Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis " Žemyna ". Eiguliai.

QUOTE(vikaliu @ 2006 10 07, 14:08)
Aš nuo kito rudens irgi žadu leist savo dukrytę į "Žemyną"      smile.gif      Norėjau paklaust, prieš kiek laiko reikėtų užrašyt į darželį? Ir nuo ko priklauso kaži: priims į darželį ar ne?      g.gif    Pagal ką direktorė "atsirenka" vaikiukus?    g.gif
Ir dar mane domina Montessori metodas, nes apie jį mažai žinau      blush2.gif    Kuo jis pasireiškia būtent šiame darželyje?
Būsiu dėkinga už jūsų nuomones        4u.gif

Užsirašyti reikia kuo anksčiau.
Pagal ką atsirenka, direktorei vienai težinot smile.gif
Jei domina Montessori metodas, patarčiau pasiprašyti į grupę. Kai rinkausi darželį sūnui, pati direktorė pasiūlė ateiti į užsiėmimus, pakalbėti su auklėtojom. Palyginti ir pasirinkti tinkamiausią. Tiek, kad montesori metodu tedirba dvi grupės. Vaikai jose skatinami dirbti individualiai, patys pasirenka veiklą. Labai nustebino tyla ir susikaupimas grupėje, net klausėm auklėtojos, ar tinka šis metodas labai aktyviems vaikams. Ji atsakė, kad kaip tik vieną tokį pratinasi ir neblogai sekasi. Mes buvom, jei neklystu, Gabijos grupėj. Tiek aplinka, tiek auklėtoja paliko labai gerą įspūdį thumbup.gif (tačiau apie patekimą į ją nebuvo jokių kalbų, perpildyta...) Kita montesori grupė tokio įspūdžio nepadarė schmoll.gif , gal auklėtojos ne mano skonio smile.gif
Dar paminėsiu, kad aklai nesivadovaujama šiuo metodu - kaip auklėtoja sakė, tai maždaug pusės dienos metodas. Po pietų miego vaikams leidžiama žaisti su įprastiniais žaislais. Montesori grupėse perkamos specialios priemonės, todėl leisti į šias grupes brangiau.
Tokia mano patirtis. Mes lankom kitą darželį, gal kas pasikeitė, nes prabėgo pora metelių. Parašiau, nes niekas neatrašė. Turim nemažai draugų, lankančių šį darželį, niekas pernelyg nesiskundžia, auklėtojos geros. Jei planuojat eiti į šį darželį, tikrai patariu apsilankyti, pakalbėti su auklėtojom, pasirinkti sau tinkamiausią metodą ir patikti vedėjai mirksiukas.gif . Jokiu būdu neprasitark, kad jums netoli šis darželis, o pagirk, kad girdėjai gerų atsiliepimų, kad domina taikomi metodai.
Atsakyti
Miegeli, labai ačiū tau už nuomonę 4u.gif Pateikei daug naudingos informacijos thumbup.gif mirksiukas.gif

Gal dar kas nors iš mamyčių pasisakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2006 10 11, 10:58)
Galbūt ir taip      ax.gif      bet norisi išgirs nuomonę mamų, kurios jau turi tokią patirtį        smile.gif

direktorei tikrai nieko nedavem pries 6 men kokius uzsirasem gal daugiau apvedziojo po grupes apsiziurejom ir isirinkom prieme be prob buvom 2 m 7 men kai pradejo lankyti darzeli mes lankom ne montesorine grupe nes ten jos yra tik 2 o vaiku nemazai pas mus grupeje 18 vaiku kai pradejom lankyti buvo 16 seip patenkinta viskuom dabar kiek kainavo : 200lt kaip is nauju tevu uz juos pirko staliukus i grupe + kiekviena men mokam po 20lt visokioms reikmems dar 5lt keramikos burelis 115lt maistas + visokie spektakliukai i kuriuos vaziuoja dar rugsejo pradzioje pirkom visokias higienos priemones ir kanceliarines priemones visiems metams visi tevai .Na men seip isena iki 150lt rolleyes.gif Del valgio nusiskundimu neturiu kad tik suvalgytu kiek duoda nes mano nevalgi tai jai ten tikrai uztenka smile.gif grupeje silta bent pakolkas ziema dar nelankem seip buna +24 dabar kai nesildo +19 C nu gal tiek jei kas klauskit smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tulpe: 13 spalio 2006 - 16:18
QUOTE(tulpe @ 2006 10 13, 17:15)
...dabar kiek kainavo : 200lt kaip is nauju tevu uz juos pirko staliukus i grupe + kiekviena men mokam po 20lt visokioms reikmems dar 5lt keramikos burelis 115lt maistas + visokie spektakliukai i kuriuos vaziuoja dar rugsejo pradzioje pirkom visokias higienos priemones ir kanceliarines priemones visiems metams visi tevai  .Na men seip isena iki 150lt 

