Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis " Žemyna ". Eiguliai.

Sveika daiwyte,
tavo vaikis eina i Ausrines grupe?

Nes maniskis eina i Ausrinos. Ketvirta diena, po kol kas neblogai.
Bet vyras veda ir man neleidzia eiti i darzeli, nes cia tipo ju "Vyriski" reikalai.
Kita savaite butinai ir as eisiu.

Tik keista, kaip nieko nereikia.
Nes kai ejo i Gandriuko darzeli, tai reikejo ir indu ir puoduku ir patalyniu ir rankshluosciu, ir priemoniu visokiausiu.

Atsakyti
QUOTE(Gvydone @ 2007 09 13, 17:42)
Sveika daiwyte,
tavo vaikis eina i Ausrines grupe?

Nes maniskis eina i Ausrinos. Ketvirta diena, po kol kas neblogai.
Bet vyras veda ir man neleidzia eiti i darzeli, nes cia tipo ju "Vyriski" reikalai.
Kita savaite butinai ir as eisiu.

Tik keista, kaip nieko nereikia.
Nes kai ejo i Gandriuko darzeli, tai reikejo ir indu ir puoduku ir patalyniu ir rankshluosciu, ir priemoniu visokiausiu.

taip mes lankom ausrines grupe wub.gif ,o pagrindas ko reikia tai pasako po susirinkimo tevu,tai yra buitines priemones(popierius,indu ploviklis ir t.t..),na ir kas vaikui reikalinga(popierius spalvotas piestukai ir t.t..)
o vaika atiduodant i darzeli,tai neviena pries tai perejau issiklausinejau kaip kas ir pan.,ir apsistojom cia wub.gif
Atsakyti
Oi tai mes tada labai shauniai pataikem.
Vyro klausiau ar yra Martinas grupeje, sake yra. Reiskiasi cia apie tavo vyrishki ejo kalba.
Na fainai, gal kada ir susitiksim.
O kada buvo susirinkimas?
Gaila niekaip nesuzynau kaip ten su miegu mano vaikui sekasi/
Vis vyras pamirshta paklausti.
Atsakyti
QUOTE(Gvydone @ 2007 09 13, 22:45)
Oi tai mes tada labai shauniai pataikem.
Vyro  klausiau ar yra Martinas grupeje, sake yra. Reiskiasi cia apie tavo vyrishki ejo kalba.
Na fainai, gal kada ir susitiksim.
O kada buvo susirinkimas?
Gaila niekaip nesuzynau kaip ten su miegu mano vaikui sekasi/
Vis vyras pamirshta paklausti.

Dar susirinkimo nebuvo nes tik pirma savaite kai nauja aukletoja atejo tai kai jos abi susisnekes tada pasakys
Siaip nesinervuok ,nes jei musu grupei esat,tai aukletoja Ruta ir seimininkute Nijole labai fainos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Tai gerai.
Bet matau kaip vaikas jauciasi ir man to uztenka.
O jauciasi neblogai.
Atsakyti
QUOTE(Gvydone @ 2007 09 14, 17:33)
Tai gerai.
Bet matau kaip vaikas jauciasi ir man to uztenka.
O jauciasi neblogai.

siandien ir as paklausiau vaiko ar yra Dovydas,sake kad yra tai reiskias tikrai musu grupei esat thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2007 06 15, 15:28)
Nežinau kaip ten su direktorės pažįstamais      rolleyes.gif      bet mus direktorė labai maloniai priėmė (nesam jokie pažįstami) ir pažadėjo, kad turėtume patekt        ax.gif

Ninini, nemeluokis. tongue.gif Taigi palydėta buvai. wink.gif Va todėl ir gavai vietą jau šiam rudeniui. Nėr taip paprasta ten nežinomam ir nerekomenduotam žmogui vietą gauti tiem patiem metam (ypač, jei nėr jokių pirmumų).

