Photoshop CS3 gal kas turit koduka aciukas didelis
Sveikutes
prireike vel jusu pagalbos ,kaip panaikint raudonas akis?
prireike vel jusu pagalbos ,kaip panaikint raudonas akis?
Nesigauna man niekas su tuo photošopu
Kai iškerpu norimą objektą su lasoo tools, tada su moove tools nutemou ant kito atsidaryto fono, tas iškirptas objektas būna toks mažas ir visai nesižiūri dideliam fone.Sakykit ką ne taip darau
Kaip padaryti kad gautūsi normali nuotrauka gražiam fone
Ta prasme, kad iš paprastos nuotraukos iškirpus objektą ir nutempus į kokį gražų foną būtų normalaus dydžio nuotrauka arba jpg failas kurį aš galėčiau įkelti į wordo dokumentą ir ten jį pritaikyti
Kai iškerpu norimą objektą su lasoo tools, tada su moove tools nutemou ant kito atsidaryto fono, tas iškirptas objektas būna toks mažas ir visai nesižiūri dideliam fone.Sakykit ką ne taip darau
Kaip padaryti kad gautūsi normali nuotrauka gražiam fone
Ta prasme, kad iš paprastos nuotraukos iškirpus objektą ir nutempus į kokį gražų foną būtų normalaus dydžio nuotrauka arba jpg failas kurį aš galėčiau įkelti į wordo dokumentą ir ten jį pritaikyti
QUOTE(liamuna @ 2008 04 15, 14:19)
Aciuks
QUOTE(molli @ 2008 04 15, 15:33)
Kai iškerpu norimą objektą su lasoo tools, tada su moove tools nutemou ant kito atsidaryto fono, tas iškirptas objektas būna toks mažas ir visai nesižiūri dideliam fone.Sakykit ką ne taip darau ....
is tavo pasakojimo supratau , kad tavo fonas ir nuotrauka tiesiog skirtingu formatu, todel taip gaunasi. Tai arba mazink fona, arba naudok didesne nuotrauka kirpimui. Gali pabandyti pertempus abjekta ji padidinti, spausk Ctrl+T, tada laikyk Shift+Alt ir tempk uz kampo, kad tolygiai didintusi, tada enter.
QUOTE(liamuna @ 2008 04 15, 14:54)
is tavo pasakojimo supratau , kad tavo fonas ir nuotrauka tiesiog skirtingu formatu, todel taip gaunasi. Tai arba mazink fona, arba naudok didesne nuotrauka kirpimui. Gali pabandyti pertempus abjekta ji padidinti, spausk Ctrl+T, tada laikyk Shift+Alt ir tempk uz kampo, kad tolygiai didintusi, tada enter.
Grįšiu namo pabandysiu.Ačū
Labas vakaras, ir man prireikė jūsų pagalbos .Kokius matmenis reikia nustatyti nuotraukai , kad ,kai nunešiu atspausdinti, jos nereiktu nei mažinti, nei kitaip koreguoti?
QUOTE(Wyšnia @ 2008 04 16, 18:23)
Labas vakaras, ir man prireikė jūsų pagalbos .Kokius matmenis reikia nustatyti nuotraukai , kad ,kai nunešiu atspausdinti, jos nereiktu nei mažinti, nei kitaip koreguoti?
kokiu bebutu matmenu jie atspaudina norimo formato, tik mazdaug santikis sonu, kad butu 2:3, jau kazkuri minejo.
QUOTE(Wyšnia @ 2008 04 16, 18:23)
Va, pasiskaityk čia
QUOTE(LadyLina @ 2008 04 16, 20:58)
bet dauguma fonu yra daug mazesnes rezoliucijos