Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis " Žemyna ". Eiguliai.

QUOTE(Ramunelek @ 2012 10 16, 14:51)
Kaip jums Meletele grupe?

Mano sūnus lankė šią grupę.Viskas labai patiko.Saunios auklėtojos Rima ir Violeta.Esu joms labai dekinga.Nors mano sūnus atėjo į šią grupę prieš tai nepritapęs kitame darželyje,tai čia jis ėjo labai noriai.Taip pat puikiai paruošė mokyklai.
Atsakyti
O man nepatinka, sveikos mitybos supratimas išdirbtas ne iki galo, gyvybiškai svarbiausio dalyko vandens, vaikai nemokomi gerti, o tą reikia išugdyti. O kas baisiausia toleruojami sergantys vaikai grupėse doh.gif. Negaliu pasakyti apie visas auklėtojas, bet bent tris žinau dirbančias už atlyginimą.
Atsakyti
QUOTE(mamamotas @ 2013 03 10, 19:28)
O man nepatinka, sveikos mitybos supratimas išdirbtas ne iki galo, gyvybiškai svarbiausio dalyko vandens, vaikai nemokomi gerti, o tą reikia išugdyti. O kas baisiausia toleruojami sergantys vaikai grupėse  doh.gif. Negaliu pasakyti apie visas auklėtojas, bet bent tris žinau dirbančias už atlyginimą.

Na del vandens tai reikia namie juos mokyti ,mano mergaite visada geria vandeni ir darzelyje sake aukletoja ,o del serganciu visais laikais buvo ir bus ir nieko cia nepadaryti ,nera jie toleruojami ,bet taip jau yra ,na jeigu seimoje vienas serga nereiskia kad kiti irgi suserga ,pas mus taip nera,tai cia nuo kiekvieno vaiko tai priklauso....nero ko pykti... smile.gif mano mergaite gal serga du kartus per metus,o grupeja pastoviai yra serganciu vaiku ,bet ji neuzsikrecia..... smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

mano sūnus pateko nuo rudens į vakarės grupę. Gal kas kokių minčių ar atsiliepimų turite ir norite pasidalinti? smile.gif
Atsakyti
Mano abu lankė vakare - priekaištų aukletojoms neturiu, man patiko. Bet čia turbut daugiausia priklauso nuo mamos požiūrio ir jos noru bei vilčių.
Atsakyti
O mes nuo rudens eisim į "Austėjos" grupę. Gal galit pasakyti kokie atsiliepimai apie auklėtojas? Laima lyg vienos vardas, kitos nepamenu.
Atsakyti
Na mamytės, niekas nelankot Austėjos grupės?
Atsakyti
sveikos,kokie atsiliepimai apie upynos grupe?
Atsakyti
Sveikos mamytes, mes patekome i Ausrines grupe. Gal kas turite kokiu atsiliepimu? smile.gif
Atsakyti
O gal kuri mamytė žino, ar bus šventė sekmadienį ar pirmadienį? nes girdėjau vilnius darys rugsėjo 2 dieną. o kaip čia kaune, šitam darželyje?
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2013 08 27, 15:15)
O gal kuri mamytė žino, ar bus šventė sekmadienį ar pirmadienį? nes girdėjau vilnius darys rugsėjo 2 dieną. o kaip čia kaune, šitam darželyje?

Mamytės tai nežinot niekas? nes prisiskambint neina, vis užimta arba niekas neatsiliepia, arba nuėjus darželis būna užrakintas.
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2013 08 30, 14:43)
Mamytės tai nežinot niekas? nes prisiskambint neina, vis užimta arba niekas neatsiliepia, arba nuėjus darželis būna užrakintas.

Svente pirmadieni 4u.gif 10val. kiemelyje 4u.gif
Atsakyti