Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis " Žemyna ". Eiguliai.

QUOTE(Kita mama @ 2009 12 09, 02:53)
Nuo 7 iki 19 val. Bent jau tos, kurias lanko mūsų, t.y. Medeinos (dičkių) ir Javinė (lopšelio grupė).

Dekuj 4u.gif
Atsakyti
Su Naujais metais Žemynos darželio mamytes ,teveliai ir zinoma vaikuciai smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos ,idomu kur dingot? smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!
Ir mano pipiras prades lankyti darzeli nuo balandzio men. Uzsirasem i Vakares grupe, pas aukletoja Danute. Musu aukle dirbo ten per savo praktika ir labai labai gyre, o as jos nuomone pasitikiu. Ir paskaicius cia paplepejimu matau kad nebereikalo 4u.gif
Bus labai smagu susipazinti ir bendrauti! thumbup.gif
Atsakyti
uzrasiau dukryte kitiems meteliams i lopseli...bet pasiziurejau, kad mes eileje stovime 43 doh.gif blink.gif o taip noreciau, kad ji ten papultu, nes darzelis labai gera ispudi paliko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidze: 19 birželio 2010 - 12:04
QUOTE(vaidze @ 2010 06 19, 12:03)
uzrasaiu dukryte kitiems meteliam i lopseli...bet pasiziurejau, kad mes eileje stovime 43 doh.gif  blink.gif o taip norecaiu, akd ji ten papultu, nes darzelis labai gera ispudi paliko 4u.gif

mes praejusiais metais buvom pirmi eilej, o nepapuolem lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2010 06 19, 14:05)
mes praejusiais metais buvom pirmi eilej, o nepapuolem lotuliukas.gif  doh.gif

nu geras...o kazin kodel taip gali but???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidze @ 2010 06 20, 13:40)
nu geras...o kazin kodel taip gali but???? blink.gif
mus isstume "prioritetiniai" vaikai, t.y. daugiavaikiu, studentu seimose augantys vaikai bei darzeli lankanciu vaiku broliai ar seserys. ax.gif
Atsakyti
Šiaip dabar yra tvarka pasikeitus, kai centralizuotą priėmimą padarė.
Žinau atvejį kuomet vienai mamai buvo lygiai tas pats pasakyta, kad jie nepapuola į grupę, kadangi yra prioritetinių vaikų, tačiau mama nenuleido rankų ji pasiskambino į švietimo skyrių, švietimo skyrius paaiškino, kad taip negali būt, nes prioritetiniai vaikai priimami į tą vietą jei prašymas parašytas panašiai tuo pačiu metu t.y. 1-2 dienų skirtumu.. Tuomet dar švietimo skyriaus darbuotoja paskambino "Žemynos" direktorei... ko pasekoje ta mergina nuo rugsėjo eis į darželį mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidze @ 2010 06 19, 13:03)
uzrasiau dukryte kitiems meteliams i lopseli...bet pasiziurejau, kad mes eileje stovime 43 doh.gif  blink.gif o taip noreciau, kad ji ten papultu, nes darzelis labai gera ispudi paliko 4u.gif

O nuo kelių metų užrašėt?? Kad ir jei nuo kokių dviejų, tai manau ta eilė tikrai ištirps mirksiukas.gif Mes buvom irgi užrašę į šį daržiuką kai mažajai metukai buvo, tai mes buvom nesenai eilėj 13, bet atsirado vieta kitame darželyje, tai nerizikavom laukt ir leidom į tą kitą.. ax.gif
Atsakyti
o man seke vedejo sio darzelio, kad tie prioritetiniai vaikai labai jau mazai itakos daro dabar...ir sako, kad ta programa kuri kompiuterizuotai atrenka vaikus dabar neziuri ar cia keli seimos vaikai eina i si darzeli ar ne unsure.gif

siaip tureciau ir labai noreciau vest dukryte kaip sueis lygiai metai, o tai bus 2012. kovo men, bet vedeja sake, kad retas atvejas, kaip nuo tokio laiko gali patekt, nes grupes formuojamos rugsejo men, tad teko paankstint iki pusantru metuku..

bet man idomiausia, kad siam darzeli eile didele, ir kazin ar iki kitu metu rugsejo ji istirps staigiai, o kitam darzeli kur uzrasiau, kad ir 3 lopselio grupes yra, bet vedeja nuteike ,jog ir kazin ar pateksim, tai tada atlauke tiek paskutine dienele suzinosim, jog nepatekom nei i viena ir ka tada reikes daryt? biggrin.gif ar cia kita sistema yra?
Atsakyti
QUOTE(vaidze @ 2010 06 20, 19:42)
o man seke vedejo sio darzelio, kad tie prioritetiniai vaikai labai jau mazai itakos daro dabar...ir sako, kad ta programa kuri kompiuterizuotai atrenka vaikus dabar  neziuri ar cia keli seimos vaikai eina i si darzeli ar ne unsure.gif

siaip tureciau  ir labai noreciau vest dukryte kaip sueis lygiai metai, o tai bus 2012. kovo men, bet vedeja sake, kad retas atvejas, kaip nuo tokio laiko gali patekt, nes grupes formuojamos rugsejo men, tad teko paankstint iki pusantru metuku..

bet man idomiausia, kad siam darzeli eile didele, ir kazin ar iki kitu metu rugsejo ji istirps staigiai, o kitam darzeli kur uzrasiau, kad ir 3 lopselio grupes yra, bet vedeja nuteike ,jog ir kazin ar pateksim, tai tada atlauke tiek paskutine dienele suzinosim, jog nepatekom nei i viena  ir ka tada reikes daryt? biggrin.gif ar cia kita sistema yra?

siūlyčiau pasiskambinti į švietimo skyrių - dabar pasikeitusi priėmimo į darželius tvarka.
Atsakyti
na jo, taip ir reikes padaryti, nes visai zalias miskas man cia biggrin.gif
Atsakyti