinas ir pirtis patriušę, o visa kitą super
Man patiko
QUOTE(renatyte.r @ 2010 06 06, 22:53)
man ir teko jame pagyvent, bet man nelabai patiko ai kažkaip mane nervina dar tarybinių laikų sieninės fanerinės aplūžusios spintos ir seni mediniai langai, kai atidarinėt neįmanoma. pliusas tas, kad ant jūros kranto
Dabar savaitgalį praleidom Jurmalaspa hotel http://www.hoteljurmala.com/lv/
Tai čia man labai patiko, jūra arti, bet viešbučio SPA saunos ir baseinai, puikūs, labai daug pirčių, jakuzių ir baseinų.
Aišku, visad reikia žiūrėt kainos ir koybės santykį
kazin o krizes metu labai sunku rasti vietos???
planuojam liepa vaziuoti, tai jau man labai skubet vietas rezervuotis, ar dar ramiai galiu?
planuojam liepa vaziuoti, tai jau man labai skubet vietas rezervuotis, ar dar ramiai galiu?
QUOTE(wioletine @ 2010 06 08, 14:21)
kazin o krizes metu labai sunku rasti vietos???
as ir liepos men zadu nuvaziuot,nebuvus nekados savo kaimynysteje
pagal perskambintus viesbucius, kazkaip neatrodo, kad latvius uzpuole krize.
tik koks 7 viesbutis nudziugino, kad turi vietu
skambinau menesiui likus iki isvykimo datus.
QUOTE(wioletine @ 2010 06 22, 12:50)
pagal perskambintus viesbucius, kazkaip neatrodo, kad latvius uzpuole krize.
ohoo o kainos ju kaip kosmines ar kaip pas mus daug maz?