Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis " Žemyna ". Eiguliai.

QUOTE(vikaliu @ 2007 06 15, 16:28)
Nežinau kaip ten su direktorės pažįstamais      rolleyes.gif      bet mus direktorė labai maloniai priėmė (nesam jokie pažįstami) ir pažadėjo, kad turėtume patekt        ax.gif
O kada sužinojot, kad priėmė? Reikia gal ir man pasitikslint pas direktorę              g.gif
Mes irgi su trimetinukais. Tai gal kartu        drinks_cheers.gif

trimetinukus visus naujus ismeto i tas grupes kur vietos laisvesnes yr,siemet is musu iseina penki vaikai tai va penki nauji tai jau tikrai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tora @ 2007 06 21, 17:20)
trimetinukus visus naujus ismeto i tas grupes kur vietos laisvesnes yr,siemet is musu iseina penki vaikai tai va penki nauji tai jau tikrai bus smile.gif

Mūsų beveik visa grupė bus nauja. Iš 19 vaikų net 15 naujokėlių rolleyes.gif

Mes patekom į Upynos grupę. Gal yra daugiau trimetinukų, eisiančių į šią grupę? ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(vikaliu @ 2007 06 23, 16:47)
Mūsų beveik visa grupė bus nauja. Iš 19 vaikų net 15 naujokėlių          rolleyes.gif

Mes patekom į Upynos grupę. Gal yra daugiau trimetinukų, eisiančių į šią grupę?        ax.gif

vedziau vaika i sia grupe, nuostabios aukletojos, ypac patiko aukletoja Milda, mano vaikas tik ir kalbedavo grizes apie ja namo. Sunku budavo mazyli iskrapstyti is darzelio namo, tai kurybinga, atsakinga, rupestinga aukletoja is didziosios raides. Tai mano nuomone, bet zmogus visiems geras vis tiek nebusi. Man atrodo nesigailesi leisdama savo vaikeli cia. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes patekom i "Gabijos" grupe. Gal kas ka zinot apie aukletojas?
Atsakyti
QUOTE(vaidutedd @ 2007 06 28, 18:20)
thumbup.gif
vedziau vaika i sia grupe, nuostabios aukletojos, ypac patiko aukletoja Milda, mano vaikas tik ir kalbedavo grizes apie ja namo. Sunku budavo mazyli iskrapstyti is darzelio namo, tai kurybinga, atsakinga, rupestinga aukletoja is didziosios raides. Tai mano nuomone, bet zmogus visiems geras vis tiek nebusi. Man atrodo nesigailesi leisdama savo vaikeli cia. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Dėkui už nuomonę 4u.gif
Tikiuosi, kad neteks gailėtis. Smagu išgirst gerą žodį apie žmones, kuriems patikėsiu savo vaiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2007 06 23, 14:47)
Mūsų beveik visa grupė bus nauja. Iš 19 vaikų net 15 naujokėlių          rolleyes.gif

Mes patekom į Upynos grupę. Gal yra daugiau trimetinukų, eisiančių į šią grupę?        ax.gif

Mes irgi i Upynos grupe eisim ax.gif pradesim nuo pirmadienio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzordza @ 2007 08 28, 14:27)
Mes irgi i Upynos grupe eisim  ax.gif pradesim nuo pirmadienio  ax.gif

Ir mes užsirašėm nuo rugsėjo, bet eisim tik nuo spalio. Taip mums patarė direktorė, kad dalis vaikiukų jau būtų apsipratę rolleyes.gif
O kaip rugsėjo 1-osios šventė? Gal žinai ką nors? Bus, nebus g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
ir as prisiregistruoju, kad lankysiu si darzeli. Viska organizavo vyras. Nes man pries metus nepasiseke su darzeliu.
Tad dar nezinau i kokia grupe ir pas kokia aukletoja.
Tik vyras sake, kad prieme labai normaliai.
Startuojam 09 10 diena.
Atsakyti
QUOTE(Gvydone @ 2007 09 04, 18:06)
Sveikutes,
ir as prisiregistruoju, kad lankysiu si darzeli. Viska organizavo vyras. Nes man pries metus nepasiseke su darzeliu.
Tad dar nezinau i kokia grupe ir pas kokia aukletoja.
Tik vyras sake, kad prieme labai normaliai.
Startuojam  09 10 diena.

Sveika,
direktorė labai gera, sakė, kad nori patenkint visus norinčių į šitą darželį prašymus. aišku, galimybės ribotos rolleyes.gif
man labai patiko pirmą dieną darželyje. ir vaikas gerai jautėsi. labai šilta atmosfera thumbup.gif
eisim nuo spalio, bet jau dabar net laukiu, kada pradėsim eit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2007 08 28, 15:11)
Ir mes užsirašėm nuo rugsėjo, bet eisim tik nuo spalio. Taip mums patarė direktorė, kad dalis vaikiukų jau būtų apsipratę          rolleyes.gif
O kaip rugsėjo 1-osios šventė? Gal žinai ką nors? Bus, nebus        g.gif

Is tikruju, labai gerai sumastyta. Kai maziau vaiku, tai vaikas lengviau pripranta. Praeita savaite tai tik pirma diena daugiau vaiku buvo, o paskui buvo tik "senbuviai" ir keli naujokeliai, tai budavo 5-6 vaikai grupej. O paskui jau pirmieji buna apsiprate siek tiek, tai veliau ateinantiems aukletojos gali daugiau demesio skirt, kad jiems lengviau butu.

Abi aukletojos pasirode tikrai malonios ax.gif siandien jau laukiam daugiau naujokeliu ax.gif
Atsakyti
Niekaip neishduoda man vyras paslapties i kuria grupe pataike mano vaikis.
Na po kol kas viskas ok. Kai paklausiam vaiko ar patinka aukletojos sako "patinka, patinka, net sirdele spurda..smile.gif"
Tai tikiu, kad neblogai.
Tik idomu kokioj grupej.
Atsakyti
QUOTE(Gvydone @ 2007 09 12, 13:34)
Niekaip neishduoda man vyras paslapties i kuria grupe pataike mano vaikis.
Na po kol kas viskas ok. Kai paklausiam vaiko ar patinka aukletojos sako "patinka, patinka, net sirdele spurda..smile.gif"
Tai tikiu, kad neblogai.
Tik idomu kokioj grupej.

Man labai idomu kodel tau nesako kokije grupeje vaikas?o tai pati nevedi ir nepasiemi? g.gif
o mano vaikis tai is darzo namo neina ,tad tenka vaika pasimti paskutini beveik,ir tai jei lauke yra kitos gr vaikai tada neina islydim beveik visa darzeli lotuliukas.gif
Pas mus sia savaite atejo nauja aukletoja tai kolkas gerai,ne kiek ji vaikus aukleja ,o ja vaikai aukleja lotuliukas.gif
Atsakyti