Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: Malūnėlis

o ką žinote apie malūnėlį?
Atsakyti
QUOTE(lorikas @ 2005 03 29, 10:14)

Eina pletkai, kad ten daug lupa, nes tipo prestižinis smile.gif Bet realiai nežinau, nelabai man ten pasirodė (aš savo vyresnėlį kai darželin pridavinėjau, tai visus juos aplink tam rajone perėjau). Kažkaip daug "pakazūchos". Vedėja įspūdžio nepaliko - pasirodė tokia apsimokančius mėgstanti smile.gif Iš serijos, na, neturime vietų......... Taip ir palieka vietą pasakyt, kad mes paremt pasiruošę tongue.gif Susidariau vaizdą, kad ten griežtoka tvarka - gal tas vaizdas ir klaidingas, ką ten su tais vaizdais supaisysi... smile.gif Bet savo vaiko ten nepatikėjau. Tfū man į tą prestižą smile.gif

Į mūsų darželį ("Žara", aš juo labai patenkinta) vasarą ėjo keli vaikai iš "Malūnėlio", tai nežinau - pikti kažkokie, konfliktuojantys. Gal čia, aišku, aplinkos pasikeitimas ar kas, ar tiesiog atsitiktinai tokie vaikai pasitaikė, bet kažkaip kai mūsiškai kitą vasarą ėjo i "Smalsutį" ar kaip jis ten - problemų nekildavo schmoll.gif

Mažiuką, manau, vesiu į "Žarą".
Atsakyti
QUOTE(lorikas @ 2005 03 29, 09:14)

Žinom viską mirksiukas.gif
Abu vaikai eina. Paprastas, geras darželis. Man patinka, kad jie ten tikrai daug skiria fiziniam aktyvumui. Reguliarios mankštos, masažai, sporto šventės. Yra dainavimo, šokių būrelis. Logopedė nuoalt užsiema su daugeliu. Ir lauke ne dykynė, yra ką veikti. Nu mes jau treti metai ten, viskas gerai. Bent jau mums papuolė fantastiškos auklėtojos, bet kiek stebėjau kitas, yra ir nelabai malonių. Nemokėjom už priėmimą tikrai, tik paminėjom, kad nevengsim grupei ko nors nupirkti, jeigu reikės. Kiek ten tereikėjo... Karts nuo karto tualetinio popieriaus, vienkartinių nosinių, ai dar metėmės ant spintelių remonto.
Beje, gal jis kada ir buvo "prestižinis", bet vedėja jau senai pasikeitusi, jauna dabar tokia, tai viskas ok.
Vaikai konfliktiški? Jokių nusiskundimų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alambra: 05 balandžio 2005 - 10:55
O kur Žara yra? Negirdėjau tokio.

Alambra, o pas kokias auklėtojas tavo vaikai eina? Gal gali išduoti pavardes?
Atsakyti
QUOTE(lorikas @ 2005 04 06, 10:39)

Alambra, o pas kokias auklėtojas tavo vaikai eina? Gal gali išduoti pavardes?

Grupė, kuri nuo kitų metų ima 3 metų vaikučius (t.y. gimusius 2002 m.), yra Pelėdžiukų, ten abidvi auklėtojos Vidos. Tai viena iš tų Vidų yra fantastiška, kita tiesiog gera ir šeimininkė laaaabai gera. Mat dabartiniai Pelėdžiukų vaikai išeina į paruošiamąją grupę. Tai šitą grupę tai labai reikomenduoju, jei tinka amžius, nuo rugsėjo bandykit papulti thumbup.gif .
O dukra vaikšto į 2001 m. gimusių Boružėlių grupę, auklėtojos Delė ir Ilona. Mielos, rūpestingos ir tiek. biggrin.gif
Sėkmės. smile.gif
Atsakyti
Maniškė gimusi 2003m pabaigoj, tai mums netinka Vidų grupė, deja....
reiks ieškoti kito varianto....
Atsakyti
QUOTE(lorikas @ 2005 04 07, 13:40)
Maniškė gimusi 2003m pabaigoj, tai mums netinka Vidų grupė, deja....
reiks ieškoti kito varianto....

A, tai jums į lopšelinę grupę reikia. Yra jų bent kelios, bet kadangi lopšelio nelankėm, tai nieko negaliu pasakyti schmoll.gif
Atsakyti
Maniškė lankė tą darželį 4 metus. Prieš pradedant lankyti, vedėja (dar sena buvo) paprašė nupirkt darželiui linoleumo. Žodžiu kyšį paėmė, bet ne sau, o darželiui. Ir šiaip darželis sutvarkytas, naktim rakinamas, kieme nesirenka kompanijos, šunų nieks nevedžioja. Auklėtojos per tuos metus buvo 4 ir visos neblogos.

Nors darželyje yra spec. grupė vaikams su įvairiom negaliom (neprigirdi, pavėluotai vystosi ir t.t.), mano pažystamos vaiką iš tos grupės išvarė. Dėl to, kad muša kitus vaikus ir auklėtojos nesusitvarko.
Galbūt tas vaikas ir perėjo į "Žaros" darželį.
Atsakyti
QUOTE(lorikas @ 2005 04 06, 11:39)

Žara yra vidury Bermudų trikampio, šalia Dainavos Maximos, tik giliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alambra @ 2005 04 05, 11:53)
Beje, gal jis kada ir buvo "prestižinis", bet vedėja jau senai pasikeitusi, jauna dabar tokia, tai viskas ok.

Kai aš ėjau, buvo tokia sena tarka su didelėm kišenėm smile.gif Jaunos nemačiau, nžn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lorikas @ 2005 04 06, 11:39)

Ajaaazau, supainiojau smile.gif Visur šitoj temoj, kur parašiau "Žara" skaityti - "Vaidilutė" smile.gif Mat mano vaikas ėjo ir ten, ir ten - supainiojau smile.gif

Taigi Vaidilutė Bermudų trikampy, o "Žara" - Ašigalio gatvėj, netoli Šiaurės pr. "Iki". Irgi nieko daržas smile.gif
Atsakyti
Aš užrašiau į šį darželį kai buvau niekas jokių kyšių neatrodė kad tikisi schmoll.gif bet sakė kad nuo šio rudens jau grupės pilnos ir nebus vietų bet mūsų ši grupė ir nedomina schmoll.gif tai jau nuo 2006 rudens prašom smile.gif
Atsakyti