Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: Malūnėlis

QUOTE(vicitam @ 2010 09 21, 09:36)
Mes lankom Nykstuku grupe nuo kovo menesio (senbuviai)... kios aukletojos? Jomis tik dziaugtis galima... malonu matyti, kai vaikutis ateina i darzeli ir tempia apatine lupa, o aukletoja, tiek viena tiek kita sugeba prisiglausti vaika ir ji nuraminti, mamai iseinant sirdis buna ramesne... O musu mylima baba, tai super baba... mano vaikas tai ne pas vaikus eina i darziuka, o pas baba... as labai patenkinta, kad mes turim tokias nuostabias aukletojas ir auklyte.
Gera, kai ateini i nauja kolektyva ir atrandi tokiu siltu zmogeliu, lenkiu galva thumbup.gif  4u.gif

puikiai pasakyta ok.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gerus ir siltus zodzius galiu pasakyti ir apie Lapiuku aukletojas bei seimininkute. Paguos, nuramins, priglaus, pamyluos, pabuciuos.... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Daugybe geru zodziu puikioms musu aukletojoms!!!! Sunus nejo i lopseli, todel man toks bendravimas, nuosirdumas ir didziule meile bei siluma buvo, sakykim, siek tiek keista. blush2.gif .. wub.gif Didelis, didelis aciu!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2010 10 18, 08:23)
Sveikos,
Gerus ir siltus zodzius galiu pasakyti ir apie Lapiuku aukletojas bei seimininkute. Paguos, nuramins, priglaus, pamyluos, pabuciuos.... wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif Daugybe geru zodziu puikioms musu aukletojoms!!!! Sunus nejo i lopseli, todel man  toks bendravimas, nuosirdumas ir didziule meile bei siluma buvo, sakykim, siek tiek keista. blush2.gif .. wub.gif Didelis, didelis aciu!!!!!!

thumbup.gif
Išties šaunios auklėtojos ir šeimininkutė. Mano mergaitė lanko Lapiukus nuo kovo mėnesio, tai adaptavomės greičiau nei per savaitę. Su džiaugsmu eina į lopšelį, nes veiklos daug. Man labai patinka ir tai, kad yra atsižvelgiama į vaiko gebėjimus, sveikatos būklę, rūpinamasi kaip savais, ir visada galim paklausti, pasitarti, paprašyti, nes žinau, kad būsim išgirsti. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, gal kieno nors iš jūsų vaikučiai dalyvavo projekte "Renkuosi, nes žinau". Įdedu jų puslapiuko nuorodą facebook'e, gal norėsite pasmalsauti, o gal ir savo vaikučio nuotraukytę rasite.
http://www.facebook....163394117014179
Atsakyti
mergaites, perskaiciau visa tema ir turiu klausima: o kaip pats ugdymas siame darzelyje? Ar daug renginiu, ar kurybiskos aukletojos, uzsiima su vaikais? Supratau kad yra tik sokiai ir ansamblis, darzelis daugiau sportines pakraipos. Mes siemet pradejome lankyti Zuvinto darzeli, lopselio grupe ir mano nuomone siame darzelyje truks ugdomosios veiklos, aukletojos nera sio darzelio stiprioji puse, o ir maziuke nerodo didelio noro ten eiti. Mastau keisti darzeli, ar verta rinktis Maluneli, nes man dabar svarbu ugdomoji darzelio veikla, kad vaikui butu idomu jame leisti visa diena.
Atsakyti
Labas ,
QUOTE(julkisr @ 2010 11 22, 02:31)
mergaites, perskaiciau visa tema ir turiu klausima: o kaip pats ugdymas siame darzelyje? Ar daug renginiu, ar kurybiskos aukletojos, uzsiima su vaikais? Supratau kad yra tik sokiai ir ansamblis, darzelis daugiau sportines pakraipos. Mes siemet pradejome lankyti Zuvinto darzeli, lopselio grupe ir mano nuomone siame darzelyje truks ugdomosios veiklos, aukletojos nera sio darzelio stiprioji puse, o ir maziuke nerodo didelio noro ten eiti. Mastau keisti darzeli, ar verta rinktis Maluneli, nes man dabar svarbu ugdomoji darzelio veikla, kad vaikui butu idomu jame leisti visa diena.

Mamytei- naktibaldai biggrin.gif ,

Jūs ateikit į renginius, pastebėkit pati, jei laiko būna , kaip auklėtojos elgiasi bent jau laukutyje su vaikais, o 25d lygtais sporto renginys bus?

Nors šiaip, lopšelio grupę lankant nežinau, kiek ten to ugdymo g.gif , nesakau, kad nereikia, ale jis toks nepastebimas gal? g.gif Apsirengti, pavalgyti išmokti, pabūti bendroje veikloje, padėti vieton žaisliukus, išmokti laikyti pieštukus .......... kiek ten dar daugiau primokinsi lopšiuke 1,5-2m vaikeliuką. Gal geriau jau pirmuosius metus palikti normaliai adaptacijai?
O tas dirbtinis farširavimas "ugdymu"- viau man jis atgrasus. Arba strategija- "kuo daugiau renginių". Mėgstu viską , kas vyksta nuo dūšios, ne dėl pliuso.

