Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: Malūnėlis

QUOTE(kutvela @ 2010 07 08, 11:56)
sveikutes, na jei priims ,nes esam laukiantys eileje,  nuo rugsejo eisim  i lopseli 4u.gif
butu smagu , kad atsilieptu mamytes, kurios ka nors zino apie tas eiles, esam  23 nr laukiantis eileje 4u.gif  ar yra sansu jog pateksim i darzeli?

Sveikos,
Mes irgi esam laukianciu i lopseli sarase.
Kaip suprantu, saraso numeris gali keistis, kadangi yra pirmumas kai kuriems vaikuciams (pvz. kuriuos augina tik vienas is tevu, kuriu broliai/seses lanko ta pati darzeli ir pan.) Gal mamytes, kuriu vaikuciai gali issamiau pasakyt siuo klausimu.
Beje, girdejau, kad kai kurioms mamytems, kuriu vaikuciai uzregistruoti 2010-2011metams, jau paskambino is darzelio pasiteirauti ar ateis nuo rugsejo... (mums dar neskambino g.gif )
Atsakyti
QUOTE(NeLina @ 2010 07 20, 08:49)
Sveikos,
Mes irgi esam laukianciu i lopseli sarase.
Kaip suprantu, saraso numeris gali keistis, kadangi yra pirmumas kai kuriems vaikuciams (pvz. kuriuos augina tik vienas is tevu, kuriu broliai/seses lanko ta pati darzeli ir pan.) Gal mamytes, kuriu vaikuciai gali issamiau pasakyt siuo klausimu.
Beje, girdejau, kad kai kurioms mamytems, kuriu vaikuciai uzregistruoti 2010-2011metams, jau paskambino is darzelio pasiteirauti ar ateis nuo rugsejo... (mums dar neskambino  g.gif )

sveikos,
mum vakar skambino, nuo rugsejo keliaujam i darzeli ax.gif
Atsakyti
iskilo toks klausimukas, o einant rugsejo 1-aja i lopseli,nesat aukletojoms gelyciu? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2010 07 20, 14:38)
iskilo toks klausimukas, o einant  rugsejo 1-aja i lopseli,nesat aukletojoms gelyciu? blush2.gif  blush2.gif

mes tai nesem smile.gif
Atsakyti
Mes nesem simtalapi:)
Atsakyti
QUOTE(NeLina @ 2010 07 20, 08:49)
Beje, girdejau, kad kai kurioms mamytems, kuriu vaikuciai uzregistruoti 2010-2011metams, jau paskambino is darzelio pasiteirauti ar ateis nuo rugsejo... (mums dar neskambino  g.gif )

Taip mums irgi jau skambino

QUOTE(kutvela @ 2010 07 20, 15:38)
iskilo toks klausimukas, o einant  rugsejo 1-aja i lopseli,nesat aukletojoms gelyciu? blush2.gif  blush2.gif

dar nepamirškit ir pažymos iš daktarytės nusinešti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2010 07 20, 21:59)
dar nepamirškit ir pažymos iš daktarytės nusinešti  mirksiukas.gif

aha zinau sita, sake direktore 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2010 07 20, 20:59)

tavo pana keliaus i mano panos grupe mirksiukas.gif bus proga dazniau pasiplepet:)
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuke @ 2010 07 21, 14:37)
tavo pana keliaus i mano panos grupe mirksiukas.gif bus proga dazniau pasiplepet:)

čia gal jau labiau tavo pana eina į mano vyresnėlės grupę tongue.gif mirksiukas.gif
o mes jau keliausim į sesės grupę lotuliukas.gif
pasibendrausim jau tikrai dažniau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2010 07 22, 12:29)
čia gal jau labiau tavo pana eina į mano vyresnėlės grupę  tongue.gif  mirksiukas.gif
o mes jau keliausim į sesės grupę  lotuliukas.gif
pasibendrausim jau tikrai dažniau  thumbup.gif

nea, tavo mazoji ateina i mano mergelinos grupe, nes mes antrus metus lopsiuke busim:) cia tavo vyresneles buvusi grupe, o manosios esama wub.gif ir vaikai keli liks be jos dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuke: 22 liepos 2010 - 22:39
mes ir jau pagaliau sulaukem savo eiles thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
gal galite pasakyti pries kiek laiko uzrasete vaika i darzeli. Mums dabar suejo vieneri metukai, panuojam leisti kai sueis 3 metai. Ar yra sio darzelio internetinis puslapis?
Atsakyti