Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis " Žemyna ". Eiguliai.

QUOTE(erikaa @ 2006 09 06, 21:10)
Sveiki,mes lankome Ausrines grupe.Jokiu nusiskundimu tikrai neturiu,aukletoja Ruta tikrai puiki,o del kitos aukletojos nieko pasakyti negaliu,nes ji nauja.

mes ir i ausrines grupe einam,tai kolkas nieko.Vaikas noriai eina ir iseit nenori.o galvojau bus blogiau nors dar tik savaite praejo,kaip bus veliau nezinau
Atsakyti
QUOTE(tora @ 2006 09 09, 23:22)
mes ir i ausrines grupe einam,tai kolkas nieko.Vaikas noriai eina ir iseit nenori.o galvojau bus blogiau nors dar tik savaite praejo,kaip bus veliau nezinau

ei ZEMYNOS mamos atsiliepkit?kur pradingot? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Mes lankome Austejos grupe. Aukletojos man patinka. Ir vaikui gerai. Maistas tikrai geras, lauke buna po 2 kartus, uzsiemimai ir t.. thumbup.gif
Atsakyti
gal mamos, kurių vaikučiai lanko šį darželį, galėtų apie jį papasakoti plačiau.
na kokia aplinka, auklėtojos, kiek vaikučių grupėse? ką vaikai veikia ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Madmozel @ 2006 09 14, 11:11)
Mes lankome Austejos grupe. Aukletojos man patinka. Ir vaikui gerai. Maistas tikrai geras, lauke buna po 2 kartus, uzsiemimai ir t..  thumbup.gif

man tai nelabai patinka kad pastovus valgiarastis,ta prasme ka pirmadieni valge ta ir kitus pirmadienius valgys,nes kai mano vaikas is miltiniu patiekalu daug ko nevalgo tai zinau kad alkanas sedi, verysad.gif .Okai lankem pries tai kita darzeli tai taip nebuvo schmoll.gif ,o siaip tai kol kas viskas puiku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(garbaniukee @ 2006 09 14, 15:34)
gal mamos, kurių vaikučiai lanko šį darželį, galėtų apie jį papasakoti plačiau.
na kokia aplinka, auklėtojos, kiek vaikučių grupėse? ką vaikai veikia ir t.t.

darzelis-mokykla,montesorinis,vaikai uzimti darbeliais,yra sportas ,keramikos ,vandens ,matematikos,ir kt. bureliu.Reiktu tau nueit pas direktore daugiau pasakytu rolleyes.gif
Atsakyti
prašiau papasakoti daugiau, nes girdėjau, kad ten kažkaip labai propaguojama sveika mityba. Gal žinote ką nors apie tai?
Atsakyti
QUOTE(garbaniukee @ 2006 09 14, 18:59)
prašiau papasakoti daugiau, nes girdėjau, kad ten kažkaip labai propaguojama sveika mityba. Gal žinote ką nors apie tai?

ne tikrai ne ,nesamone schmoll.gif maistas normalus sriubos mesos, zuvis,varskeciai ir t.t.
ten tik yra medeines gr kurioje vaikai mokinami vieni savarankiskai dirbt savo darba nuo pradzios iki galo be kitu pagalbos,zinoma aukletojos padeda.O kitose gr tai vaikai dirba kartu mokinasi su kitais viskuo dalytis ir taip toliau smile.gif
Atsakyti
nagi mamos kur pradingot ?ko savo atsiliepimu nerasot g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(tora @ 2006 09 14, 20:27)
ne tikrai ne ,nesamone schmoll.gif maistas normalus sriubos mesos, zuvis,varskeciai ir t.t.

Sveika mityba yra suderintas maistas ...... galima valgyti viską , tik tai turi būti suderinta .
Atsakyti
Aš nuo kito rudens irgi žadu leist savo dukrytę į "Žemyną" smile.gif Norėjau paklaust, prieš kiek laiko reikėtų užrašyt į darželį? Ir nuo ko priklauso kaži: priims į darželį ar ne? g.gif Pagal ką direktorė "atsirenka" vaikiukus? g.gif
Ir dar mane domina Montessori metodas, nes apie jį mažai žinau blush2.gif Kuo jis pasireiškia būtent šiame darželyje?
Būsiu dėkinga už jūsų nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2006 10 07, 15:08)
Pagal ką direktorė "atsirenka" vaikiukus?    g.gif

Nuo pažįstamų rato ir kišenės storio biggrin.gif . Aš taip manau.
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2006 10 07, 23:27)
Nuo pažįstamų rato ir kišenės storio  biggrin.gif . Aš taip manau.

Galbūt ir taip ax.gif bet norisi išgirs nuomonę mamų, kurios jau turi tokią patirtį smile.gif
Atsakyti