Savo mažuosius jau užrašiau, nes ir grupėn didžiųjų lankyton papult norim, o montesoriukų gi mišrios grupės, kartais vos 2-3 vaikai mokyklon išeina, tiek ir tepriima naujų...
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2007 09 16, 01:16)
Ninini, nemeluokis.  tongue.gif  Taigi palydėta buvai. wink.gif Va todėl ir gavai vietą jau šiam rudeniui. Nėr taip paprasta ten nežinomam ir nerekomenduotam žmogui vietą gauti tiem patiem metam (ypač, jei nėr jokių pirmumų).

Savo mažuosius jau užrašiau, nes ir grupėn didžiųjų lankyton papult norim, o montesoriukų gi mišrios grupės, kartais vos 2-3 vaikai mokyklon išeina, tiek ir tepriima naujų...

`TIKRAI NEREIKIA BUTI PAZYSTAMIEMS AR KAZKOKIA PIRMUMO TEISE TURET,KAD I SI DARZELI PAPULT,MUMS JOKIU PROBLEMU IR NEBUVO ,DAR MUSU LAUKE(lauke tol kol as pati paskambinsiu ,nes tel buvo pasikeites mano tongue.gif ) PUSMETI GERA KADA ATEISIM LANKYTI tongue.gif AISKU GERIAUSIA ANKSCIAU NUEITI IR UZSIRASYTI VIETA UZSIIMTI, rolleyes.gif O PASKUI TAVO TEISE RINKTIS LEIST VAIKA AR NE
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2007 09 16, 00:16)
Ninini, nemeluokis.  tongue.gif  Taigi palydėta buvai. wink.gif Va todėl ir gavai vietą jau šiam rudeniui. Nėr taip paprasta ten nežinomam ir nerekomenduotam žmogui vietą gauti tiem patiem metam (ypač, jei nėr jokių pirmumų).

nu jo, palydėta buvau mirksiukas.gif
Bet kai su direktore kalbėjau dabar, tai sakė, kad dar laukia 5 vaikai norintys į šią grupę ir ji linkus juos visus priimt, jei atsiras nelankančių. Taigi, ir po mūsų užsirašiusieji turbūt pateks.
O rekomendacijos aišku niekada nepamaišo smile.gif
Atsakyti
Jo daiwyte tikrai musu vaikai viena grupe lanko.
Gal tu zinai, ar yra sporto sale, ar eina dainuoti, kaip ten uzsiima su vaikas.
Tik bishki ash tennesuprantu.
Ten ner tu aukletoju, keiciasi susijungia. Kol suras aukletoja tikriausiai taip ir bus.
Bet shiaip darzelis tikrai neblogas ir dziaugiuosi, kad mano vaikas ji lanko.
Atsakyti
QUOTE(Gvydone @ 2007 09 18, 15:28)
Jo daiwyte tikrai musu vaikai viena grupe lanko.
Gal tu zinai, ar yra sporto sale, ar eina dainuoti, kaip ten uzsiima su vaikas.
Tik bishki ash tennesuprantu.
Ten ner tu aukletoju, keiciasi susijungia. Kol suras aukletoja tikriausiai  taip ir bus.
Bet shiaip darzelis tikrai neblogas ir dziaugiuosi, kad mano vaikas ji lanko.

viskas ten gerai ,yra sale ir dainuot eina ir sportuot,o su ta aukletoja tai taip reikia vienos dar ,dabar yra studente priimta puse etato,o seip pastoviai Ruta buna,nebent turi kur iseit tai ateina kita aukletoja is kitos gr ,bet cia tai viskas gerai visi savi thumbup.gif
Atsakyti
Labukas, ar yra mamyciu, kuriu vaikuciai Zemynoj lanko pradines klases? Kiek zinau Zemyna darzelis-mokykla. Gal galit papasakoti atsiliepimu? Kaip mokytoja, kelios klases yra ir t.t.? 4u.gif
Atsakyti