Del valgio nusiskundimu neturiu kad tik suvalgytu kiek duoda nes mano nevalgi tai jai ten tikrai uztenka

Sakyčiau, rinkliavų visokių nemažai g.gif

Maniškė irgi nevalgi ax.gif O maistas patinka tavo dukrytei? Nes maniškė labai išranki maistui, daugelio produktų nepripažįsta schmoll.gif schmoll.gif Bijau, kad nesėdėtų alkana verysad.gif Nors gal dar pasikeis per metus smile.gif
Atsakyti
Mano nevalgi seip bet maistui nera isranki nors dabar pastebejau kad sako bulviu nemegstu to nemegstu kas anksciau nebudavo bet ll nekreipiu demesio sakau mes viska valgom biski pabumba bet valgo smile.gif darze sako valgo auklytes jei mazia valgo damaitina auksletojos fainos prob neturiu i pastabas visada sureguoja smile.gif del rinklevu tai taip bet va eidama is darzelio kuria cia diena susitikau aukle pazystama sako man jau po 4 lt i valanda moka blink.gif tai supratau kad darzelis pigus dalykas nors dabar mus gerkle ir sedim namuos sad.gif bet 1 men 2 sav islankem be jokiu ligu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2006 10 11, 17:27)
Miegeli, labai ačiū tau už nuomonę      4u.gif      Pateikei daug naudingos informacijos        thumbup.gif  mirksiukas.gif

Gal dar kas nors iš mamyčių pasisakys        smile.gif

Labukas, ar zinote mamos kad Montesori sukure savo metoda atsilikusiems vaikams? O jai grupe tik per ugdoma veikla taiko si metoda ir tik ryte tai kokia cia montesori grupe??? as patarciau pries renkantis metoda pirmiausiai su juo susipazint paciai o kas neaisku teirautis aukletojos kai aukletoja matys kad orientuojates situacijoj tai visai kitaip su jumis snekes, o montesori grupes renkasi dazniausiai tie teveliai kurie nieko nenusimano apie si metoda ir turi daug lt nes grupes tikrai labai grazios ir tai jau tapo tarp tevu prestizo reikals(as pati esu pedagoge) cia tik mano nuomone o rinktis ir apsisprest jums mamukai sekmes 4u.gif
Atsakyti
Man tai labai nepatinka pedagogės, kurios rašydamos savo nuomonę, padaro tiek daug gramatinių klaidų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2006 12 08, 19:43)
Man tai labai nepatinka pedagogės, kurios rašydamos savo nuomonę, padaro tiek daug gramatinių klaidų  smile.gif

Bet tema ne apie tai rolleyes.gif
O iš kur žinai, kad pedagogės? Man tai netrukdo, kai svarbi žmonių nuomonė smile.gif
Atsakyti
darzelis super thumbup.gif ,nu ta grupe kuria vaikis mano lanko thumbup.gif thumbup.gif ,nusiskundimu jokiu neturiu,nes geriauias atsakymas yra musu paciu vaikas mirksiukas.gif ,nes jei jam ten butu negerai tai jis i ji eiti nenoretu,o kai vaika isvadint namo neiseina tai reiskias ten labai gerai yra.Nes ne mes ten bunam o vaikai,tik mes mamos is pradziu pergyvenam per daug wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tora: 09 gruodžio 2006 - 21:06
QUOTE(tora @ 2006 12 09, 21:04)
darzelis super ,nu ta grupe kuria vaikis mano lanko:super ,nusiskundimu jokiu neturiu,nes geriauias atsakymas yra musu paciu vaikas

Aš irgi esu nemažai gerų atsiliepimų girdėjus apie šį darželį, todėl galvoju apie jį, kaip apie realiausią savo dukrytei smile.gif

Tora, kokio amžiaus sūnelį pradėjai vest į darželį/lopšelį? Ar lengvai priprato?
Atsakyti
na pedagogė pati pasisakė, kad yra pedagogė mirksiukas.gif O klaidos akis bado blush2.gif
Beje, viskas, ką pedagogė vaidutedd parašė apie Montesori metoda yra netiesa tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2006 12 20, 22:30)
na pedagogė pati pasisakė, kad yra pedagogė  mirksiukas.gif O klaidos akis bado  blush2.gif 
Beje, viskas, ką pedagogė vaidutedd parašė apie Montesori metoda yra netiesa  tongue.gif

Sveika atsiprasau uz gramatines klaidas (labai skubejau parasyt) aisku cia nepasiteisinimas blush2.gif , atsiprasau ne tik taves bet visu kuriems akis bado 4u.gif lotuliukas.gif ir noreciau kad paaiskintum kurioj vietoj as buvau neteisi del sio metodo? bandysiu pasiaiskint aciu 4u.gif
Atsakyti