Na, man asocijuojasi su danais (tautybė), bet manau tai nėra kažkokia kliutis Normalus vardas, tinkamas daugelyje šaliu
Na visai nieko........
QUOTE(Murielė @ 2007 04 14, 15:54)
Man atrodo kaip vardo Danielius trumpinys - bet šiaip visai nieko vardas, su tautybe visai nesiasocijuoja
tai Danas ir yra Danieliaus trumpinys
QUOTE(muminukas @ 2007 04 16, 06:12)
tai Danas ir yra Danieliaus trumpinys
Aciu labai uz nuomones man sis vardas kuo toliau, tuo labiau patinka
Beje, vardas DANAS mums butu daugiau kaip dedikacija mociutems - vyro mama ir mano mociute yra DANUTES, DANOS.. taigi cia tik vyriskas variantas
Man Danas yra Danijos pilietis .O kaip vardas tai man visai
man tai nepatinka
Šiaip tai tikrai asocijuojasi su danais... pažinojau kažkada vaikiną vardu Danius.
QUOTE(Ecola @ 2007 04 13, 15:53)
Labutis, vargas man su vardais.. Gyvenam uzsienyje, taigi reikia tokio vardo, kad butu grazus ir istaramas lendvai tiek uzsienieciams tiek lietuvaiciams.
Turejom keleta variantu, bet paskutinis DANAS. Kaip jums sis vardas?
Turejom keleta variantu, bet paskutinis DANAS. Kaip jums sis vardas?
man Danas pats pats
kai rinkom varda sunui situacija buvo irgi labai panasi, reikejo vardo, kad butu trumpas ir graziai neiskraipytas skambetu tiek LT tiek uzsienyje
dabar turim Danuka
be to promociute irgi Danute
siaip visiem jis patiko, tik tetis paklause o kodel ne svedas
gal ir nieko, tik manau kad siaip jau yra Danielius Danas tik trumpinys, nors gal yra ir toks vardas. Danas nelabai tada, Danielius patinka, bet kad jau ju daug yra kazkada galvojau kad jei tureciau berniuka duociau sita varda, bet bet bet, pusbroliui gime berniukas, paklause koki varda as duociau, pasakiau kad Danielius, tai jie taip ir pavadino
normalus aiskus trumpas vardas