As kai kuriau savo nuotraukas, net nesusimasciau, kokios jos turetu buti spausdinimui, ir puikiausiai viska atspausdino.
QUOTE(Wyšnia @ 2008 04 16, 17:23)
Labas vakaras, ir man prireikė jūsų pagalbos .Kokius matmenis reikia nustatyti nuotraukai , kad ,kai nunešiu atspausdinti, jos nereiktu nei mažinti, nei kitaip koreguoti?
4*6 butu standartinis dydis 10*15
liamuna, koks grazus avataras
Neturiu photoshopo,todel prasau jusu pagalbos
Gal turite pakvietimu ar sablonu i suaugusiu gimtadieni tiksliau 18metu ? arba bent remeliu,pabandyciau su paint pasibaigt...
Buciau dekinga
Gal turite pakvietimu ar sablonu i suaugusiu gimtadieni tiksliau 18metu ? arba bent remeliu,pabandyciau su paint pasibaigt...
Buciau dekinga
gal galite ideti pamokele kad sumazin iskirpta daikta butu galima aciukas
QUOTE(oveja @ 2008 04 17, 19:14)
gal galite ideti pamokele kad sumazin iskirpta daikta butu galima aciukas
Ctrl+T ir uzspaudus Shift+Alt tempi kampa iki norimo dydzio.
Mergaites help
Snd update padare mano programom, ir dabar kai saugau savo darbeli paskui atidaro i-nete, Nerandu galu. Gal kas netingit patarkit ka, kur kokius nustatymus gal reik pakeist?
Snd update padare mano programom, ir dabar kai saugau savo darbeli paskui atidaro i-nete, Nerandu galu. Gal kas netingit patarkit ka, kur kokius nustatymus gal reik pakeist?
QUOTE(liamuna @ 2008 04 17, 19:10)
Mergaites help
su tokiu dalyku nesu buvusi susidurusi
gal gali is foto panaikinti daiktus ar dar ka nors? jei taip tai jei galit parasyk man asmeniskai,reiktu pagalbos.
QUOTE(drugys333 @ 2008 04 18, 18:37)
gal gali is foto panaikinti daiktus ar dar ka nors? jei taip tai jei galit parasyk man asmeniskai,reiktu pagalbos.
bandyk su stamp irankiu
Žmonės, padėkit. Kodėl visiškai nė vienas šriftas man nerašo lietuviškų raidžių?.. Aš puolusi į neviltį. Kas svarbiausia, jog anksčiau nemažai šriftų rašė lietuviškas raides, po truputį jų vis mažėjo (?), o galiausiai dabar nė vienas šriftas man nerašo lietuviškų raidžių. Galvoju, gal čia kompiuterio bėda?
QUOTE(Lakutė @ 2008 04 19, 14:38)
Žmonės, padėkit. Kodėl visiškai nė vienas šriftas man nerašo lietuviškų raidžių?.. Aš puolusi į neviltį. Kas svarbiausia, jog anksčiau nemažai šriftų rašė lietuviškas raides, po truputį jų vis mažėjo (?), o galiausiai dabar nė vienas šriftas man nerašo lietuviškų raidžių. Galvoju, gal čia kompiuterio bėda?
Net Times New Roman lietuviškom raidėm nerašo?