Sėkmės renkantis.
Atsakyti
pritariu ir as, kad su tais maziukais varliukais ne ka nuveiksi, vieni kalba kiti ne, net daineles neina pamokint normaliai. Va renkantis darzeli manau eikia pasidometi ne tik lopsiuku, o net daugiau darzelio grupemis, juk jose praleis daugiau laiko. Tai Malunelyje kaip su tais darzelinukais tada? Yra su jais dirbama is dusios siame darziuke? Kaip manot mamytes? Paatviraukim, nebijokit issakyt nuomones. Zinau, kad idealaus darzelio nera, bet naiviai ieskau kuo geresnio savo dviem atzalelem....
Atsakyti
QUOTE(julkisr @ 2010 11 22, 22:07)
pritariu ir as, kad su tais maziukais varliukais ne ka nuveiksi, vieni kalba kiti ne, net daineles neina pamokint normaliai. Va renkantis darzeli manau eikia pasidometi ne tik lopsiuku, o net daugiau darzelio grupemis, juk jose praleis daugiau laiko. Tai Malunelyje kaip su tais darzelinukais tada? Yra su jais dirbama is dusios siame darziuke? Kaip manot mamytes? Paatviraukim, nebijokit issakyt nuomones. Zinau, kad idealaus darzelio nera, bet naiviai ieskau kuo geresnio savo dviem atzalelem....

Na jums tik vienas pavyzdukas- vakar maniškis penkiametis du kartus mane aplošė šaškėse, o tėtį vieną kartą. Kas svarbiausiai doh.gif , visai nenuolaidžiavau ir stengiausi laimėt doh.gif. Buvo ruošiama čia tokiam ale šaškių turnyrui prieš kitą darželį, tai mūsų visai nemokantis per kelias dieneles taip pagavo sistemą. doh.gif lotuliukas.gif

Dar man patinka, kad kai lyja ir neina į lauką, auklėtojos kviečia vaikus dirbti su pratybėlėmis pagal amžių( čia nuperka tėvai), bet tikrai vaikų nespaudžia, nenori- eina žaist kažką, bet dažniausiai nori visi thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikos, labai norim lankyti si darzeli.
Pagal sarasus nuo rugsejo 1d.turim papulti i grupe nauja.
Bet beda, per vasara nera kur mazyles palikti, o man i darba gristi reikia.
Skambinau, kalbejau su direktore Malunelio, sake nieko tokio eikite per vasara i kita darzeli, o rugseji galesite pereiti.
ar yra kam taip buve?
Atsakyti
QUOTE(kosiute @ 2011 04 28, 07:28)
Sveikos, labai norim lankyti si darzeli.
Pagal sarasus nuo rugsejo 1d.turim papulti i grupe nauja.
Bet beda, per vasara nera kur mazyles palikti, o man i darba gristi reikia.
Skambinau, kalbejau su direktore Malunelio, sake nieko tokio eikite per vasara i kita darzeli, o rugseji galesite pereiti.
ar yra kam taip buve?

Sveika,
O gal geriau nueik tiesiogiai pakalbeti su direktore? i kokia grupe jus papuolete?
Na, manyciau, nera tai gerai, nes mergaite jau pripras siek tiek prie naujos vietos, paskui vel ja keisti, gi stresas ne tik maziukei, bet ir mamai 4u.gif pabandyk pakalbet, gal sutiks:)
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2011 04 28, 07:53)
Sveika,
O gal geriau nueik tiesiogiai pakalbeti su direktore? i kokia grupe jus papuolete?
Na, manyciau, nera tai gerai, nes mergaite jau pripras siek tiek prie naujos vietos, paskui vel ja keisti, gi stresas ne tik maziukei, bet ir mamai 4u.gif pabandyk pakalbet, gal sutiks:)

Reiks bandyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lya @ 2006 02 17, 14:49)
sorry, bet ziniomis apie vaiku psichologija tai man ne viena ten nepasizymejo schmoll.gif  uzuot skatine nedrasius vaikusir saugoje nuo savo "lyderiuku" pasakodavo, kaip jos vargsas vaikas mokykloje uzgauliojamas ir musamas.
na, o dar laimutes( semininkute ji save draudzia vadinti  blink.gif )diktatura ir ne kokia itaka dare. tvarka, tai tvarka, bet, kad vaikas bijotu savo daikta atsiimti ir zodi jai pasakyti, tai jau manau nieko girtino ax.gif ...

po pagaliau "baigto" darželio, galiu išreikšti nuomonę:
100 proc. pritariu lya - auklėtojoms Giedrėms tikrai trūksta psichologinių žinių cool.gif Neskatina jos nedrąsių/lėtesnių/ramesnių vaikų, nustumia juos, nekreipia į juos dėmesio. Su tuo susijęs prastas paruošimas, t.y. neparuošimas, mokyklai (čia ir konsultavusios mokytojos nuomonė).
Lyderiukams ten gerai - dalyvauja visur, skatinami, jiems dėmesys rodomas.

apie šeimininkutę - vaikui, sakė, patinka 4u.gif Man pasirodė griežtoka.

O dėl tėvų nuomonės apie grupę, kiek žinau - yra patenkintų, yra ir nelabai patenkintų 4u.gif
Spręsti Jums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siluetas: 31 gegužės 2011 - 21:03