Įkraunama...
Įkraunama...

Danas

QUOTE(Ecola @ 2007 06 09, 11:22)
Nesuprantu.. negi neaisku, kad tai elementarus humoras wink.gif

Nesitikejau vien teigiamu komentaru, nebuciau klaususi nuomones isvis.. na, bet kvailu tai dar labiau nesitikejau..

Siaip DANAS man net neatrodo toks labai retas vardas.. Pati pazistu 2

O tai neaisku, kad Lietuvis -irgi elementarus humoras?

Labai gerai, kad esate tokia protinga ir aplink matote vien tik kvailesnius. irnesakyk.gif

Jus pazistate Dana, as nepazistu. Jus klauset nuomones apie varda, as pasakiau. Ir nereikia kabinetis, jei mano nuomone skiriasi nuo jusu. Tada isvis geriau neuzvedinekit tokiu temu, jei kazkieno komentaras jums nepatinka. Nesitikekit, kad visi liaupsins jusu pasirinkta varda ir sakys, koks jis grazus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ecola @ 2007 06 08, 21:30)
Tarp kitko - DENAS (skand) reiskai kiles is Danijos..
g.gif kažkaip neteko sutikt tokio dalyko... g.gif
Danija- Danmark, dansman, dansmän, dansk g.gif

jie niekada netaria dEn...skandinaviškas tarimas- ne angliškas tarimas....

Ecola, nelabai supratau, ką norėjai pasakyti g.gif

Papildyta:

! 
Prašom mandagiai, gražiai diskutuoti- be pykčių, aštrių žodžių ir įžeidinėjimų. Moderatorė Cikadelė
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 06 09, 10:28)
g.gif kažkaip neteko sutikt tokio dalyko... g.gif
Danija- Danmark, dansman, dansmän, dansk g.gif

jie niekada netaria dEn...skandinaviškas tarimas- ne angliškas tarimas....

Ecola, nelabai supratau, ką norėjai pasakyti g.gif

Papildyta:
Prašom mandagiai, gražiai diskutuoti- be pykčių, aštrių žodžių ir įžeidinėjimų. Moderatorė Cikadelė

Vakar suradau vardyne smile.gif Va todel ir parasiau, nes pati nustebau DENO reiksme smile.gif
Atsakyti
smile.gif Man gražus vardas.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 06 09, 09:51)
O tai neaisku, kad Lietuvis -irgi elementarus humoras?

Labai gerai, kad esate tokia protinga ir aplink matote vien tik kvailesnius. irnesakyk.gif

Jus pazistate Dana, as nepazistu. Jus klauset nuomones apie varda, as pasakiau. Ir nereikia kabinetis, jei mano nuomone skiriasi nuo jusu. Tada isvis geriau neuzvedinekit tokiu temu, jei kazkieno komentaras jums nepatinka. Nesitikekit, kad visi liaupsins jusu pasirinkta varda ir sakys, koks jis grazus. rolleyes.gif

Labai atsiprasau jei izeidziau. 4u.gif
Atsakyti
Normalus vardas
Atsakyti
QUOTE(Ecola @ 2007 06 09, 13:32)
Labai atsiprasau jei izeidziau. 4u.gif

Tikrai neizeidei. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ecola @ 2007 06 09, 13:31)
Vakar suradau vardyne smile.gif Va todel ir parasiau, nes pati nustebau DENO reiksme smile.gif
g.gif keista, man įtarimą iškart kelia tai, kad skandinavai žodžio šaknyje pasitaikiusio balsio a netaria ae (kaip angliškai, pvz Dan-->bag, cat ir pan, jų pvz Danmark, jie nesako [Daenmark], sako paprastai- Danmark unsure.gif taip kad man keista ta DENO, reikšmė ax.gif na nebent iš kokių jau ten senovinių klodų čia unsure.gif
Atsakyti
Man grazus vardas , viena Dana pazinojau grazus toks vyriokas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 06 09, 20:40)
g.gif keista, man įtarimą iškart kelia tai, kad skandinavai žodžio šaknyje pasitaikiusio balsio a netaria ae (kaip angliškai, pvz Dan-->bag, cat ir pan, jų pvz Danmark, jie nesako [Daenmark], sako paprastai- Danmark unsure.gif taip kad man keista ta DENO, reikšmė ax.gif na nebent iš kokių jau ten senovinių klodų čia unsure.gif

Niu net suabejojau pati savo vardynu.. paziejau dar ir cia:

http://day.lt/vardai/Denas
Atsakyti
Danas ir Denas matyt nelabai ką bendra turi: Danas - Danieliaus trumpinys, o dėl Deno - tai svetimvardis ir tiek žinių. Tiesa "Lietuvių vardų kilmės žodyne" yra Denys, bet siejamas su Dionizu.
Kartais vardai iš pažiūros skiriasi labai mažai, o iš tiesų yra visiškai skirtingi, pvz.: Gitana - Gita ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 10 birželio 2007 - 09:38
QUOTE(Sophi @ 2007 06 10, 07:35)
Danas ir Denas matyt nelabai ką bendra turi: Danas - Danieliaus trumpinys, o dėl Deno - tai svetimvardis ir tiek žinių. Tiesa "Lietuvių vardų kilmės žodyne" yra Denys, bet siejamas su Dionizu.
Kartais vardai iš pažiūros skiriasi labai mažai, o iš tiesų yra visiškai skirtingi, pvz.: Gitana - Gita ir t.t.

Taip, jie visiskai skirtingi.. Denas ir Danas. Tik tariasi panasiai biggrin.gif o reiksmes absoliuciai skirtingos
Atsakyti