prasau padekite, man neiseina, is dvieju nuotrauku padaryti viena, pvz. vienoj nuotraukoj turiu vaizda o kitoj vaikas ir noriu perkelti vaika i kita nuotrauka kur vaizdas, ir man niekaip neiseina. tikiuosi aiskiai parasiau.
QUOTE(wilma22 @ 2008 04 01, 13:31)
prasau padekite, man neiseina, is dvieju nuotrauku padaryti viena, pvz. vienoj nuotraukoj turiu vaizda o kitoj vaikas ir noriu perkelti vaika i kita nuotrauka kur vaizdas, ir man niekaip neiseina. tikiuosi aiskiai parasiau.
Iskirpk vaika poligonal lasso tool pagalbe ir Move tool pagalba tiesiog pertempk i paveiksliuka su vaizdu
Geras photoshopinio vaizdelio pavyzdys.
QUOTE(wilma22 @ 2008 04 01, 14:31)
susidubliuok sluoksni .
QUOTE(bumbasi @ 2008 04 01, 18:35)
Imanoma,tik reik labai kruopsciai dirbt.Ir man rodos yra toks action'as
kas tas actionas man reik istrynt didesne mergaite na tai ir kaip tai padaryt
Mano darbelis
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 02, 13:06)
Mano darbelis
jau koks vaikiukas tarp tu triusiuku
Graziai isejo padaryt
merginos,help
prisidirbau-turbut istryniau visus savo brushus,kurie jau buvo is pat pradziu photoshope Tas linijas,vingius......
prisidirbau-turbut istryniau visus savo brushus,kurie jau buvo is pat pradziu photoshope Tas linijas,vingius......
QUOTE(XXXXXX @ 2008 04 02, 22:33)
merginos,help
Kaip ištrynei? Ir iš failo, kur jie sukelti, ty C:/Program Files/Adobe/Adobe photoshop/Presets/Brushes?????
Jei ir iš ten, tai nebent vakare per skype galėčiau sumesti juos, o jei jie pradingo tik pačiam fotošope, tai pasirinkus teptuką ir įrankių juostoj viršuj kur nusistatinėji jo dydį paspaudus į dešinę mažytę rodyklytę išskleistuke pasirink arba reset brushes... (tada paklaus ar nori atstatyti default brushes), atstačius pradinius brushus visus parsisiųstus turėsi susikelt iš naujo (vėl išskleistuke pasirinksi Load brushes... ir po vieną susikelsi) arba nedarius reset brushes (jei dabar turi susikėlus tuntą parsisiųstų brushų, bet dingo pradiniai) gali tik pasirinkt load brushes ir įsikelsi po vieną tuos pradingėlius.
Nežinau ar čia pakankamai aiškiai parašiau