Gražus vardais
Aš savo sūnų pavadinsiu šiuo vardu
su vyru galvojom apie Danieliaus vardą, tačiau jis man toks per ilgas pasirodė, o trumpinys vardo būtų Danas arba Danius. Kadangi mums Danas gražiau skamba, tai ir nutarėm gimus leliui jam duoti Dano vardą
su vyru galvojom apie Danieliaus vardą, tačiau jis man toks per ilgas pasirodė, o trumpinys vardo būtų Danas arba Danius. Kadangi mums Danas gražiau skamba, tai ir nutarėm gimus leliui jam duoti Dano vardą
negrazus asmeniskai man..
grazus jeigu neturetumem pazystamo Dano vardu, gal but suneliui toki duotumem
QUOTE(astisius @ 2007 06 08, 13:29)
Čia tipo Danijos pilietis?
Kai pasakydavom sūnaus vardą, dažniausiai išgirsdavome klausimą "O kodėl ne švedas?" Neimdavom į galvą, mums tiko, patiko.
Man gražus Moters Dana ne O vyro Danas
musu mazylio irgi vardas Danas.Nors aplinkiniams jis nelabai patiko, bet mes B nuo pat pradziu buvom apsisprende ir nekreipem demesio o dabar sis vardas mazyliui labai tinka, kadangi jis tikrai toks ne is silpnesniu jeigu antras irgi butu sunus, tai irgi ieskotume kokio ''stipresnio'' vardo, nes berniukui norisi vyrisko vardo, kad tvirtai skambetu
Tiesa, vyriskas ir stiprus vardas. Man patinka:)
Savo vaiko gal ir nevadinciau taip, nes siejasi su vienu pazistamu kazkaip...
Bet siaip tinka ir vyrui, ir berniukui, manau
Beje, kaip lietuviskas vardas atrodo gana retas, bet kaip angliskas - gana daznas ir del to nelabai idomus...
Savo vaiko gal ir nevadinciau taip, nes siejasi su vienu pazistamu kazkaip...
Bet siaip tinka ir vyrui, ir berniukui, manau
Beje, kaip lietuviskas vardas atrodo gana retas, bet kaip angliskas - gana daznas ir del to nelabai idomus...
Man taip pat labai patinka vardas Danas
Labai labai gražus vardas, aišku, mažam vaikučiui gal ir per "stiprus" vardas, bet va suaugusiam vyrui tai labai gerai skamba toks vardas
Ir su jokia tautybe nė kiek neasoiuojasi
Ir su jokia tautybe nė kiek neasoiuojasi
nu mano berniukas lb panasus DENAS,man lb grazus
Pusseserė norį savo vaikeliui duoti tokį vardą. Man asmeniškai tikrai negražus, nes asocijuojasi su tautybe. Bet čia pasirinkimo reikalas. Ir aišku, kaip pačiam vaikeliui prilimpa