Turiu ir aš jau Photoshopą Didelis ačiū *Irmai*
Ir iš kart nuskubėjau į pamokėles, ir va problema, rašo Pasidarome rėmelio kopiją (antrą sluoksnį). Spaudžiam (ant Backgound) dešnį pelės klavyšą ir pasirenkam Dublicate Layer.
kaip suprantu reikia spausti ant įsikėlto paveikslėlio, o paspaudus nera nieko panasaus į Dublicate Layer
QUOTE(linarija @ 2008 04 25, 23:20)
Turiu ir aš jau Photoshopą Didelis ačiū *Irmai*
Ir iš kart nuskubėjau į pamokėles, ir va problema, rašo Pasidarome rėmelio kopiją (antrą sluoksnį). Spaudžiam (ant Backgound) dešnį pelės klavyšą ir pasirenkam Dublicate Layer.
kaip suprantu reikia spausti ant įsikėlto paveikslėlio, o paspaudus nera nieko panasaus į Dublicate Layer
Pabandyk ctrl + j paspaust turėtų nusikopijuot
QUOTE(LadyLina @ 2008 04 25, 21:47)
Noriu pasidžiaugt savo ką tik iškeptu pirmuoju web dizainu.
liuks , saunuole
QUOTE(Hmmm... @ 2008 04 24, 23:17)
Toj nuorodoj, kur anksčiau įdėjo yra ankstesnės temos, tai ten visokių "mandrybių" pilna O jei dar pasižiūrėjus ir pirmam psl nurodytas ankstesnes temas, tai nespėsi mokytis Dar nemažai paprastesnių pamokų yra www.studijuok. lt puslapy... Ir šiaip, SM daug nuorodų į angl ir rusiškus puslapius su įvairiom pamokom
Nu bet dabar pati pabandysiu tai padaryti, o paskui gal pamesiu keletą idėjų Bo visas nuorodas darbe išsisaugojau, tai daba neturiu, abet jei ką, tai ryt dar peržiūrėsiu
O dabar man klausimas toks iškilo - va, padariau tokį keistoką dalyką
Iškirpdama vaiko atvaizdą padariau tuos vadinamus "feather" kraštus, ale kad galutiniam rezultate taip nesižiūri. Mažu kas žino kaip tai panaikinti?
Nu bet dabar pati pabandysiu tai padaryti, o paskui gal pamesiu keletą idėjų Bo visas nuorodas darbe išsisaugojau, tai daba neturiu, abet jei ką, tai ryt dar peržiūrėsiu
O dabar man klausimas toks iškilo - va, padariau tokį keistoką dalyką
Iškirpdama vaiko atvaizdą padariau tuos vadinamus "feather" kraštus, ale kad galutiniam rezultate taip nesižiūri. Mažu kas žino kaip tai panaikinti?
labai grazi nuotrauka kam ja trint?
pas mane kazkas pasidare iskerpi norima daikta keli ir jis baltas pasidaro prasau paaiskinti kas cia pasidare
QUOTE(oveja @ 2008 04 27, 15:11)
pas mane kazkas pasidare iskerpi norima daikta keli ir jis baltas pasidaro prasau paaiskinti kas cia pasidare
jau susitvarke .niekaip nesigauna ant foto uzdeti remelio,kad butu ireminta
Atsidarome nuotrauka kuria kelsime i remeli.
Kad sujungti foto su rėmeliu ir nuotrauka ir rėmelis turi būti vienodų išmatavimų,išmatavimus mes galime patikrinti štai taip...:
Kaip padaryti, kad tiek rėmelio, tiek nuotraukos išmatavimai būtų vienodi? Ar reikia keisti einant per IMAGE SIZE...
Kad sujungti foto su rėmeliu ir nuotrauka ir rėmelis turi būti vienodų išmatavimų,išmatavimus mes galime patikrinti štai taip...:
Kaip padaryti, kad tiek rėmelio, tiek nuotraukos išmatavimai būtų vienodi? Ar reikia keisti einant per IMAGE SIZE...
QUOTE(linarija @ 2008 04 27, 18:09)
Atsidarome nuotrauka kuria kelsime i remeli.
atsidarau bet man keliasi tik foto ant remelio ir uzdengia remialio pagrazinimus
Papildyta:
QUOTE(oveja @ 2008 04 28, 09:59)
atsidarau bet man keliasi tik foto ant remelio ir uzdengia remialio pagrazinimus
ir dar kodel niekaip negaliu pagrazinta foto nei nusiusti nei ikelti .keliu per http://part.lt/index.php?p=form ir raso per didelis formatas ka as darau ne taip prasau paaiskinti aciukas didelis
Papildyta:
gal galite man pagelbeti ir sujunkti remeli su foto?aciu didelis butu uz pagalba ir
Spausk ctrl+T (transform) -tai didina arba mazina nuotrauka
O kad neishkraipyt proporciju, nuspausk ir laikyk klavisha shift
O kad neishkraipyt proporciju, nuspausk ir laikyk klavisha shift
QUOTE(oveja @ 2008 04 28, 10:12)
Papildyta:
ir dar kodel niekaip negaliu pagrazinta foto nei nusiusti nei ikelti .keliu per http://part.lt/index.php?p=form ir raso per didelis formatas ka as darau ne taip prasau paaiskinti aciukas didelis
Papildyta:
gal galite man pagelbeti ir sujunkti remeli su foto?aciu didelis butu uz pagalba ir
Papildyta:
Papildyta:
Galit kelt per www.radikal.ru