Labas ,
QUOTE(julkisr @ 2010 11 22, 02:31)
mergaites, perskaiciau visa tema ir turiu klausima: o kaip pats ugdymas siame darzelyje? Ar daug renginiu, ar kurybiskos aukletojos, uzsiima su vaikais? Supratau kad yra tik sokiai ir ansamblis, darzelis daugiau sportines pakraipos. Mes siemet pradejome lankyti Zuvinto darzeli, lopselio grupe ir mano nuomone siame darzelyje truks ugdomosios veiklos, aukletojos nera sio darzelio stiprioji puse, o ir maziuke nerodo didelio noro ten eiti. Mastau keisti darzeli, ar verta rinktis Maluneli, nes man dabar svarbu ugdomoji darzelio veikla, kad vaikui butu idomu jame leisti visa diena.
Mamytei- naktibaldai

,
Jūs ateikit į renginius, pastebėkit pati, jei laiko būna , kaip auklėtojos elgiasi bent jau laukutyje su vaikais, o 25d lygtais sporto renginys bus?
Nors šiaip, lopšelio grupę lankant nežinau, kiek ten to ugdymo

, nesakau, kad nereikia, ale jis toks nepastebimas gal?

Apsirengti, pavalgyti išmokti, pabūti bendroje veikloje, padėti vieton žaisliukus, išmokti laikyti pieštukus .......... kiek ten dar daugiau primokinsi lopšiuke 1,5-2m vaikeliuką. Gal geriau jau pirmuosius metus palikti normaliai adaptacijai?
O tas dirbtinis farširavimas "ugdymu"- viau man jis atgrasus. Arba strategija- "kuo daugiau renginių". Mėgstu viską , kas vyksta nuo dūšios, ne dėl pliuso.
Sėkmės renkantis.
Gal aš ne ta koja šiam pasauly išlipau?