QUOTE(XXXXXX @ 2008 03 27, 21:06)
sveikutes
man toks klausimas iskilo O as galima "pataisyt "issiliejusia foto??? As kol nufotkinu,mano mergina sujuda ir gaunasi "isplaukus"nuotrauka
man toks klausimas iskilo O as galima "pataisyt "issiliejusia foto??? As kol nufotkinu,mano mergina sujuda ir gaunasi "isplaukus"nuotrauka
o pas tave nera funkcijos fotoaparate, nuo judesiu
QUOTE(Mona187 @ 2008 03 27, 22:09)
Labai gražūs darbeliai, o aš vis niekaip neprisiruošiu savųjų parodyti. Nes turbūt ir neverta, nieko stebuklingo nepadariau, tik išmokau truputį dirbt su nuotraukų funkcijom (kaip padaryt kad nuotrauką kaip piešinį rodytų ir pan.)
Pakeičiau kompiuterį, todėl iš naujo reikia atsisiųsti ir photoshopą, gal kas dar padėsit ?
Ir dar, norėčiau rudas savo akis kai kuriose nuotraukose padaryt žaliomis, ar galiu? Jei galiu, tai gal įdėtumėt pamokėlių į tik pamokėles. Ir dar, kaip būtų galima pailginti švarkelį?
Pakeičiau kompiuterį, todėl iš naujo reikia atsisiųsti ir photoshopą, gal kas dar padėsit ?
Ir dar, norėčiau rudas savo akis kai kuriose nuotraukose padaryt žaliomis, ar galiu? Jei galiu, tai gal įdėtumėt pamokėlių į tik pamokėles. Ir dar, kaip būtų galima pailginti švarkelį?
Prasom parodyti darbelius
Kaip pakeist akiu spalva yra pamokele prie pamokeliu